Şimdi Ara

SRO - BOT BAN LIST (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: celall

quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

Gecen botcuyu kesdim o tekrar geldi ben 10 kez ölüp dirildim pkdan kurtulmak icin

ya ne gerk var arkadaşalar zaten jinjin in sattığı protector botlar için değilmi salın öldürsün o yaa
    bu arada ben her gün bi kaç tane öldürüyorum ama sadece botlaramı etkili bilmem bilen biri bunu bi açıklasın

bende eskiden onları kullanıyordum... fakat şimdi işe yaramıyorlar galiba...
    az bot indirmedik onun sayesinde...

ama artık devir değişti... giant a falan dalarken bot... alt tuşuna basılı tutarak önce dondurup yaratığa yatması için elimden geleni yapıyorum hatta bazen bir tane kılınç la bile vuruyorum...

ismim mor oluyor tabiki bazen size dalması da mümkün dür botun... eh ozaman dayandığınız yere kadar dayanın bırakın isminiz beyaz olsun sizi öldürsün... pk olsun :) sonra gelip bir güzel indirin belki üzerinden bir itemini düşürür kısa günün karı yaparsınız...

bundan başka çekebildiğiniz kadar yaratığı başınıza toplayın sonra bota doğru koşun mesafesini ayarlayıp ghost walk'la uzaklaşın... kendisine yaratıklarla birlikte yolculuğun buraya kadar diyin...

cave'de az yapmadım... full str'ler yatmasa bile int'ciler için son vahim oluyor. :)
    ama str'yede yukardaki taktiklerden birini uygulayıp indirdigim olmuştur.

yeterki kafayı birkere takmayım...

• saol kardes
  • bunlar ticketı olmuyan botçular ticketı olan botçular nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A-F-e -- 30 Haziran 2006; 15:08:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TheThane

Bugün itibariyle SRO resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre aşağıda adı geçen oyuncular bot kullandıkları için banlanmış bulunuyor...

[Xian]

blocked forever - dieie / haieid / benrerj / bens / comfingcan / nneno / love_99 / hohohao / wad_ly / male001 / mary04 / Irongirl / aienid / angle26 / lily_8 / See_YIYI / Hardiman / tepcon

[Athens]

blocked forever - ZoneBoy / EsCape / hdak / musket / hailsharp / imper / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa / party / Bao

[Oasis]

blocked forever - HangVu / weaponc / Doo / Fodg / ccwxn / flashman / Aiko / go3dose / W_O_L_F / fghus / Bhgn / bhudsa / Qmimi / Pool / hdajdjhj / djahdj / WOOTANG / COCO / CCTVgirl

[Venice]

blocked forever - MissDestiny / Leorio / 0T_T0 / MOULIN / guiguio / sj1990 / jiaocu / bhuss / ReVoluTIon / Volcanoboy / RedXiii / JF1100 / Scythe / Nu_Ma_Vuong / OnlyChicken

[Aege]

blocked forever - Go999 / Oies / YourBaby / Pue / Zuhes / Povidn / BIBABO / QYQ / PiaoLMM / jayrenzhe / jackzhang / Uosx / Clouded / Avcz / fbxcgrd / MissYang / kingoflov3 / guobo / UC123

[Troy]

blocked forever - CHANO1 / laotouzi / yezhu / chaojinvshen / mengnan / mice / Maiden / canone / fioname / Sapporo / magic_stick / quyrauden / missmeyou / yueye / Wema / Breham / Shat / Dayday

[Babel]

blocked forever - Jose_Rizal / opiopiop / CMEPTb_RUS / csdd / Euisng / QQbaby / XoXo / Soryo / CBR / Ztarblizt / RenjiX / AE86 / Godar / LEMMING /
    bnbn / Gieov / fdsfg / Cusa / Summer / Shajoe / H20

[Greece]

blocked forever - HangNga / Kira / ZhenYu_6 / GuRu / ZhenYu_2 / guozheng_1 / MINE / Moon / 10Gurls / Yned / Rchs / gire / sgna / obfrv / fbfd / gF13 / gf014 / JiangXiaoYu / Scvd / Orcn / HAjahs / Gjeha / Huainan / Aecf / Poxm / PASO / oOMarkOo

banlandı diyorlar hicte banlanmadı adamlar hala bot !

• Bence bu diğer bot kullananlar temizlik yapılacağını duyunca sro dan çıktılar böylece banlanmadılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalanDünya^^

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

ATHENSdeki banlananlardan imper dikkatimi çekti... Geçen günlerde bana iftira atan şahsiyetin grubunda olan kişi bot kullanımından ban yemiş.. Ne kadar üzüldüm anlatamam... Hani botla alakaları yoktu ben kullanıyordum.. Al işte kimin ne mal olduğu her geçen gün daha fazla belli ediyor...

kardes hala muhabbeti uzatıorsun bızım clanın esas aldıgı en onemlı ilke emege saygıdır bot kullanan adam 70 lv de olsa bızım clanda barınamaz bunu sende bılıosun aklını basına devsır muhabbetı uzatma akıllı ol uzun yasa. bak bız epeydır bısey demıoz hersey oyun deıldır bıraz da really takıl şimdiden herkesten ozur dilerm adamın biri ne güzel topic acmış ne alaksı var bu konuyla yaran var herhalde gocunorsun yoksa baska sebebi ne olabilir ki konuyu uzatmana anlam veremiorum yazık :(((

İlk önce konuşma tavrını değiştir.. Sen veya senin gibiler bana kardeş diyecek kapasiteye sahip olamazlar.. Kimse senin clanına laf söylemiyor.. Sen aklını başına devşir aklını alırım... Sen sazanyusluk yapıp niye atlıyorsun? Sen misin imper? Senmisin bot kullanıpta ban yiyen? Gerçekleri söyleyince zoruna mı gidiyor güzelim_? Benim uzun ya da kısa yaşamamı belirleyeceksen buyur gel.. Oyunda her an pm atabilirsin sen ve yandaşların ;) Her şey oyuun değil ewet insanlığı öğretmeyeyim size ki denesem de boşa gitcek biliyorum.. ;)

• çooookkk güzel bravo emeğe saygı
  • Venice Da_Tang Guildindeki Volcanoboy a acıdım adam kurtunu kastırmak için sadece 1 saat açmış botu msnden konuşuoruz onunla arkadaş çinlidir ve ii birisidir sadece 1 saat açtım bunwangda dedi MissDestiny görmüş bunu GM lere şikayet etmiş volcano banlanmadan cavede MissDestiny i görmüş oda onu şikayet etmiş ikisinide banlandılar gerçi 1 dk da açsa bot bottur bişe deişmez ama yazık yani adam emekle lvl 70 yaptı Da_Tang a botcu diyenler utansın guıildin yarısı full int sword / spear adamlar ticket vsvs kasıorlar paso berbaer takıldığım insanlar var ama joymax iyice azıttı bi ara bende grass walk çekmeden hiç bi buff çekmeden sadece fire force ile botcu gibi davrandım adamlar ona bile salça oldular noob botter diye ujigi kesiordum yazık walla iftira diz boyu..

Ozzie denen kişilik silk scam yaptı herif 2000$ lik silk aldı ama fake kartla o neden banlanmadı Tucbre herif 24 saat botter banlanmadı huahumma banlanmadı vn sadece bi tane var listede gerisi avrupa ve amerka kıtasından joymaxı esefle kınıyorum..

Not: lvl 70 %100 olan birisi botu neden açsın ???????

• Valla arkadaslar, bot olduguna inandiginiz insani sikayet edin madem. Bilmem farkettiniz mi ama, Joymax'in butun botlari yakalamamasi icin hicbir sebep yok. Hepsini tek update'de yakalar. En fazla 3 update yaparak butun modifiye edilmis client kullananlarin hepsini otomatik ban'layabilir. Daha fazlasina zaten ne client'lari modifiye eden grup dayanir ne de kullanan kisiler modifiyeli client ciksin diye bekleyebilir. Anladigim kadariyla zaten hali hazirda da Joymax kimlerin bot kullandigini biliyor. Ancak sadece sikayet edilirse ban'liyor. Gecen ay banlanan bir kisi vardi, MissMagus miydi neydi adi, 1 aydir oyuna girmiyormus. Birisi sikayet edince ban'landi. Lemming, kendi soyledigine gore, bundan 2-3 ay evvel bot kullanmis 51-59 level'lari arasi. Ondan sonra hic kullanmadim diyor. Bu sefer ban'ladilar. Sayet bu adamlar yalan soylemiyorsa, ki yalan soylemeleri icin bir sebep goremiyorum kendileri kabul ediyor bot kullandiklarini, Joymax elindeki log'lardan pat diye kim bot kullanmis cikartabiliyor. Ancak israrla bug report'tan cok sikayet gelmesini bekliyorlar. Nedeni de cok basit, bot sahiplerinden de para kazaniyorlar. Hatta kisisel tahminim bot kullanan insanlarin Joymax gelirine katkisi gozardi edilemez buyuklukte oldugu icin halen sembolik bir sekilde bot'lari ban'liyorlar. Ne botculardan gelen gelirden vazgeciyorlar ne de botculari sevmeyenlerden.

Bug report'tan sikayet edin sevmediginiz adamlari. Elbet bi ara bot acmislardir. :)

EvliyaCelebi

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

Venice Da_Tang Guildindeki Volcanoboy a acıdım adam kurtunu kastırmak için sadece 1 saat açmış botu msnden konuşuoruz onunla arkadaş çinlidir ve ii birisidir sadece 1 saat açtım bunwangda dedi MissDestiny görmüş bunu GM lere şikayet etmiş volcano banlanmadan cavede MissDestiny i görmüş oda onu şikayet etmiş ikisinide banlandılar gerçi 1 dk da açsa bot bottur bişe deişmez ama yazık yani adam emekle lvl 70 yaptı Da_Tang a botcu diyenler utansın guıildin yarısı full int sword / spear adamlar ticket vsvs kasıorlar paso berbaer takıldığım insanlar var ama joymax iyice azıttı bi ara bende grass walk çekmeden hiç bi buff çekmeden sadece fire force ile botcu gibi davrandım adamlar ona bile salça oldular noob botter diye ujigi kesiordum yazık walla iftira diz boyu..

Ozzie denen kişilik silk scam yaptı herif 2000$ lik silk aldı ama fake kartla o neden banlanmadı Tucbre herif 24 saat botter banlanmadı huahumma banlanmadı vn sadece bi tane var listede gerisi avrupa ve amerka kıtasından joymaxı esefle kınıyorum..

bende artic silverdan birisi ile konuştum ve da tangın lideri öyle bir olaya izin vermiyormuş artık ve direk banlatıyormuş
    ama önceden kullandıkları sabit

• quote:

Venice Da_Tang Guildindeki Volcanoboy a acıdım adam kurtunu kastırmak için sadece 1 saat açmış botu msnden konuşuoruz onunla arkadaş çinlidir ve ii birisidir sadece 1 saat açtım bunwangda dedi MissDestiny görmüş bunu GM lere şikayet etmiş volcano banlanmadan cavede MissDestiny i görmüş oda onu şikayet etmiş ikisinide banlandılar gerçi 1 dk da açsa bot bottur bişe deişmez ama yazık yani adam emekle lvl 70 yaptı Da_Tang a botcu diyenler utansın guıildin yarısı full int sword / spear adamlar ticket vsvs kasıorlar paso berbaer takıldığım insanlar var ama joymax iyice azıttı bi ara bende grass walk çekmeden hiç bi buff çekmeden sadece fire force ile botcu gibi davrandım adamlar ona bile salça oldular noob botter diye ujigi kesiordum yazık walla iftira diz boyu..

volcanoboy sana yalan söylemiş o arkadaş botterın kralıdır cavede olmadıın için göremiosun ayrıca herkes da_tanga botçu diyor buda doğru içlerinde birtek Kingfuk ı iyi bilirim cave e girince zaten herşey çok açık bazılarının videosunu çekip nette yayınladım(çektiklerim yetilerde) yanımda bot yapan bi eleman vardı ertesi gün oda banlandı red... nickini tam hatırlamıyorum
    bot ortalaması şu an en yüksek olan guild glamours.Arkadaşlar herşeye inanmayın oyunda çok samimi olduğum yabancı bi arkadaş botterlara küfür edip duruyordu aynı gün botting videosunu çektim..
    JF1100 e pvp yaparken botter dedim ordan birisi zıpladı o botter deil çok hızlı kasıo dedi 1 hafta sonra oda banlandı ama size hak veriorum banlanmayan o kadar çok insan varki bu da joymaxa puan,müşteri ve otorite kaybettiriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: clubber_fg

quote:

volcanoboy sana yalan söylemiş o arkadaş botterın kralıdır cavede olmadıın için göremiosun ayrıca herkes da_tanga botçu diyor buda doğru içlerinde birtek Kingfuk ı iyi bilirim cave e girince zaten herşey çok açık bazılarının videosunu çekip nette yayınladım(çektiklerim yetilerde) yanımda bot yapan bi eleman vardı ertesi gün oda banlandı red... nickini tam hatırlamıyorum
    bot ortalaması şu an en yüksek olan guild glamours.Arkadaşlar herşeye inanmayın oyunda çok samimi olduğum yabancı bi arkadaş botterlara küfür edip duruyordu aynı gün botting videosunu çektim..
    JF1100 e pvp yaparken botter dedim ordan birisi zıpladı o botter deil çok hızlı kasıo dedi 1 hafta sonra oda banlandı ama size hak veriorum banlanmayan o kadar çok insan varki bu da joymaxa puan,müşteri ve otorite kaybettiriyor

kesinlikle katılıyorum...

hele hele glamours dosyasını kimse açmasın ortalık çok karışır
    joymax dünya müşteri kaybeder... ama madem bunu yapıyorlar göze alıyorlar demekki...

Allah'ın sopası yok elbet bir gün hak yerini bulacak

• :) bi ben botcu diildim glamorustan ha bi ara kullandim ama diger charimda :) tamamen masumum ben :) __1ShoT__ :) glamorustan missdenistiy de bot kullanmiyordu bildigim kadari ile
    kullanan mice ve BB idi BB 70 Oldu artik kullamiyor :) birde olay su silk asistanlarindan ve gm in arkadaslari Glamorus :) o ndenle sallanmiyorlar Miss denisty Glamorustan ayrildigi icin banlandi buyuk ihtimal

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: TheThane

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum...

hele hele glamours dosyasını kimse açmasın ortalık çok karışır
    joymax dünya müşteri kaybeder... ama madem bunu yapıyorlar göze alıyorlar demekki...

Allah'ın sopası yok elbet bir gün hak yerini bulacak

Volcano neden yalan söylesin adam ful str glavier o bu oyunu beta testleri zamanında başladı her Da_Tang a botçu demeyin adamlar tmm bot açıor ama az açıor jeff içinse bişe diyemem cavede hızlı kasıor adam sürekl guildden yazıor arada dw ye gidior e bu adam nasıl bot kullanıor sürekli görüyorum ayrıca unutmaki ben charlarımın hepsini yazmadım aşağıya bu yeni charım Xelias 48 oldu olucak yeni kasıorum 62 adamım var babelde 58 var aegede 69 var {satin aldim]

unutmadki ben caveye giremesem bile guildden cavede kim napar anlarım lvl 5x 6 x soruun deil ben charımı açalı ticketsiz kasıorum bide böyle deneyeyim dedim. bilmeden sadece bi kere görüpte konuşmayın derim ben amacım tartışma yaratmak deildir eğer kaba bi laf solediysem affedin

bu arada ufak bir hatırlatma yapıcam guildimde sadece 2 botter banlandı Sycthe ye bişe diyemem herif zaten alakası yok bizimle ölesine duruyor bi iki zibidi için guildin adı kötülenmez Da_tang içinde aynı bu olay bot yapanlar artık yapmior bu arada Punisher kardeşim 1shot sen isen temizsin rahat ol :) kanıtlamana gerek yok Alper_Tunga dan aldım ben referansı :D senin nasıl biri oldunu herkes bilir zaten intçi botmu kullanır cavede. Ölüme koşan en hızlı adam intçidir :D ,

MissDestiny 20 lvl ile 40 arası Botcunun kralıdır Glamours Brazukas Da_Tang Epic Raiders Fatality bunlardan birisi benim guildimde botcu yok desin gitsin oyunu bırakıp intihar etsiin yalancılığın kralıdır bunu demesi

DarK ve StoRM en temiz guildler bu guildlerde ne bi kişi nede topluca bot yüzünden banlama oldu

oyunda en az tahminen banlanmayan 500 600 botter daha var. bu sayı gittikçe artıyor fakat joymax buna dur demesse başlarına neler geleceğini gayet iyi biliorlar GameGuard kadar gereksiz bi program görmedim 1 2 hafta mu takıldık arkadaşları sro a çekmek için yaf millet orada bile alışmış hack huck yapmaya dünya adam olmaz hala işin kolayına kaçıorlar gameguard bi işe yaramadığı buradada belli zaten...

yeni serveri ise %50 ya aççaklar ya açmicaklar bi kaç günde belli olur...

islam ve avrupa charları ve ayrıca yeni harita yaz sonu gelebilirmiş xmas event muhabbetide var kasım aylarında konu dışı oldu ama bilgi vermek istedim gereksiz konu açacagıma kirlilik yapacagıma tek başlık altından yazarım..

İyi Oyunlar...

Edit: Da_Tang Botçudur ama eski botçular vardır şimdi ise temizdir artık WhiteFlame izin vermiyor uzaktan fazla bilginiz olmaz dışarıdan göründüğü gibi deil içlerinde ben varım tüm olayları biliyorum... {Bkz. clubber_fg cvp.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 1 Temmuz 2006; 18:55:58 >

• :D
  • zuahhaa açsınlar o serverda bot kascam lvl 40 olup t.g kesim silcem charı muahah !! joymaxı batıralım arkadaşlar el ele hotandan jangana gidelim 40+lar lgesin (arada bende 5 yıldız çekerim )
  • Bu venicedeki adamlar nasıl banlandı yaw ben o yazdığın isimlerden 4 tanesini daha 1 temmuz günü gördüm
  • iyi haketmiş lerlanmayı

bu oyunuda knighta benzetmeyin

lvl 61 karakterim vardı elemental lord onu bıraktım bu oyuna geçtim

bu oyunuda bıraktıracaklar
  • daha az önce hotan ın güney ve batı kapısı arasında çiçek ve golden spider kesen üç bot gördüm,biri myrmidons guildinden rage birni hatırlamıom unuttum diğeride supermen guildinden onlyone ki bu kızı görmeden 15 dk önce bu guild in elemanı yada elemanları(ne yazıkki bizim union oluyolarmış benim suçum yok valla, kendileri ondan tam emin değilim) ___mua___ ve guildi için hepsi bot diyolardı ,diyenlere bak a.q. kendileri kullanmasalar gam yemiycem.
    bu arada bu bot larla uraşmak çok zevkli oluyomuş yaw vuruyom kaçıom kovalıo tekrar gidiom,bide aynı görevlerden bendede var gidiom bekliom vuruo vuruyo bende son vuruşu yapıp görevi kapıom beleşe.
    ___mua___ nın dfediği gibi yapmak lazım ;
    2 kişi beraber takılacaksınız, birisi buna bi tane vurup niki pembe olcak bot da buna vurup öldürecek tabi ölmeden önce niki yine beyaza dönüyo,o zamanda botçu pk oluyo ve diğer elemanda botu indiriyo düşen itemde cabası

• hemen araya sıkıştırayım bu fraps diye bir program var, botçuyu yakalarsanız direk fraps la kaydedin silkroad ın ana forumlarına gönderin ertesi gün ban

Bu botçularıda pek kafaya takmayın, her zaman mutlaka sizden yüksek level biri vardır, botçu yada normal, bir araar bende baya taktım kafaya bunları ama, umursamayın bu tipleri, siz paşa paşa oyununuzu oynayın, değmez, bu tiplerin muhabbetini yapmaya değmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.