Şimdi Ara

SRO - BOT BAN LIST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün itibariyle SRO resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre aşağıda adı geçen oyuncular bot kullandıkları için banlanmış bulunuyor...

[Xian]

blocked forever - dieie / haieid / benrerj / bens / comfingcan / nneno / love_99 / hohohao / wad_ly / male001 / mary04 / Irongirl / aienid / angle26 / lily_8 / See_YIYI / Hardiman / tepcon

[Athens]

blocked forever - ZoneBoy / EsCape / hdak / musket / hailsharp / imper / fshjs / nightv / hytvfs / hdsadhj / hdahd / shdsa / party / Bao

[Oasis]

blocked forever - HangVu / weaponc / Doo / Fodg / ccwxn / flashman / Aiko / go3dose / W_O_L_F / fghus / Bhgn / bhudsa / Qmimi / Pool / hdajdjhj / djahdj / WOOTANG / COCO / CCTVgirl

[Venice]

blocked forever - MissDestiny / Leorio / 0T_T0 / MOULIN / guiguio / sj1990 / jiaocu / bhuss / ReVoluTIon / Volcanoboy / RedXiii / JF1100 / Scythe / Nu_Ma_Vuong / OnlyChicken

[Aege]

blocked forever - Go999 / Oies / YourBaby / Pue / Zuhes / Povidn / BIBABO / QYQ / PiaoLMM / jayrenzhe / jackzhang / Uosx / Clouded / Avcz / fbxcgrd / MissYang / kingoflov3 / guobo / UC123

[Troy]

blocked forever - CHANO1 / laotouzi / yezhu / chaojinvshen / mengnan / mice / Maiden / canone / fioname / Sapporo / magic_stick / quyrauden / missmeyou / yueye / Wema / Breham / Shat / Dayday

[Babel]

blocked forever - Jose_Rizal / opiopiop / CMEPTb_RUS / csdd / Euisng / QQbaby / XoXo / Soryo / CBR / Ztarblizt / RenjiX / AE86 / Godar / LEMMING /
    bnbn / Gieov / fdsfg / Cusa / Summer / Shajoe / H20

[Greece]

blocked forever - HangNga / Kira / ZhenYu_6 / GuRu / ZhenYu_2 / guozheng_1 / MINE / Moon / 10Gurls / Yned / Rchs / gire / sgna / obfrv / fbfd / gF13 / gf014 / JiangXiaoYu / Scvd / Orcn / HAjahs / Gjeha / Huainan / Aecf / Poxm / PASO / oOMarkOo

• helal
  • Athens de fdsjhdf adlı kişilik lanmamış eshefle kınıorm
  • Silkroad oynamaya başladıgım günden beri forumu takip ediyorum ama artık bu listeyi görünce bende yazmak istedim xiandaki Blood adlı guild kendini yabancı diye tanıtan türk oldugundan utanan bu insanların hepsi botter bildim bileli bot kullanıyolar hatta sağa sola bot diye trojan keylogger yollayıp şifre çalıyolar bununlada yetinmeden hemen hemen tüm türk guildlerine levelleri düşük olduğu savaş açıp afra tafra yapmaya çalışıyolar ama herşeye rağmen bunlardan bir tane bile adam banlanmıyor nasıl olur bu anlamıyorum o kadar global kullanıyoruz her gün mail atıyoruz sanırım premium üye olmak böyle birşey sizde kullanın arkadaşlar korkmayın kimsenin banlandığı yok bu elemanlarada dikkat edin bu kadar yabancı sempatizanlığı yazık türk gençliğine forumu kirlettiğim için özür dilerim ama bunları bilmenizi istedim
  • İYİDE BENİM GÖRDÜĞÜM BİR TON BOT VAR ONLARIN HİÇ BİRİNİN ADI YAZMIYO BURDA
    JGHYR FLMNY STJKL HYNU BUNA BENZEYEN SAÇMA SAPAN İSİMLERİ VAR ONLAR NERDE
  • bunlar olesine banlar yane garibana a yapilan.Kacak bot kullananlara fln
  • ATHENSdeki banlananlardan imper dikkatimi çekti... Geçen günlerde bana iftira atan şahsiyetin grubunda olan kişi bot kullanımından ban yemiş.. Ne kadar üzüldüm anlatamam... Hani botla alakaları yoktu ben kullanıyordum.. Al işte kimin ne mal olduğu her geçen gün daha fazla belli ediyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    4 yıl önce açıldı
    Yeni Bot - Chiliz Farm Bot
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELCUK_TR

İYİDE BENİM GÖRDÜĞÜM BİR TON BOT VAR ONLARIN HİÇ BİRİNİN ADI YAZMIYO BURDA
    JGHYR FLMNY STJKL HYNU BUNA BENZEYEN SAÇMA SAPAN İSİMLERİ VAR ONLAR NERDE

Ah sorma abi... bi anlatsam sende inanmazsin...
    ALLAH'TAN BULSUNLAR COK KOTU AH'IM VAR

• helal be
    iyi olmuşş
  • bu arada yukarda değinile bi şeye çok hak weriyorum, banlananlar GERÇEKTEN GM lerin yazdığı botu değil de kendi yazdıklarını weya başka bi yerden alanlar... sizce böyle bi saçmalık olabilrmi ben günde zaten 100tane görüyorum (oyuna girebildiğimde) burda 15tane yazıyor.. ve gördüklerimden (ilk zamanlarda sadece 1i yazıyor...) we hatta hiçbi suçu olmayan insanları da banlıyorlar arasıa.. JOYMAX gibi bir şirkete güvenmek yağılacak son yanlıştır.. emin ol o ben bot kullanmıyorum deyen oyuncunun doğru söyleme olasılığı daha yüxektir bu lsitedense...

JOYMAX çalışanlarını yolda görsem....
  • BENDE BANLANMIŞIM :P ,,

HELAL BEA
  • wayyy gocaa LEMMING..babel server ının tek expert olan thiefiydin .. kervanlar coşar gariii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr4g0NP0w3r

hepsine toplu fu ck your mother in belgrad
    quote:

ormanları hepsine yazın

çok güldm in yağmur ormanları

• aaa
  • Gecen botcuyu kesdim o tekrar geldi ben 10 kez ölüp dirildim pkdan kurtulmak icin
  • olimpus guildini full banlamaları lasım adamların hepsi bot +60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi URUKHAI -- 29 Haziran 2006; 23:25:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: namelessone

bu arada yukarda değinile bi şeye çok hak weriyorum, banlananlar GERÇEKTEN GM lerin yazdığı botu değil de kendi yazdıklarını weya başka bi yerden alanlar... sizce böyle bi saçmalık olabilrmi ben günde zaten 100tane görüyorum (oyuna girebildiğimde) burda 15tane yazıyor.. ve gördüklerimden (ilk zamanlarda sadece 1i yazıyor...) we hatta hiçbi suçu olmayan insanları da banlıyorlar arasıa.. JOYMAX gibi bir şirkete güvenmek yağılacak son yanlıştır.. emin ol o ben bot kullanmıyorum deyen oyuncunun doğru söyleme olasılığı daha yüxektir bu lsitedense...

JOYMAX çalışanlarını yolda görsem....

JOYMAX eline yüzüne bulaştırmaya başladı... oyundan sogmasın kimse diye anlatmıyorum... devamını

kaldığımız yerden devam

fazla stress olmadan

Allah büyük diyorum..

• sallandırcaksın bi tanesini taksimde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.CoWbOy

ATHENSdeki banlananlardan imper dikkatimi çekti... Geçen günlerde bana iftira atan şahsiyetin grubunda olan kişi bot kullanımından ban yemiş.. Ne kadar üzüldüm anlatamam... Hani botla alakaları yoktu ben kullanıyordum.. Al işte kimin ne mal olduğu her geçen gün daha fazla belli ediyor...

kardes hala muhabbeti uzatıorsun bızım clanın esas aldıgı en onemlı ilke emege saygıdır bot kullanan adam 70 lv de olsa bızım clanda barınamaz bunu sende bılıosun aklını basına devsır muhabbetı uzatma akıllı ol uzun yasa. bak bız epeydır bısey demıoz hersey oyun deıldır bıraz da really takıl şimdiden herkesten ozur dilerm adamın biri ne güzel topic acmış ne alaksı var bu konuyla yaran var herhalde gocunorsun yoksa baska sebebi ne olabilir ki konuyu uzatmana anlam veremiorum yazık :(((

• quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

Gecen botcuyu kesdim o tekrar geldi ben 10 kez ölüp dirildim pkdan kurtulmak icin

ya ne gerk var arkadaşalar zaten jinjin in sattığı protector botlar için değilmi salın öldürsün o yaa
    bu arada ben her gün bi kaç tane öldürüyorum ama sadece botlaramı etkili bilmem bilen biri bunu bi açıklasın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.