Şimdi Ara

Sro da en çok kaç saat OnLine OLdun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 21
  • HELAL WALLAHA HACIM ne dıyım
  • 2 gün
  • Perşembe günü okuldan eve gelmiştim saat 1 de cuma okul tatildi perşembe 1 den pazar gece 1 e kadar ymn ediyorum sadece 10 dk arayla yemek molası verip oynamıştım Bİ ZMNDAN SONRA BANA CANLI BOT DİYEREK DALGA GEÇMEYE BAŞLADILAR TOPLAM 90 SAAT BİLGİSAYAR OYNADIĞIM OLDU SİZE YEMİN EDİYORUMM

• 3 gün hiç kapatmadan botta kaldı.
    edut: 90 level gelzir bilgisayara 2 fan daha taktırcam.1 hafta kesintisiz botta kalcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GmBH -- 11 Mayıs 2008; 11:39:51 >
  • 7 saat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HeLaL hacılarım kraLsınız kımSEI tanımııom ama herkesı çoq sefıom (L)dh Hunter club kurmaı dunsuom ne dersınız ? yada Sronun basında hastalananlar klub:D
  • Sanırım Bu Konu Eskiden Acılmıstı Ama Önemli Değil :)

Olsun Az da Muhabbet Edelim

Ben Genel Olarak Söyluyeyim İşim Olmadıgı Sürecek Saat 14:00 da Acarım 05:00 a kadar Sürekli basında Yemekler Arası Mola Falan Veririm

Bu Sekilde Sürekli

Bu Arada Botculara Söyluyorum Elle 62 Ye kastım Hedef 72 Sonra Botcular Gelsin Kastıralım :D
  • Gercekten haberım yoqtu karde$ ben dhaa yenı uyeıım bırzda 14 yasında olunca ınsan yanı banaa Onerebilceınız bı clup warmı ?
  • 56 saat yemek arası harıc onlarda char yatmasın unıqe cıkarsa yetısıyım fılan dıe 5 er dk lık mola
  • 2 gün 5 saat pc'den kalkmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicer

2 gün 5 saat pc'den kalkmadan

• ımza için yardımcı olabilecek bırı warmı
  • Kesintisiz 47 saat ama 47 saatten sonra bir yattım.sabaha karşı 6 idi.ogün akşam oldu ertesi gün öğlen 5 te kalktım yani 17 saatte uyku kalktığımda başım çatlyıordu sonra bir daha yattım sabah kalktım işe gittim ben zombi gibiyim
  • 3-4 gün dc yemeden botladığım olmuştu...
  • 2 gün full bottaydım
  • sanane
  • Yazın sabah 10 gb girip sabaha karşı 7 8 e kadar.
    (DENEMENİZİ TAVSİYE ETMEM)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _AutoCad_

Kesintisiz 47 saat ama 47 saatten sonra bir yattım.sabaha karşı 6 idi.ogün akşam oldu ertesi gün öğlen 5 te kalktım yani 17 saatte uyku kalktığımda başım çatlyıordu sonra bir daha yattım sabah kalktım işe gittim ben zombi gibiyim

ohaben en fazla 7 8 saat felan oda zor yani kılı kılına

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.