Şimdi Ara

Sro Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst başlık yetersiz geldi ve birde size sorayim dedim.Oyuna girdiğim ilk 15-20 sn içinde ??? hatası alıyorum ki bundan önce en az 3-4 saat kasınca veriyordu bu hatayı.Bota bırakıp giderim elle kasarım hiç hata vermiyordu.Oysa şimdi oyuna girdiğim anda bile ??? veriyor.Lütfen Çözüm Bulabilir Misiniz?

• üst konuda farklı bişey söyleyemeyecez ne yazıkki yani .net 3.0 ı indir bide istersen ekran kartının ve xp nin güncellemelerini tamamla sonra bi daha dene

ekran kartın paylaşımlı ise mb tını yükselt. ekran kartın ati anakartının çipseti nvidya ise ALLAH sabır versin neye nediye hata yapacağı belli olmaz .
  • yaa 2-3 yıldır oynuyom aynı bilgisayarla hata vermiyodu birdne başladı oyuna girdiğim anda ??? hatası veriyor yani hemen öle 5 dk kasayim de oyundan atsın değil anında.
  • bulunduğun yerle ilgi bir hata olabilir ne bilyim her hangibi bug oyuna girer girmez atıyosa yerini değiştirmeye çalış. yada açılışa direk yürümeye falan çalışırsan hotanda ??? hatasıyl atabiliyor biraz bekle ndan sonra yürü
  • sanırım onun sebebi pc ozellıklerıyle alakalı bısey cunku ben tatıldeyken kafede delı gıbı pc vardı orda hıc soru işareti hatası vermıyordu eve geldım sureklı o hatadan alıyorum
  • up!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.