Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: abana42

OYUNDA BU HATAYI VERİYO Client file is damaged.
    Please reinstall the client

oyunu sildim zaten program ekle kaldırda gözükmüo...+ dan bugün bilgisayarcıya giddik kasayla herif bişiler yaptı sonunda silkroadı açmaya çalıştı virüs çıktı sildi herif virüsü oyun çalışmıo ne yapcas

Bazı anti-virüsler silkroad client'ı virüs olarak görüyor. Joymaxden açıklama gelmişti bununla alakalı ama virüs yok silmeyecekti adam onu
  • bu hatayı sürekli alıyorum. genelde teleport olurken sehre ışınlanırken ölüdükten sonra sehre dönmek istedigimde oluyo.

ayrıca ekran yukardaki yazdıklarımın hepsi dahil donup kalıyo ekran yeni sürücülerini yükeldim en son driver leri ekran kartının.

bu hatayı neden yapar yardımcı olursanız sevinirim...

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ
  • herkesde oluyor o. örneğin message box'dan bir mesahı okudunuz ve close'a bastınız direk aynı hatayı veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehliqelee

herkesde oluyor o. örneğin message box'dan bir mesahı okudunuz ve close'a bastınız direk aynı hatayı veriyor

bende p4 750md ram fx5200 ekran kartlı bi pc var ondan hiç bir hata olmuyo 3 gn açık kaldı pc hiç bir hata almadım bugüne kadar yeni pc ler bendeki pc ye 10 değil 100 basar bunları yeni pc de neden verir aksine dahada verimli olması gerekmezmi ?
  • ark lar ben şuan oyuna girmeye çalışıorum bna böle bi hata gelio "The server is undergoing inspection or updates. Connet to ......" bildğim kadarıyla bu oyun bakımda olduğu zamnlar oluyor ama oyun bakımda fln değil hatta bası ark larım şuan oyundalar neden böle bi hta werio anlamadım ne yapmam gerekio kafayı yicem lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

quote:

Orjinalden alıntı: tehliqelee

herkesde oluyor o. örneğin message box'dan bir mesahı okudunuz ve close'a bastınız direk aynı hatayı veriyor

bende p4 750md ram fx5200 ekran kartlı bi pc var ondan hiç bir hata olmuyo 3 gn açık kaldı pc hiç bir hata almadım bugüne kadar yeni pc ler bendeki pc ye 10 değil 100 basar bunları yeni pc de neden verir aksine dahada verimli olması gerekmezmi ?

oyunla ilgili birşey olduğunu sanmıyorum eski-yeni her bilgisayarda oluyor, cafelerde dc gibi bişey olarak bilinir o ???? hatası

quote:

Orjinalden alıntı: Canhatti

ark lar ben şuan oyuna girmeye çalışıorum bna böle bi hata gelio "The server is undergoing inspection or updates. Connet to ......" bildğim kadarıyla bu oyun bakımda olduğu zamnlar oluyor ama oyun bakımda fln değil hatta bası ark larım şuan oyundalar neden böle bi hta werio anlamadım ne yapmam gerekio kafayı yicem lütfen yardım edin

internet yok diyor silkroadonline.net'e gir, sonra oyunu aç

• Orjinalden alıntı: Canhatti

ark lar ben şuan oyuna girmeye çalışıorum bna böle bi hata gelio "The server is undergoing inspection or updates. Connet to ......" bildğim kadarıyla bu oyun bakımda olduğu zamnlar oluyor ama oyun bakımda fln değil hatta bası ark larım şuan oyundalar neden böle bi hta werio anlamadım ne yapmam gerekio kafayı yicem lütfen yardım edin

internet yok diyor silkroadonline.net'e gir, sonra oyunu aç

yha hayr int war msn e normal diğer sitelere girebiliyorum ama silkroadın sitesine de girmio oyuna da :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canhatti -- 14 Ocak 2008; 23:23:01 >
  • hangi ülkedesin?
  • Ya beyler silkroad kaç kere silip yükledim düzelmedi bunu nasıl yapcaz yüklüyorum ver 1.138 update 0 da kalıyor sonra patching is not completed.Please try again. [ERROR CODE(4)]
  • lütfen yardım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.DarkDevil

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

bu sorun nedir ?

silkroad'a yeni patch geldi

912 MB onuindirmek zorundasın
  • resmın 24 bıt oldugunu nası ogrenecem bıde guıld fotolarını nerden bulabılırım ?? cok acıl
  • gzl olmuş
  • arkadaşlar şu problemi bi çözün nolur ya

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ
  • slm benimde 2 tane char ım war biri 80 lvl diğeri de 54 ama işin garip yanı 54 lvl lik chara girerken hiç bir sorun yok güzel çalışıyor...hata filan vermiyor
    ama 80 lik chara girerken oyuna giriyor, ID ve Password'u yazıyorum, güvenlik karakterlerinide yazıyorum, ok 80 lik dede karşıma geliyor tıklıyorum start diyorum hoppa tam sarı şerit dolarken;
    HOP RUNTIME VISUAL C++ hatası anasını satım nasıl iş bu ..bu ne saçmalık yaw...
    Neden 54 lük charda yapmıyorda 80 lik charda yapıyor...ALLAH belasını wersin bu silkroad 'ın yemin ederim soğudum o.ç oyundan yaw...botlar bir yandan, DC ler bir yandan, Windows hataları başka bir yandan, yok ?????????? veren hata, yok ebesinin örekesi anasını satim...

• http://forum.donanimhaber.com/m_20910457/tm.htm bunu nasıl hallederim nerden indire bilirimwww.silkroadonline.net den başka yardım edin lütfen
  • ArkadasLar Silkroad LAuncher TıkLıorum AMa The Server is underdoing.. Hatasını Verior ?? Ne yapmaLıyım
  • saçma bi soru ama oyunu oynamak için (online)hamachi gerekir mi?
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Benim sorunum şu:
    Benim ekran kartım 8600 Gt. Oyuna girince en fazla 1.5-2 saat sonra ekranım karıncalanıyor ve belli bir süre sonra bilg kendi kendine res atıyor. anlamadım gitti. bilg i aldığımdan beri var bu sorun. nvidia nın kendi sitesinde en güncel driver ı indirdim. yine olmadı. oyunu açınca sıcaklık 52-53 oluyor. ne yapmam lazım? lütfen yardım...

Herkese teşekkürler...
  • paylaşım içn saol:)
    PayPaL_Tr
    LwL:32 int spear$sword

http://img104.imageshack.us/my.php?image=sro2008021617090933ju1.jpg
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.