Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 6 sayfayı okuyamadım yalnız sorunum şu beni oyundan aniden atıyor.Oyundan atmadan önce 45 sn falan kasıyor ve bir anda oyundan atıyor sebebi ne olabilir?

Sistemim p-4 1,7
    asus ana kart
    512 ddr ram
    256 geforce 5700

Şimdiden cok tesekkürler.
    Saygılar.
  • arkadaşlar 912 mb lık clienti indirdim kurarken nereye kuracağımı seçiyorum install diyorum biraz beklıyor ve kapat hatası verıyor ne yapmam gerekıyor?
  • süperrrr
  • ya arkadaslar ben kurdum oyunu giriyorda ama game guard yazısı cıkıor sora gdior o girme ekranında en az 2-3 dakika beklior nedir sorun?
  • kardeşim sen o pc yle biraz zor oynarsın oyunu gerisi tamamda o özelllikli pc le biraz zor puuff
  • bendede sro_client acılıyo ama oyle kalıyo (yardımcı olun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset1995

bendede sro_client acılıyo ama oyle kalıyo (yardımcı olun)

sağ üst köşede silkroad online sitesinin linki var ona tıkla açılır açılmazsa açılana kada dene
    açıldıktan sonra clienti kapa bidaa aç açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutta

yaw bu ne bi yardım edin lütfen vista kullanıyorum

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

vistada oynamaya kalkma bilee...
  • Şansın varsa açarsın sroyu vistada. Nalet bişeybu ama kullanıyoz işte dx10 var diye
  • oyuna giriorum çar seçince now loading doluo fakat aynı hatayı alıorum jaç defa oldu böle hack dosyası kullanıorum ondan olabilirmi yada başka neden
    quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

bu hatayı sürekli alıyorum. genelde teleport olurken sehre ışınlanırken ölüdükten sonra sehre dönmek istedigimde oluyo.

ayrıca ekran yukardaki yazdıklarımın hepsi dahil donup kalıyo ekran yeni sürücülerini yükeldim en son driver leri ekran kartının.

bu hatayı neden yapar yardımcı olursanız sevinirim...

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

• Client file is damaged.
    Please reinstall the client.

bu hata nedir beyler
    oyunu yüklerken bu çıkıyor 3 defa indirdim bu çıktı hep ndn acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A0E6A0-C -- 5 Mart 2008; 14:57:32 >

• Benim sro sahipsiz kıpırdamadan yarım saat kadar bile kalınca ekran aşırı dercede büyüyor,küçülmüyor ve hiç bir butona tıklanamıyor(Tabi ekranın normal halindeki zamanında butonun yerini eksiksiz hatırlarsanız iş değişir)Nedenini ve çözümünü belirtirseniz çok iyi olur yardım lütfennn
  • yardım plsssssssssssssssssssssssss
  • arkadaşlar çok acil bir sorunum var !!

oyunu kurarken her şey rahat gelişiyor.takıldığım yer start, search kısmı start a bastığım zaman Silkroad kapatma uyarısı veriyor ve oyun yüklenmiyor!!!

Ben silkroad oynayamıcak mıyım çok acil cevap lazım !!!
  • saolasın yönetici abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Nemesis

Benim sro sahipsiz kıpırdamadan yarım saat kadar bile kalınca ekran aşırı dercede büyüyor,küçülmüyor ve hiç bir butona tıklanamıyor(Tabi ekranın normal halindeki zamanında butonun yerini eksiksiz hatırlarsanız iş değişir)Nedenini ve çözümünü belirtirseniz çok iyi olur yardım lütfennn
    Cevap verirmisiniz lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

bu hatayı sürekli alıyorum. genelde teleport olurken sehre ışınlanırken ölüdükten sonra sehre dönmek istedigimde oluyo.

ayrıca ekran yukardaki yazdıklarımın hepsi dahil donup kalıyo ekran yeni sürücülerini yükeldim en son driver leri ekran kartının.

bu hatayı neden yapar yardımcı olursanız sevinirim...

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

Aynı hatayı ben de alıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim...

• herkeze s.a sitede yeniyim eski silkroadçıyım benimde start gelmiyodu bi,ıraktım oyunu ..
    www.sendor.piczo.com rekramlara tıklayın arklar
  • windows vista calıstırmıo botu ne yapmalıyım acaba yardım edin plssssssssss
  • ben c++ hatası alıyorum.. ne olduğunu bilmiyorum. ss des koyamıyorum..

2. olarak da konu açamıyorum, cevap yazamıyorum, profillere bakamıyorum. sebebini de merak ediyorum çok..
    herşeyi bıraktırma noktasına getirdi bunlar, bıktım usandım..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.