Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Silkroadı Bıraktım Canım çok sıkılıyo internete gidiyom onları izliyom Ne sildin alper ya uff off allhım bağımlılık yaptı 3 saate bidaha da indirmem uffff
  • oyuna yeni başladım üyeliğimi giriyom due duo ..... yazıo sağ altta sonra disc conencet server ... diyo confirm yazıo sadece tıklıyom silkroad kapanıyor.yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut6566 -- 24 Nisan 2008; 14:27:11 >
  • yaw disconnet from server demek ya internetin yavaş ya da oyundan atıyor arada asırada olur bendede oluyorrrrrr
  • @umut6566

Girdiğin serverın doluluk durumuna göre Login olursun.Eğer serverda boş yer varsa oyuna girebilirsin.Ama yoksa giremezsin.Ve dc olursun.Tekrar girene kadar zaman geçer bunun için Sro Loader programını indir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmentos

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

Bilgili ve Tecrübeli arkadaşlar, lütfen bu sorunuma bir çare bulabilir misiniz?

İlk mesajda hata ve çözümlerini yazıp paylaşmışsınız Teşekkür ederim lakin birşey anlayamadım...

Resmini eklediğim hata konusunda çaresizim, ne yapacağımı bilemiyorum...

Umarım, ilgilenip yardımlarınızı esirgemezsiniz.

Saygılarımla...

bı hatanın cozumu googlede arar reloadc++ runtime diye sana microsoft sıtesını yonlendırır bır program ındır ordan reload ya related mı ole bıseyle baslar mutlaka RE ile baslar kur duzelır

• Arkadaslar bnde sitesinden client php diye indirdim 912 mb lık
    yuzde 50 si dolunca update li bişey cıktı onuda yukledım ama sımdı yukleme kapanıyor yüzde 50 den sorasını yukleyemedım cannot ..sevrver network 4 gibi bi uyarı veriiyor kapnıyor:(:(:
  • Tekrar dene...
  • olmazmı yanı bundan bısıı sılım mı yanı :.......................
  • Arkadaslar ben bu seferde oyunu orbit denen programdan yukledım
    yukelme bıttı tıklıyorum bırlıkte ac dıyor napmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

oyuna yeni başladım
    ama
    runtime error
    program C: programfiles / Silkroad/ silkroad.exe
    r6002

microsoft vsual c++ library

hatasından oynayamaz oldum.Frame Workü yükledim.XP Güncellemesi tam. Ekran kartı driverları tam herşey tam ancak hala veriyor bu hatayı.

Aynı hata bendede var sro yu 3-4 kere slip tekrar yükledim hata geçmedi lütfen biri bı hatadan kurtulmanın yolunu yazsın plsss
  • :D
  • catterflym
    O Birlikte Aç'tan sonra Listeden Programı Seç'e tıkla ordan da Winrar'ı seç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

catterflym
    O Birlikte Aç'tan sonra Listeden Programı Seç'e tıkla ordan da Winrar'ı seç.

evet listeden programı sec de sonra arsivi sec...olur heralde.
  • iki sro açamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sro_cu

iki sro açamıyorum

büyük ihtimalle sistemin yetersizdir
    yani ram ve ekran kartın demek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal_66

quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

oyuna yeni başladım
    ama
    runtime error
    program C: programfiles / Silkroad/ silkroad.exe
    r6002

microsoft vsual c++ library

hatasından oynayamaz oldum.Frame Workü yükledim.XP Güncellemesi tam. Ekran kartı driverları tam herşey tam ancak hala veriyor bu hatayı.

Aynı hata bendede var sro yu 3-4 kere slip tekrar yükledim hata geçmedi lütfen biri bı hatadan kurtulmanın yolunu yazsın plsss

Biri bu hatanın çözümü yazsın lütfen

• arkadaşım bnim de sroda bir hata var sro yu yükledim updating doldu start da geldi starta basıyorum ekrana sro yazısı geliyor ama bekliyorum oyun açılmıyor açlılıyor bazen oda ekran simsiyah oluyor hiç bir işe yaramıyor format atmadan once çok rahat oynuyordum
  • joymax sitesinden acc alcam ama nick name kabul etmiyo mal
    artık sunubile yazdım nick name amma yinede validnickname diyo
    yokartiklebron yazdım nick nameye:D olmuyo
    haysenintaebeni yazdım yine olmuyo:D:D:D:
    yardımpls
  • arkadaşlar ben sronun setup ını indirdim tıkladım ama legend 3 den sonra kullanılabilir dedi sonra
    virüs programını kapatıp denedim yükledi yüklenince simgeye tıkladım ve "The server is undergoing inspections
    or updates. Connet tohttp://:www.silkroadonline.net for more information" yazısı çıktı ve ne zaman ve hangi şekilde
    denersem deneyim hep çıkıyo. virüs programı olarak Kaspersky 7.0 kullanıyorum
    çözüm yazın lütfen

• Rebellion aynı sorun bende de var
    Nasıl giderebilirim bilmiyorum.Çok bilmişlik yapıp salı bugun update var demeyin dün de böyleydi update varmış gibi server under inspectations.... diyor launcher açılıyor start yok...dediğiniz siteye girin modemi resetleyin denedim olmuyor çünkü sorunlar farklı bende update yapıcak gibi davranıyo yardım lütfen....
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.