Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ZuhalteR

Rebellion aynı sorun bende de var
    Nasıl giderebilirim bilmiyorum.Çok bilmişlik yapıp salı bugun update var demeyin dün de böyleydi update varmış gibi server under inspectations.... diyor launcher açılıyor start yok...dediğiniz siteye girin modemi resetleyin denedim olmuyor çünkü sorunlar farklı bende update yapıcak gibi davranıyo yardım lütfen....

Tekrar yükle.

• Evet öyle yaptım oldu ama herseferinde böyle mi yapacağız yaw?
  • Bazen oyunda ferrylerde takılıo nedeni nedir? Hele Thief kovalarken sinir oluom
  • Sora bide tam oyunda çıkıo çinçe hata verio Error. fln

Buda nası geçer
  • ßendede oluyodu nası geçtiğini hatırlamıyom ama
  • hımm. güzel paylaşım teşekkürler sizin sayenizde hataların çözümlerini öğrendim
  • THX ABİ
  • arkadaşlar bu failed to connect(C9) ve de failed to connect(C7) hatalarını nasıl çözebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

hımm. güzel paylaşım teşekkürler sizin sayenizde hataların çözümlerini öğrendim

vaay kıral sen de mi burdaydın?
    @oTToman_ARMY
    Sorun 1:
    Lagdan olur ferrylerde takılma.
    Sorun 2:
    Sistem yetersizliğinden olur.Klasik öneriler:
    Ekran kartını güncelleştir.Sistemini yenile.

• quote:

Orjinalden alıntı: sro_cu

iki sro açamıyorum

illegal proglamla açabilirsin tabi bilgisayarının koşulları uygunsa
  • selam;arkacaslar bende de start gelmiyo ayrıca silkroad,kngihtonline vb. bazı online oyun sitelerine girmiyo 2 kere format attım antivirüs kurmadan denedim yine olmuyo,bi çözüm öneriniz var mı?
  • can't create file transfer manager!
    Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.

Bölyle bir hata alıyorum ne olduğunu bilen varsa yardım edin lütfen.
  • allah belanı versin bu oyunun ya benden kaynaklanıyop yada oyunda bi salaklık var trafficden oyuna giremedim kotama yazık yha
  • merhabalar ben notebook tan giriyorum ve önceden vistaydı sorunsuz oynuyordum oyunu sonra xp yaptım yapmaz olaydım silkroada giriyorum sonra 50 60 dakka snra grafiler bembeyaz oluyor ve oyundan atıyor sonra ardından hemen oyuna girmeye çalışıyorum mavi ekran geliyor yazılar çıkıyor ve baştan başlatıo notebook u lütfen yardım edin bu olay içn 3 keere format atttım ama düzelmedi yardıııımmmmmmmmmmmmm
  • YARDIM EDİN LÜTFEN KAFAYI YİİİCEM YAF
  • NOMAD NEDEN HİÇBİR SORUYA BAKMIYORSUN MADEM AÇTIN YARDIM ET MİLLETE
  • quote:

Orjinalden alıntı: anatolia666

NOMAD NEDEN HİÇBİR SORUYA BAKMIYORSUN MADEM AÇTIN YARDIM ET MİLLETE

Nomad yöneticiliği bıraktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

bende de su hatayı veriyor:

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

ne yapmam lasım??????

aRKadasLaR benDede ecHo daqi haTaYı veRio LüTFen yaRdımcı oLun sRonun yeni süRümünü yükLedim oyunu acınca start qeLio staRt a bastıktan 10 - 15 sn soRa D3D9 hatasını verio SoRunu cözMeM için diRecTx ide yükLedim aMa caLısmıo ?? LüTfen soRunumu cözmeme yaRdımcı oLun .... aciL.........

• Sistem AMD 3200, 2 gb ram, 9600gt ekran kartlı bir sistemde oyunda arada bir takılmalar oluyor. Cumartesi 12:45 itibariyle devam ediyor. Lag ile alakası yok çünkü komutlar hemen yerine getiriliyor. Sadece kare kare takılmalar var. Sizce bu sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Bu sistem bildiğim kadarıyla fazlasıyla yeterli (Düşük detay, yüksek detay farketmiyor)
  • ya arkiler benim drievr radeon 9250 serisi ve güncel driveri bulamıyorum bu yüzdende oyna her girdiğimde karakterime start diyorum ve der demez oyundna atıyo :( ????? hatası geliyo :(:(:(

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.