Rebellion aynı sorun bende de var Nasıl giderebilirim bilmiyorum.Çok bilmişlik yapıp salı bugun update var demeyin dün de böyleydi update varmış gibi server under inspectations.... diyor launcher açılıyor start yok...dediğiniz siteye girin modemi resetleyin denedim olmuyor çünkü sorunlar farklı bende update yapıcak gibi davranıyo yardım lütfen....
Tekrar yükle.
Evet öyle yaptım oldu ama herseferinde böyle mi yapacağız yaw?
Bazen oyunda ferrylerde takılıo nedeni nedir? Hele Thief kovalarken sinir oluom
Sora bide tam oyunda çıkıo çinçe hata verio Error. fln
Buda nası geçer
ßendede oluyodu nası geçtiğini hatırlamıyom ama
hımm. güzel paylaşım teşekkürler sizin sayenizde hataların çözümlerini öğrendim
THX ABİ
arkadaşlar bu failed to connect(C9) ve de failed to connect(C7) hatalarını nasıl çözebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
hımm. güzel paylaşım teşekkürler sizin sayenizde hataların çözümlerini öğrendim
vaay kıral sen de mi burdaydın? @oTToman_ARMY Sorun 1: Lagdan olur ferrylerde takılma. Sorun 2: Sistem yetersizliğinden olur.Klasik öneriler: Ekran kartını güncelleştir.Sistemini yenile.
quote:
Orjinalden alıntı: sro_cu
iki sro açamıyorum
illegal proglamla açabilirsin tabi bilgisayarının koşulları uygunsa
selam;arkacaslar bende de start gelmiyo ayrıca silkroad,kngihtonline vb. bazı online oyun sitelerine girmiyo 2 kere format attım antivirüs kurmadan denedim yine olmuyo,bi çözüm öneriniz var mı?
can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now... try a few minutes later.
Bölyle bir hata alıyorum ne olduğunu bilen varsa yardım edin lütfen.
allah belanı versin bu oyunun ya benden kaynaklanıyop yada oyunda bi salaklık var trafficden oyuna giremedim kotama yazık yha
merhabalar ben notebook tan giriyorum ve önceden vistaydı sorunsuz oynuyordum oyunu sonra xp yaptım yapmaz olaydım silkroada giriyorum sonra 50 60 dakka snra grafiler bembeyaz oluyor ve oyundan atıyor sonra ardından hemen oyuna girmeye çalışıyorum mavi ekran geliyor yazılar çıkıyor ve baştan başlatıo notebook u lütfen yardım edin bu olay içn 3 keere format atttım ama düzelmedi yardıııımmmmmmmmmmmmm
YARDIM EDİN LÜTFEN KAFAYI YİİİCEM YAF
NOMAD NEDEN HİÇBİR SORUYA BAKMIYORSUN MADEM AÇTIN YARDIM ET MİLLETE
quote:
Orjinalden alıntı: anatolia666
NOMAD NEDEN HİÇBİR SORUYA BAKMIYORSUN MADEM AÇTIN YARDIM ET MİLLETE
Nomad yöneticiliği bıraktı.
quote:
Orjinalden alıntı: Echo91
bende de su hatayı veriyor:
ne yapmam lasım??????
aRKadasLaR benDede ecHo daqi haTaYı veRio LüTFen yaRdımcı oLun sRonun yeni süRümünü yükLedim oyunu acınca start qeLio staRt a bastıktan 10 - 15 sn soRa D3D9 hatasını verio SoRunu cözMeM için diRecTx ide yükLedim aMa caLısmıo ?? LüTfen soRunumu cözmeme yaRdımcı oLun .... aciL.........
Sistem AMD 3200, 2 gb ram, 9600gt ekran kartlı bir sistemde oyunda arada bir takılmalar oluyor. Cumartesi 12:45 itibariyle devam ediyor. Lag ile alakası yok çünkü komutlar hemen yerine getiriliyor. Sadece kare kare takılmalar var. Sizce bu sorun nerden kaynaklanıyor olabilir? Bu sistem bildiğim kadarıyla fazlasıyla yeterli (Düşük detay, yüksek detay farketmiyor)
ya arkiler benim drievr radeon 9250 serisi ve güncel driveri bulamıyorum bu yüzdende oyna her girdiğimde karakterime start diyorum ve der demez oyundna atıyo :( ????? hatası geliyo :(:(:(