Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• güzeşş

• up

• quote:

Orjinalden alıntı: ozy67

bu ne yaaaa

arkadaşım yazıyor.pardon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

START GELMİYOR: Oyun simgesine tıkladınız, splash screen geldi, ama start yok. Splash screen dekiwww.silkroadonline.net simgesine tıklayın. Explorer açılacak ve muhtemelen SRO nun sitesi de açılmayacak. Explorer e site açılana kadar yenile (refresh) yapın. Site gelince splash screen i kapatın ve tekrar oyunun simgesine tıklayın. Start gelecektir. Bunu yaptınız ve gene gelmediyse modeminizi bir açıp kapayıp bu işlemi tekrarlayın.

5. Bu yazdıklarım eğer sisteminizde bir donanım hatası veya internet bağlantınızda bir sorun (kesilme, modemsel sorunlar, firewall veya antivirus sorunu) yoksa oyunu sorunsuz oynamanızı sağlayacaktır. Hala problemleriniz varsa bu konu altına yazın cevaplamaya çalışalım.

6. Launcheri açıyorsunuz ama update mi edemiyorsunuz ? Start yazısı mı gelmiyor ?
    Çözüm basit.www.silkroadonline.net sitesine bağlanıyoruz. 1-2 kere giremeyebilir. Site görüntülendikten sonra rahatça update edebilir start yazısını görebilir ve oyuna girebiliriz.

bn onu genellikle launcherı açıp kapatarak gideriorum ama bundan sonra senin yolunu denerim

• [quote:]

launcherdan option->ordanda graphic quality yi low olarak ayarla ilk olarak daha sonra tekrar yükseltirsin belki bu şekilde düzelebilir

• büügün client i indirdim 1-170 büyük bi boyut ve cok uzun surdu indirmek ama acıyorum bi hata veriyor lütfen yardımm edin

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: sago07

büügün client i indirdim 1-170 büyük bi boyut ve cok uzun surdu indirmek ama acıyorum bi hata veriyor lütfen yardımm edin

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

Aynı sorun bende de var. Bende ondan önceki oyununu indirdim legend 2 olanı ondada yeni updateyi indirin yazıyor. Ne yapabiliriz acaba? Çalışan sürüm linki varmıdır?
  • Arkadaşlar Bu Sro Yeni Legent Getirdi ya Legend 3 plus o geldi geleli potlar otomatikte pot içmiyo anca elimle basıcam oto pot içmiyo arasıra içiyor.ben anlamadım burda ne yapmalıyım pot yerlerini değiştirdim gine olmadı eski yerine aldım gine olmadı her türlü ayarı yaptım t den olmuyo sorun nerede ???[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesm_41 -- 22 Aralık 2008; 14:44:55 >
  • arkadaşlar son zamanlarda acayip şeyler yaşıyorum. Son teknoloji bir bilgisayar aldım. Hedef honor sun için. 1 aydır rahat hiç bi sıkıntım yoktu. 6-7 tane sro client açıyordum banamısın demiyordu. bu günlerde hep b0tla qirdigm karakteri devam lı oyundan masaüstüne atıyor. Hatta diğer karakterleri atmıyor. normalde girsen hep yüksk level olan karakteri oyundan atıyor. Bi bilgisi olan varsa allah rızası için yardım delircem. Psiko etti bu oyun beni lanet olsn böle oyuna ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

bende de su hatayı veriyor:

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ

ne yapmam lasım??????

arkadaşım dirext9'un bi full versiyonunu indir (sanırsam 80-90 mb arası birşeydi) kur sorunun düzelmesse sroyu kaldır ekran kartını falan güncelle tekrar sroyu kur
  • arkadaşlar bnm silkroadda false diye hata çıkıyo ondan sonra oyna giriyo şifremi falan yazdıkdan sonra adama tıklayıp start dediğimde takılıp kalıo bu sorunun çözümünü bilen var sa ytazsın lütfen hatanın adı FALSE....
  • arkadaşlar runtime eror banada veriyo nasıl çözücem yardım...
  • run time eror nasıl çözücem!!!
  • silkroadı acınca silkroad.exe hata verıyo yardım edrmısnız
  • arkadaslar ben srobota baglanamıyorum bot logın olmuyor auto traınıng gelmıyor ağım bıraz kalabalık ondan olabılırmı yardım plsssss......
  • 512 RAM, 128 Ekran kartı nVidia GeForce MX4000 var Legend7 yi çok rahat kaldırıyor. Korkmayınız.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.