Şimdi Ara

SRO HATALAR VE ÇÖZÜMLERİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
0
Favori
241.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: landboy

arkadaslar ben srobota baglanamıyorum bot logın olmuyor auto traınıng gelmıyor ağım bıraz kalabalık ondan olabılırmı yardım plsssss......

BOT'u yeniden indir.. Auto Training gelmiyorsa sorun ağla ilgili değildir.. BOT'un güncel versionu indir..
  • valla bende bi hata vermioo ama kafam biseye takıldı sro cuma günleri kapalı değilki nomad ayrıca sana çok thanks
  • ya beyler sizdede bugün saat 12'den beri C9 hatası veriyormu girmeye çalıştığınızda ?
  • Saolun
  • C7 Hatası alıyorum 15dk dan beri Id PW yazıyorum ente basıyorum direk C7 Hatasi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ali KIRAN

C7 Hatası alıyorum 15dk dan beri Id PW yazıyorum ente basıyorum direk C7 Hatasi ??

Serverlara çok yüklenmeden dolayı olabilir..
  • arkadaşlar sro yu kaldırdım. yeniden kurmak istediğimde please wait dedikten bi kaç dakika sonra "client file is damaged" hatası alıyorum 2 gündür denemediğim işlem kalmadı. başka bi bilgisayarda kurulum sorunsuz gerçekleşti. ama benim bilgisayarda olmuyor. tüm sürücülerin güncel versiyonlarını yükledim. bi kaç defa dosyayı indirdim kendi resmi sitesi dahil pek çok yerden indirmeme rağmen olmadı. kotayı da aştık bu arada. eğer olmazsa şöyle yapmayı deniycem. sağlıklı kurulum yaptığım bilgisayardan kurulmuş halde dosyaları kopyalayıp benim bilgisayara atsam sizce çalışır mı? bu hatanın çözüm yolunu bilen var mı arkadaşlar....
  • guılde resim koyamıyorum dc oluyorum herşey formata uygun yardım lütfen
  • @magnificent35

SRO'yu yeniden indiriniz..

@ADROPOFLOVE

Guild'e resim koyarken bot ile oyuna girmeyiniz..
  • s.a. arkadaşlar ben guilde amblem koymaya çalışıyom 16x16 24bit bmp resmini silkroad klasörüne atıyorum ama oyunda çarla resim koyma scrolunu açıp yes dediğimde çar dc oluyo deli olcam lütfen bana yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_a_P_T_a_N

s.a. arkadaşlar ben guilde amblem koymaya çalışıyom 16x16 24bit bmp resmini silkroad klasörüne atıyorum ama oyunda çarla resim koyma scrolunu açıp yes dediğimde çar dc oluyo deli olcam lütfen bana yardım edin

Oyuna bot ile girip resim koyduğunuz zaman dc oluyorsunuz..

Oyuna normal bir şekilde giriş yapınız..
  • SAOL GÜZEL PAYLAŞIM
  • Arkadaşlar bilgisayarıma sroyu yukledim uptade etti.

oyuna giriyo fakat tamserverlara tıklayacam gemilere yaklaşmadan kitleniyo reset atmak durumundan kalıyorum pc ye bi türlü çözemedim aynı zamanda 2 ci kez yukledim.

acaba neden ?

pc özelliklerim.

xp pro
    pent.4 cpu 3.00Ghz 2.99Ghz, 448 MB ram
  • quote:

Orjinalden alıntı: baddread

Arkadaşlar bilgisayarıma sroyu yukledim uptade etti.

oyuna giriyo fakat tamserverlara tıklayacam gemilere yaklaşmadan kitleniyo reset atmak durumundan kalıyorum pc ye bi türlü çözemedim aynı zamanda 2 ci kez yukledim.

acaba neden ?

pc özelliklerim.

xp pro

RAM düşük olduğu için olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Donald_Duck

quote:

Orjinalden alıntı: baddread

Arkadaşlar bilgisayarıma sroyu yukledim uptade etti.

acaba neden ?

pc özelliklerim.

xp pro

RAM düşük olduğu için olabilir.

abi ram nası düşük 256 yeter yazmışsınız :?
  • Gecen Gun Silkroad Legend 4 u İndirdim.D ye Yukledim Launcheri Actigim Zaman Start Gelmior Update Olmuyor 1.180 De Hala İlk Yuklendigi Gibi.Siteyi Aciorum Olmuor Sildim Yukledim Olmadi.Modeme Res Attim Bilgisayari Bastan Baslattim Yine Olmadi. Ayni Setupi Baska Bilgisayarda Kullandi Onda Calisti Bende Calismamasinin Nedeni Nedir Lutfen Bi Yardimci Olun!
  • jfg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galiga -- 19 Mayıs 2009; 14:44:15 >
  • Emeğe saygı Up
  • quote:

Orjinalden alıntı: burockcetin

Gecen Gun Silkroad Legend 4 u İndirdim.D ye Yukledim Launcheri Actigim Zaman Start Gelmior Update Olmuyor 1.180 De Hala İlk Yuklendigi Gibi.Siteyi Aciorum Olmuor Sildim Yukledim Olmadi.Modeme Res Attim Bilgisayari Bastan Baslattim Yine Olmadi. Ayni Setupi Baska Bilgisayarda Kullandi Onda Calisti Bende Calismamasinin Nedeni Nedir Lutfen Bi Yardimci Olun!

Loaderdan mı oyuna girmeyi denediniz?
  • ilk Önce Bu hatayı veriyor

Tamam a tıklıyorum daha sonra Bu hatayı veriyor.

Daha sonra onada tamam diyorum Bu çıkıyor kar$ıma

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.