arkadaşlar elimde legend 3+ client war fakat yüklenmiyor çalıştırıyorum bekleyin diyor bir süre bekledikten sorna bu client legendIII+ updateinden sonra kullanılacaktır diyor we yüklemiyor.. bunun çözmü nedir?
arka arkaya denediğinde düzelicektir...
birde önceki version yüklü onun bir etkikis olurmu?
Sil istersen önceki versiyonu.. Sonra dene legend3+ clientini.. Yine böyle hata verirse kapat setupı tekrar aç.. Yine hata verirse kapat-aç.. Hata vermeyip yükleyene kadar yap bu dediğimi
setup a tıklayınca please loading diye ibare cıkıyor hani o cıkıyor o bitince o hatayı veriyor dediğini deniyeceğim
Tamam işte.. Oyun bağlantı kuramıyor.. Bağlantılarda problem var sanırım bende sürekli DC yiyorum oyuna girerken de C7-C9 yiyorum..
Hata vermeyinceye kadar aç-kapa.. Sana 10 kere 20 kere demiyorum.. Hata vermeyip yükleyene kadar aç-kapa.. Belki 100 kere deneyeceksin belki 1000 kere.. Belki de 2. deneyişinde yükler belli olmaz..
şu hatayı veriyor: This is a client file that can be used after the legend plus update.
quote:
Orjinalden alıntı: uqurrrrr
quote:
Orjinalden alıntı: erdems1
şu hatayı veriyor: This is a client file that can be used after the legend plus update.
Senin surum eski kalmış burda;
Bu client Legend plus update ' inden sonra yuklenebilir diyor.. Sanırım ilk baş sro nun update yapması gerekiyor. Yuklemeden bi sro ya tıkla bekle bakalım
olabilir yada eski clienti indirdin
Banada böle oluyor ama arka arkaya deniyorum düzeliyor...
eski dediğin hangisi? önceki versiyona tıkladığımda sitesine yönlendiriyordu.. ve sildim onu şuan yok ama cdlerde warmıdır bilmiorum.. bu update geldiği halde niye hala yüklemiyorki
Legend3plustan once sanırım legend3 vardı .. Sronun ilk ana cd ' sini bulursan yukle ardından legend3 ' ü yukle o zmn legend3plus'u yukleyebilrsin
quote:
dediğimi yap sen
hala yüklenemiyor..
quote:
hala yüklenemiyor..
Denetim masası program eke kaldırdan kaldır .. en iyisi
yeniden yukle
şaun yüklü değil zaten yükleyemiyorum
arkadaşlar bir önceki versiyonda sremu yapmıştım ip deiştirmiştim onu yapmak için deneyenler bilir zaten ve sanırım o haldeyken billgisayarımdan kaldırdım silkroadın önceki versiyonunu.. şuan o yüzden yüklenmiyor olabilirmi? oyun ip sini bulamıyor falan gibi bi nedenden olabilirmi?