Şimdi Ara

Sro € Monsters Harita

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sro € Monsters Harita

Sro € Monsters Harita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necox -- 27 Temmuz 2007; 17:29:48 >

• İşte üst konuya eklenecek bir konu.Sağol kardeş...
  • np lafı bile olmaz
  • Bende Vardı Korece Yazıodu Yaratıkların İsimleri Saolasın Semerkand falan da varsa eklersen güzel olur
  • ben topic açınca aklıang eldi dimi

Barpolle ler gorundugu yerde değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeeDSmoKa -- 27 Temmuz 2007; 17:31:56 >
  • ok hepsi bu sanırım?
  • 40 lvlden sonra karakorama geçioz ama
    kestgimizz mob lardan chinese item düşücek galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben chine karakteriyim taklada kasarken europa itemi düştü :)
  • dün akşam merak edip gittim en yüksek lvl europe monsterları olan stone golemlere tek atışta çok kolay öldürüyor 80 lvl bir char şimdi bunlar bu kadar kolay ölüyorsa 40 lvl olan bir europe charıda bunu bu kadar kolaymı kesecek eğer kesemezsse bu adamlar yarkanı nasıl kesecek yoksa yarkandan mahrummu kalacaklar merak ettim kesilme zorluğu biraz az geldi bana bu monsterların bir de 40 lvl olan europe char niya hunterlarda ya da magiclerde kasabiirmi acaba ?
  • e o kadarını düşünmüştür joymax
  • abş bence de üst konuya eklenmeli
  • saol
  • Hay eline koluna sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

dün akşam merak edip gittim en yüksek lvl europe monsterları olan stone golemlere tek atışta çok kolay öldürüyor 80 lvl bir char şimdi bunlar bu kadar kolay ölüyorsa 40 lvl olan bir europe charıda bunu bu kadar kolaymı kesecek eğer kesemezsse bu adamlar yarkanı nasıl kesecek yoksa yarkandan mahrummu kalacaklar merak ettim kesilme zorluğu biraz az geldi bana bu monsterların bir de 40 lvl olan europe char niya hunterlarda ya da magiclerde kasabiirmi acaba ?

böyle bi mantık yok ya bide 80 lwl im demişsin.avrupa charları 40 a kadar avrupa kısmında kasacak.40 lwl üstü yaratık kesmek isteyenler hotana geçecek.Yani sen ne düşündünki sen avrupaya geçebileceksin onlar çine geçemicekmi.ayrıca Hotanda ve taklamakanda da avrupa itemleri düşüor şahsen bana geçtiğimiz 4 günde çinden çok avrupa itemi düştü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuk3_TR

quote:

Orjinalden alıntı: xxxtatarxxx

dün akşam merak edip gittim en yüksek lvl europe monsterları olan stone golemlere tek atışta çok kolay öldürüyor 80 lvl bir char şimdi bunlar bu kadar kolay ölüyorsa 40 lvl olan bir europe charıda bunu bu kadar kolaymı kesecek eğer kesemezsse bu adamlar yarkanı nasıl kesecek yoksa yarkandan mahrummu kalacaklar merak ettim kesilme zorluğu biraz az geldi bana bu monsterların bir de 40 lvl olan europe char niya hunterlarda ya da magiclerde kasabiirmi acaba ?

böyle bi mantık yok ya bide 80 lwl im demişsin.avrupa charları 40 a kadar avrupa kısmında kasacak.40 lwl üstü yaratık kesmek isteyenler hotana geçecek.Yani sen ne düşündünki sen avrupaya geçebileceksin onlar çine geçemicekmi.ayrıca Hotanda ve taklamakanda da avrupa itemleri düşüor şahsen bana geçtiğimiz 4 günde çinden çok avrupa itemi düştü.

Doğru

• ÇOK SAOL HOCAM İİ OLDU BU HARİTALAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.