Şimdi Ara

SRO mu ? Metin2 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Grafik bakımından silkroad metin2'ye 100 ve katları çeker.

Aynen öyle. Mesela çoğu tanıdığım en zevkli oyunun WoW olduğunu söylüyor. Ama benim gibi grafik hastaları için fasafiso. Grafiği kötü olan oyunu oynayamam ben. Bu yüzden Silkroad

Katılıyorum. WoW'u deneyim diyip indirdim, hiçbirşeye benzetemedim kusura bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Temmuz 2011; 10:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

quote:

Aynen öyle. Mesela çoğu tanıdığım en zevkli oyunun WoW olduğunu söylüyor. Ama benim gibi grafik hastaları için fasafiso. Grafiği kötü olan oyunu oynayamam ben. Bu yüzden Silkroad

Katılıyorum. WoW'u deneyim diyip indirdim, hiçbirşeye benzetemedim kusura bakmasınlar.

Evet grafik bakımından kötü, ama oyunun ilerleyişinde oyun çok güzel. Wow başka bir dünya

• Kim ne derse desin sro online oyunlar arasında bambaşka.Zor lvl atlaması birazda olsa küçük yaştakileri eliyor diğer oyunlara göre.
  • metin 2 gibi oyun mu var bende başladım çok mutluyum 300 lv oldu charım

• quote:

quote:

quote:

iyi güldüm valla srodaki maplerin wowdakilere oranla 1/150 gibi birşey oldugunu bılıyormusun ? buna dungeonlar pvp alanlarını dahil etmedım sadece kalimdor bile sronun 10 15 katıdır sen grafik olarak wowa kötü diyorsan sana diyecek birşey yok zaten sroda hotandan başka güzel grafikli mekan varmı ? moblar bile sürekli aynı tasarım neyse ya sroya göre wow daha iyi diyenle pek tartışmaya girilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

quote:

quote:

iyi güldüm valla srodaki maplerin wowdakilere oranla 1/150 gibi birşey oldugunu bılıyormusun ? buna dungeonlar pvp alanlarını dahil etmedım sadece kalimdor bile sronun 10 15 katıdır sen grafik olarak wowa kötü diyorsan sana diyecek birşey yok zaten sroda hotandan başka güzel grafikli mekan varmı ? moblar bile sürekli aynı tasarım neyse ya sroya göre wow daha iyi diyenle pek tartışmaya girilmez

Grafik olarak evet beğenmedim. Ancak WoW'un tamamen berbat bir oyun olduğunu da söylemedim. Oyun hikayesi, karakterleri ve daha sayamadığım birçok özellikle World of Warcraft Silkroad'ı ezer geçer.

Kısacası grafik olarak Silkroad, geri kalan herşey için World of Warcraft diyorum.

• WoW'un grafikler kötü mü? Siz her grafik ayarını sona çekip de oynadınız mı hiç?

Bir kere "grafik" çok genel bir ifade. Bunun içine kaplamalar girer, fizik girer, doku kalitesi girer, gölge girer, çevreyle etkileşim girer, girer de girer.
  • silkroad online. bu konuyu silkroad bolumune actiginiz icin cevaplar belli,ayni sekilde metin2 bolumune acsaydiniz,yine cevaplari biliyor olurduk.ben metin2 de oynadim,nankorluk yapmayayim,guzel oyun,ancak bir zaman sonra sikiliyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

quote:

quote:

Grafik olarak evet beğenmedim. Ancak WoW'un tamamen berbat bir oyun olduğunu da söylemedim. Oyun hikayesi, karakterleri ve daha sayamadığım birçok özellikle World of Warcraft Silkroad'ı ezer geçer.

Kısacası grafik olarak Silkroad, geri kalan herşey için World of Warcraft diyorum.

Hikayesi ? onu bunu bilmem ama WoW Hikaye konusunda kesinlikle Silkroadı geçemez silkradın hikyesi İpek yoludur ipek yolunu zaten bilmeyen yoktur heralde !

• quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

silkroad online. bu konuyu silkroad bolumune actiginiz icin cevaplar belli,ayni sekilde metin2 bolumune acsaydiniz,yine cevaplari biliyor olurduk.ben metin2 de oynadim,nankorluk yapmayayim,guzel oyun,ancak bir zaman sonra sikiliyor insan.

bu konuyu metin 2 bölümünede açtım merak etmeyin ! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboba60

Hikayesi ? onu bunu bilmem ama WoW Hikaye konusunda kesinlikle Silkroadı geçemez silkradın hikyesi İpek yoludur ipek yolunu zaten bilmeyen yoktur heralde !

İpek Yolu? Ticaret yapılan eskiden kalma bir yol o kadar sadece.

WoW'la ilgili kaç tane kitap yazılmış, çıkarılmış araştırın bir isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

WoW'un grafikler kötü mü? Siz her grafik ayarını sona çekip de oynadınız mı hiç?

Bir kere "grafik" çok genel bir ifade. Bunun içine kaplamalar girer, fizik girer, doku kalitesi girer, gölge girer, çevreyle etkileşim girer, girer de girer.

Tavsiye için sağol. Öyle deneyeyim birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Temmuz 2011; 18:32:47 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.