Şimdi Ara

Sro nun ?????? hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun aksam oynadım bu gun denedım we her deneyısımde ????????????????? hatası werıo dunle bugunn farkı ne ?? update olmadı

• o hatayi arada sırada sro da veriyor. sebebi bir cok kisinin demesine göre ekran kartının ısınması veya ekran kartının upgradinin olmaması bence client'deki bir hasar söz konusu çünkü benim upgrade'lerim xp den tut ekran kartına kadar tam olmasına rağmen o hata halen arada sırada boy gösteriyor bir çok kişi yanlış işler yaptırabilir bilgin olsun.
  • Ben cerberus keserken çıkmıştı o hata Ekran kartımın sürücüsü filan da son sürümdü...
  • bilisayarda problem olabilir ... sro.netten yeni sürüm ekran kartlarını indirmeni tavsiye derim bide onu dene
  • sro sag tık özellikler hedef bul a gir
    orada o hatanın simgesi vr ona bi kere tıkla oluyo been öle düzelttim
  • eğer oyuna girmeden tıklar tıklamaz hata veriosa srobotun clientinde kaynaklanıyor

botcular nasıda bellii oluo bende öleyim ahuha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 23 Eylül 2007; 17:38:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

eğer oyuna girmeden tıklar tıklamaz hata veriosa srobotun clientinde kaynaklanıyor

Bewnde hiç olmuor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa

quote:

eğer oyuna girmeden tıklar tıklamaz hata veriosa srobotun clientinde kaynaklanıyor

Bewnde hiç olmuor.

la bi züe

• Tüm Yorumlar ıcın tessekkur ederım arkadaslar suanda duzeldı oyun ılgınız ıcın tesk ederım
  • quote:

bot kullanmıorum kı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.