Şimdi Ara

SRO R YARDIM.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün Silkroad R ye başladım. Bir kaç sorum olucak
    1) saat suan 22.00 ve giriş yapamiyorum giriş yaparken sürekli entere mi basmam gerek yoksa çık gir mi yapmam gerek
    2)Otomatik pot doldurmayı bir türlü halledemedim yüzdeyi 50 yapiyorum mp yerine mp hp yerine hp koyuyorum olmuyor.
    3) Ve Merv serverindeyim forumdaki herkesle iletişime geçmek isterim.

Teşekkürler..

• Bir soru daha

phbot kullanmayı düşünüyorum sitesinden indirdim fakat üyelik almak için kredi karti bilgilerimi paylasmamda bi sıkıntı olur mu veya önerebilceğiniz başka bot varmıdır?

Teşekkürler.
  • 1- server doludur. merak etme isro kadar gıcık değil bu sorun r-sroda.. girersin.. ve entere basma.
    2-oto pot ayarını bulduysan sağ köşede haritanın altında saat gibi bir simge göreceksin. oradan oto potu ayarlayabilirsin...
    3- bota gelirsek. phbot kullanmadım ben. sbotum var. kredikartı bilgilerini verme bence. onun yerine güvenilir türk sitelerinden birini kullan. 1-2 tl daha pahalıya gelir. ama bot konusunda sana sixsixsix adlı arkadaş daha iyi yardımcı olabilir.
  • eyvallah usta bilgilerin için sagol birde SixSixSix i dinleyelim bakalım iyi akşamlar
  • Buradan üye olabilirsin. Kredi kartı bilgileri falan istemez, normal bir siteye üye olduğun gibi kaydolursun.

Buradan bot'u indirebilirsin.

Buradan bot süreni 2-4-6 hafta olarak uzatabilirsin. PayPal, AlertPay, Bitcoin gibi seçeneklerle ödeyebilirsin. Kredi kartı veya banka kartıyla, SanalPara havale/EFT ile, SanalPara posta çeki ile, MINT ile, Fanapay ile de ödeyebilirsin, fakat çok daha pahalıya gelir. Bence en temizi PayPal. Birkaç gün önce 4 hafta uzattım bot'u, 12 TL'ye hallettim bu işi PayPal ile. Normal siteler üzerinden 4 hafta uzatmaya kalksan, 18-19 TL'yi buluyor. O fiyata kendi PayPal hesabında 6 hafta bot uzatırsın.

• Teşekkür ederim söz konusu silkroad ise sen bu konuda efsanesin
  • Teşekkürler dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pnp gene basladim mbot bedavaymis cracklisi bana bi yardim eder misin bu konuda para vermek istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakerzone

Pnp gene basladim mbot bedavaymis cracklisi bana bi yardim eder misin bu konuda para vermek istemiyorum

hack yersin... yersin yani.
  • fakerzone F kullanıcısına yanıt
    mBot'u en son 2011'de kullanıyordum. O zamanlar bile Türkçe dil desteği vardı, zorlanmadan yaparsın ayarlarını. Script derdi de yok sanırım. Arkadaşın da dediği gibi, char'ı tehlikeye sokarsın. Ban olmasa bile, ilerde soyulursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.