Arkadaşlar ben 1 sene önce oyunu bıraktım ve avrupa charlarını merak ettiğimden geri dönme kararı aldım.Şimdi bende oyunun eski setup'ı var.Ama update ler çok uzun süreceğinden(AVRUPA vs.) onu kurmak istemiyorum.Acaba SRO nun ana sitesinden yeni setup'ı indirsem içinde AVRUPA dahil olarak mı inecek?
Şimdiden teşekkürler...
Avrupa oLmadan oynayamazsın zaten öyLe bir şeçeneğin oLamaz.Sitesinden yeni cLienti downLoad ettiğin zaman Çin+Avrupa karakterLeri iLe oynayabiLeceksin.
quote:
Orjinalden alıntı: TheMassacre
Avrupa oLmadan oynayamazsın zaten öyLe bir şeçeneğin oLamaz.Sitesinden yeni cLienti downLoad ettiğin zaman Çin+Avrupa karakterLeri iLe oynayabiLeceksin.
Yani sitesinden indirdiğimde direk olarak oynayabileceğim.Avrupa içinde dahil olacak client'ın
quote:
Orjinalden alıntı: CrL
quote:
Orjinalden alıntı: TheMassacre
Yani sitesinden indirdiğimde direk olarak oynayabileceğim.Avrupa içinde dahil olacak client'ın
Evet.Zaten indirdiğin zaman versiyon 1,33 faLan oLması Lazım 1,41 oLana kadar da bir patch oLacak.Yani indirdikten sonra bi 10 dk faLan patchin bitmesini bekLeyeceksin.
Eyvallah arkadaşım çok teşekkür ederim. Sanada oyunda bol SOSUN'lar
yeniden yüklemen gerekiyor malesef
İndirdiğin o clientin içinde Avrupa + Çin birleşik var