Şimdi torgue ile sorunsuz oyuna giriyorum oynuyom oynuyom sonra çar bu hata.Torgue kapanıo.Sro DC yardım edermisiniz.
quote:Orjinalden alıntı: ToorJi torgue değil de torque olmasın Sonuçta anladınmı anladın.Burda onu algılayamayacak kapasitede insan yok.Ayrıca bizim alfabemizde q yok
quote:Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY quote:Orjinalden alıntı: ToorJi torgue değil de torque olmasın Sonuçta anladınmı anladın.Burda onu algılayamayacak kapasitede insan yok.Ayrıca bizim alfabemizde q yok Klavyende var mı var. Ayrıca bunun ismi türkçe mi değil. Gavuryancayı niye katlediyorsun
Torque yi sil.Yeniden silkroad klasörünün bulunduğu kısıma yükle. Olmazsa bir de bunu dene http://www.dosya.tc/vcredist_x86.exe.html indir yükle.
quote:Orjinalden alıntı: DemonLife09 ya bu torq(g)ue ' den 1 tane açsak yeterli oluyormu ? Oluyor2 -3 tane çok dolu zamanlarda.Bilgisayarın gücünede bağlı biraz.Bana 1 tane yetiyor.Kuzenimin pc hiç açmasada yetio Adam canlı torgue
quote:Orjinalden alıntı: ToorJi quote:Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY quote:Orjinalden alıntı: ToorJi torgue değil de torque olmasın Sonuçta anladınmı anladın.Burda onu algılayamayacak kapasitede insan yok.Ayrıca bizim alfabemizde q yok Klavyende var mı var. Ayrıca bunun ismi türkçe mi değil. Gavuryancayı niye katlediyorsun klavyem yok ekran klavyesinde oynuyorum ondanda q tuşunu sildim