Bildirim
sro ya alternatif
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SunWorld tam sana göre -
Bence Kökten Bırakquote:
Orijinalden alıntı: Baytar.
SunWorld tam sana göre -
quote:
Orijinalden alıntı: VaramiR
Bence Kökten Bırak
+1
yada ecsro yu indir.
Ottoman yürü kendi forumuna -
SunWord'e başla bence. Ama baştan söyleyim oyun ilk başlarda bayağı yavaş fakat lwl atladıkça o yavaşlık gidiyor. Exp oranı isro ya göre x20. 1 mangyang kesince direk 3 lwl oluyosun. Europe'lar yok. Tamamiyle china oyun. eu gelmedenki isro gibi yani.quote:
Orijinalden alıntı: sage29quote:
Bence Kökten Bırak
+1
yada ecsro yu indir.
Ottoman yürü kendi forumuna
Alıntıları Göster
-
Bence oynayacaksan silkroad oyna bakma başka oyunlara ilerki lv lerde güzel olacak herşey eşit oluncaquote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
SunWord'e başla bence. Ama baştan söyleyim oyun ilk başlarda bayağı yavaş fakat lwl atladıkça o yavaşlık gidiyor. Exp oranı isro ya göre x20. 1 mangyang kesince direk 3 lwl oluyosun. Europe'lar yok. Tamamiyle china oyun. eu gelmedenki isro gibi yani.
Alıntıları Göster
-
NOT: Şuan davetiye kodu yüzünden üyelik alınamıyor fakat kısa süre içinde düzeltilecek.quote:
SunWord'e başla bence. Ama baştan söyleyim oyun ilk başlarda bayağı yavaş fakat lwl atladıkça o yavaşlık gidiyor. Exp oranı isro ya göre x20. 1 mangyang kesince direk 3 lwl oluyosun. Europe'lar yok. Tamamiyle china oyun. eu gelmedenki isro gibi yani.
Alıntıları Göster
maalesef burda da üyelik alımı yönünde 1 tıkanıklık var ama denemeye devam edicem . cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
-
en iyisi oyun cıkınca aiona baslaquote:
Alıntıları Göster
-
Bence oynayacaksan silkroad oyna bakma başka oyunlara ilerki lv lerde güzel olacak herşey eşit oluncaquote:
Orijinalden alıntı: butcher_tr
NOT: Şuan davetiye kodu yüzünden üyelik alınamıyor fakat kısa süre içinde düzeltilecek.
maalesef burda da üyelik alımı yönünde 1 tıkanıklık var ama denemeye devam edicem . cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
Alıntıları Göster
haklısın isro en güzeli ama joymax joymax oldukça ve bu kadar oyuna talep oldukça sanırım girmek dahada zorlaşacak ve fiatlar artacaktır . 82 cxbow ve 82 fullint sword char ım var isroda artık joymax a para ödemek istemiyorum.
-
Bu oyunu oynayabilmek artık zorlaştı ki günümüz şartlarında aşırı lüks oldu. Bence de para verme artık bırakabiliyorsan bıramaya çalış. sosyal alanlarda değerlendir zamanını...quote:
Bence oynayacaksan silkroad oyna bakma başka oyunlara ilerki lv lerde güzel olacak herşey eşit olunca
haklısın isro en güzeli ama joymax joymax oldukça ve bu kadar oyuna talep oldukça sanırım girmek dahada zorlaşacak ve fiatlar artacaktır . 82 cxbow ve 82 fullint sword char ım var isroda artık joymax a para ödemek istemiyorum.
Alıntıları Göster
-
Sro'ya alternatif yok; ama isro'ya alternatif çok..quote:
Orijinalden alıntı: .:L T C:.
Bu oyunu oynayabilmek artık zorlaştı ki günümüz şartlarında aşırı lüks oldu. Bence de para verme artık bırakabiliyorsan bıramaya çalış. sosyal alanlarda değerlendir zamanını...
Alıntıları Göster
(bknz: private server'lar) -
Wow Oyna...quote:
Orijinalden alıntı: yorUMut
Sro'ya alternatif yok; ama isro'ya alternatif çok..
(bknz: private server'lar)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
Wow Oyna...
+1 Bende WOW'a geçtim, tavsiye ederim -
Şuraya bakquote:
Orijinalden alıntı: vBulletinquote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
Wow Oyna...
+1 Bende WOW'a geçtim, tavsiye ederim
Alıntıları Göster
Kimse sro'ya adam gelmesini istemio
-
quote:
Orijinalden alıntı: STReeT_ART
Şuraya bak
Adamı ''SRO''dan Kurtarıyoruz işte Daha ne Warsa daha büyül bi SEVAP sen söLe... -
isroya altarnatif istiyorsan bana gore ksroyi bi daha dene isroda gormedigin guzellikelri orda gorursun heleki sroyu 1-2 yil oynadiysan pre ye para vermekden olduk olmadik yerde kufur edenlerden biktiysan..azcik oyunun tadini almak istiyorum bende demek istiyorsan ksro..tam sana gorequote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaNquote:
Orijinalden alıntı: STReeT_ART
Şuraya bak
Adamı ''SRO''dan Kurtarıyoruz işte Daha ne Warsa daha büyül bi SEVAP sen söLe...
Alıntıları Göster
ben ilk baslarken 2 gun uyelik alamadim gene 2 gune oyunu indiremedim image kod olayini 1gune cozemedim sonunda oyuna girdim oyunu 2 gune cozemedim..vesselam simdi cok rahatim 61 lwl charim var onun yaninda onglarda kastigim charim var yakinda plwl e baslicam tanidigim 3-4 tane turk var cok guzel gidiyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: sage29
quote:
Bence Kökten Bırak
+1
yada ecsro yu indir.
çizildi abisi -
ecsro başladım memnunum . tüm item mal ürünleri stall da satılıyor. exp 10x sp 10 x gold item 10 xquote:
Orijinalden alıntı: karabiberciquote:
Orijinalden alıntı: sage29
quote:
Bence Kökten Bırak
+1
yada ecsro yu indir.
çizildi abisi
Alıntıları Göster
bot a gerek yok . yorumlarınız için teşekkürler.
-
bence gene hata yapmışsın neti kapat bilgisayarı bi okula hayır olarak ver arkadaş çevrene geri dön yok eğer devam edeyim diyorsan ilerde lazım olcak şimdiden psikolog adresi vereyim çünkü bu şekilde devam edersek muhabbet edecek dostumuz kalmayacak zamanımızı hep burda geçiriyoruz muhabbet için avrupalılar gibi bizde psikologlara gitmek zorunda kalacağız...quote:
ecsro başladım memnunum . tüm item mal ürünleri stall da satılıyor. exp 10x sp 10 x gold item 10 x
bot a gerek yok . yorumlarınız için teşekkürler.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: murhakser
bence gene hata yapmışsın neti kapat bilgisayarı bi okula hayır olarak ver arkadaş çevrene geri dön yok eğer devam edeyim diyorsan ilerde lazım olcak şimdiden psikolog adresi vereyim çünkü bu şekilde devam edersek muhabbet edecek dostumuz kalmayacak zamanımızı hep burda geçiriyoruz muhabbet için avrupalılar gibi bizde psikologlara gitmek zorunda kalacağız...
eet çok dogru arkadaşım sana katılıyorum
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X