Şimdi Ara

SRO YA ALTERNATİF OYUN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aleme Akın En İyisi Ya Lag Yok Bi sey Yok Tek Tık giriş
    Bedava Online Oyun İste Daha NE istyonuz
  • Cabal Online.
  • Shaiya Güzel Bir oyuna Benziyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaZaNoWa_TR

ben diyorum ki bu sro artık saglımıza stres yaparak zarar veriyor.gelin bu oyuna alternatif bir oyun bulalım.siz ce varsa hangi oyun?

silkroad a alternatif bir oyun yok sınıfının en iyisi diyebilirim
    ama oynamak istemiyorsan da başka oynamak istersen ko dışında ne oynarsan oyna çok berbar çünkü o oyun
  • cabal wow rappelz
  • BU KONUNUN SİLKROAD KONU DISINA ACILMASI LAZIM
  • yav cabal dıyenlere sasıyorum bu kadar kıt bı oyun olamaz. sro nun bı cok yanı ii ama pvp olayı kotu yanı cap gıy cık dısarı bekle kendı lvl adamını falan fılan o da olursa. ko nun ıse bır cok yonu kotu ,skıller monsterlar ama bir seyı cok ıı basarmıslar o da pvp yı coklu pvp var ve bıldıgınız gıbı colonyzone ıstedıgın zaman actıon yapabılıyorsun vede boss lar ve verdıklerı ıtemler ama ko nunda dayanılamaycak bır altyapısı var 5 dk da hacklenebılılrsın yenı bır alternatıf oyun ıse wow . su an ondan bıle cogu kımse sıkıldı rpg ye cok farklı bır boyut gelmesı lazım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: karanlikserseri

quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

wow var. bi aylık silk parası kadar oldu fiyatı ( 29 ytl ).

ne lag var ne bişey.oyuncu kalitesi mükemmel "aga" cılar yok. 5k cıkar yok. herkes eşit.oynadığı kadar kazanıyo. JM gibi ver 20 $ sana 6 tane fazla blue veriyim demiyo.
    silkroad ı bu kadar sevmesem bırakıcam ama işte...

seviyorum üleeeyn

hey kocum benim bende seviyorum ulen

heyt be bu ne biçim aşk

• zevkler ve renkler tartışmaya açıktır herkes farklı birşey söyler ve bir sonuca ulaşılamaz, googleda mmosite yaz en üstteki siteye gir biraz inceleme yap arasından hangisi hoşuna giderse onu oyna

quote:

Orjinalden alıntı: asmorias

BU KONUNUN SİLKROAD KONU DISINA ACILMASI LAZIM

konuyu okurken gördüm orasıda yanlış yer asıl açılması gereken yer diğer online oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angurvadal -- 3 Aralık 2007; 14:13:04 >

• metin2
  • mario
  • Gunz online manyak oyun !!
  • KNİGHT SRO DERİM
  • modern oyun istiosanız warrock oynayın ama silkroad sınıfının en ii türü
  • Cs 1.5 - 1.6 sroyuda oyna sıkıldınmı lag varsa gir cs ye bir kaç head shot moralini düzeltir
  • 2moons güzel diyolar. bilgisi olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.