Öncelikle bundan 1 sene önce başlamıştım sro ya. 2 ay oynayıp sıkılmıştım. Ve tekrar knight ınline oynamaya başlamıştım. Normalde 8 senedir Knight oynuyorum. Ama 2-3 aylık SRO denememde oldu.
Herneyse gelelim asıl işe. Öncelikle iriste başladım. Sınıftan 1 arkadaşım orada ve yeni server olması yüzünden ( new yazıyor ) . Warrior characterini açtım. İnternette 1 saatlik araştırmama göre , statları paso str ye veriyorum , warior + cleric veriyorum. Wariorun hangi skilleri açağımı bilmiyorum. Ama biraz sp farm dan sonra hepsini açabilirim sanırım Cleric te hangi skillere vereceğimi buldum netten. Bu arada levelim 40 daha hersey geç olmadan cleric yerine başka builde verebilirim yanlış yoldaysam. Ve başka önerilerinize de açığım.
Ayrıyetten g-force fx5200 128 mb ekran kartı ve ddr400 512 mb ram kullanıyorum. Taxiyle kasılıyorum hep ( bugün 130m aldım ). Şehirlerde ve kalabalık yerlerde donuyor ama taxideyken fazla donma yaşamıyorum. Daha iyi performans alabilmem için ekran kartı olarak ne önerirsiniz? ( bütçe 100 TL altında - 2.el alırım büyük ihtimal. Ekran kartı anladığınız üzere agp) Ve kendime mutlaka 1 gb ram alıcam ( malum ddr400 max 1 gb alabilirim. ) Sizden isteğim fiyat / performans açısından bi ekran kartı önerisi
Herşey için teşekkürler.
ekran kartın kalsın rem'ı yukselt intel 3,06 ile ombortdan 3 char acıyorum ama remım 2 gb
Kasma sorunu fps ile ilgili değil mi ama?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme