Şimdi Ara

SRO'YA TEKRAR BAŞLADIM ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bundan 1 sene önce başlamıştım sro ya. 2 ay oynayıp sıkılmıştım. Ve tekrar knight ınline oynamaya başlamıştım. Normalde 8 senedir Knight oynuyorum. Ama 2-3 aylık SRO denememde oldu.

Herneyse gelelim asıl işe. Öncelikle iriste başladım. Sınıftan 1 arkadaşım orada ve yeni server olması yüzünden ( new yazıyor ) . Warrior characterini açtım. İnternette 1 saatlik araştırmama göre , statları paso str ye veriyorum , warior + cleric veriyorum. Wariorun hangi skilleri açağımı bilmiyorum. Ama biraz sp farm dan sonra hepsini açabilirim sanırım Cleric te hangi skillere vereceğimi buldum netten. Bu arada levelim 40 daha hersey geç olmadan cleric yerine başka builde verebilirim yanlış yoldaysam. Ve başka önerilerinize de açığım.

Ayrıyetten g-force fx5200 128 mb ekran kartı ve ddr400 512 mb ram kullanıyorum. Taxiyle kasılıyorum hep ( bugün 130m aldım ). Şehirlerde ve kalabalık yerlerde donuyor ama taxideyken fazla donma yaşamıyorum. Daha iyi performans alabilmem için ekran kartı olarak ne önerirsiniz? ( bütçe 100 TL altında - 2.el alırım büyük ihtimal. Ekran kartı anladığınız üzere agp) Ve kendime mutlaka 1 gb ram alıcam ( malum ddr400 max 1 gb alabilirim. ) Sizden isteğim fiyat / performans açısından bi ekran kartı önerisi

Herşey için teşekkürler.

• farm yapmadan kesinlikle başlama wariorun tüm skilleri artı cleriğinkiler çok fazla sp ihtiyacı var. en sağlam yapılandırmadır oyunda. warior warlockta bir seçenek olabilirdi ama çok fazla deneyim isteyeceği için seninde sıkılabileceğini düşünürsek gerek yok böyle bir maceraya. hem blue int itemler edinebilrisen partilerde cleriklikte yapabilirsin çünki mana kısmı zayıf olacağı için buflarken manan yetmeye bilir. ancak tek başına çok zor gelişir bana göre 70 lvye kadar taksilerde kasıl daha sonra general ve birçok partinin önü sana açılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: max2003

farm yapmadan kesinlikle başlama wariorun tüm skilleri artı cleriğinkiler çok fazla sp ihtiyacı var. en sağlam yapılandırmadır oyunda. warior warlockta bir seçenek olabilirdi ama çok fazla deneyim isteyeceği için seninde sıkılabileceğini düşünürsek gerek yok böyle bir maceraya. hem blue int itemler edinebilrisen partilerde cleriklikte yapabilirsin çünki mana kısmı zayıf olacağı için buflarken manan yetmeye bilir. ancak tek başına çok zor gelişir bana göre 70 lvye kadar taksilerde kasıl daha sonra general ve birçok partinin önü sana açılır...

Evet bende 70 levela kadar taksi düşünüyorum.

• Warior cleric iyi seçim. Değiştirmene gerek yok. Ama iyi bir farm lazım. İleride sıkılırsın. Gerçi farm yaparken de sıkılacaksın ama olsun.
  • hiç başlama
  • Ekran Kartı olarak Dahili bileşenler bölümünde yardım istemeniz daha doğru olurdu. Fakat ben yinede bişeyler önereyim nvidia olarak 9500gt modelini ati olarak da hd4650 veya 2.el bir hd4670 bulabilirsiniz o bütçeye uygun siz yinede dahili bileşenler bölümünden yardım isteyin derim.

Pardon Agp kısmını görmemişim HD3850 ve HD46xx modelleri uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 6 Şubat 2010; 14:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*

hiç başlama

İçerik ve oynanabilirlik olarak Knight Online bence SRO'ya göre daha iyi.

Ama gerçekten illallah dedirtti bana oyun. Oyunu görseniz resmen oyun kaderine terk edilmiş

K2 network ( oyunun sahibi ) gerçekten çok ilgisiz ,

Oyunda yüzlerce bug var ( görevlerin yapılamaması , exp bugı , np bugı her türlü bug var )
    Bug sayesinde 1 günde 83 level olanlar var , milyarlar değerinde noah düpeleyende var.
    Ve oyunda paralı bir bot var ve engellenemiyor. Çünkü k2 nin kendisi satıyor o botu.
    O bot yüzünden pk yapamıyor userlar.
    Ayrıca o paralı botu olmayanı dışlıyorlar ve partye almıyorlar.
    Oyunda hep lag var , 1 günde en az 5 kere dc olursunuz.
    GM denen birşey yok , oyundaki illegalite legallik olarak görünüyor
    Türkiye'den bir adam Database'e saldırı yapıyor , milyon dolarlık şirket adamın saldırı durdurması için item+char falan öneriyor.

Demek istediğim bunları göz önünde bulundurursam SRO gerçekten güzel bir oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hiç başlama

+1907
  • quote:

hiç başlama

+ Metallica.. + Kirk !
  • Ne Silkroad ne Knight İkisi de İğrençleşti. Kanımca hepsi zaman ve para kaybı. Para harcamadan zevk alabiliyorsan ne mutlu sana,fakat Joymax bile artık önüne geleni banlamaya başlamış. İyisi mi ? Oynama... Oynucam ben birşeyler diyorsan illa Aika Online oyna. Fazla Türk bulunmuyor Hoş oyun. Gelecekte onu da Türkler basar ve o da bot vs. gibi programlarla donanır... Kelimeler kifayetsiz şu oyunların karşısında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsis

Ne Silkroad ne Knight İkisi de İğrençleşti. Kanımca hepsi zaman ve para kaybı. Para harcamadan zevk alabiliyorsan ne mutlu sana,fakat Joymax bile artık önüne geleni banlamaya başlamış. İyisi mi ? Oynama... Oynucam ben birşeyler diyorsan illa Aika Online oyna. Fazla Türk bulunmuyor Hoş oyun. Gelecekte onu da Türkler basar ve o da bot vs. gibi programlarla donanır... Kelimeler kifayetsiz şu oyunların karşısında...

Aika falan gelip geçici oyunlar hocam.
  • 70e kascan nolcak sonra partylere gircen kasılcakmı aga 120 lvl gelcek yakında paranı biriktir git soyu kmoyuk skilleri iyi olan bi warrior al hiç kasmakla uğraşmaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

70e kascan nolcak sonra partylere gircen kasılcakmı aga 120 lvl gelcek yakında paranı biriktir git soyu kmoyuk skilleri iyi olan bi warrior al hiç kasmakla uğraşmaa

Bilader oyunu tam bilmiyorum. Kendi charımı kendim kasarsam zaman içinde daha iyi öğrenirim oyunu. Ama önerebileceğin başka bir build varsa neden olmasın

Bu arada 50 level oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammet -- 11 Şubat 2010; 14:48:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: She Is Of Ren
    76 LvL warrior ==>http://forum.donanimhaber.com/m_37730090/tm.htm

ya aklimda bow da var ilgimi ceken :)
  • Benim konuyada bi bakıver :D

xbow
  • Char falan satın almayacağım önerileriniz sadece build olaraksa teşekkürler. Bu arada warrior tüm skilleri açmak baya zor sadece two handed açacağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

Bilader oyunu tam bilmiyorum. Kendi charımı kendim kasarsam zaman içinde daha iyi öğrenirim oyunu. Ama önerebileceğin başka bir build varsa neden olmasın

Bu arada 50 level oldum

Kendi charımı kendim kasarım demişsin de taxi ile nasıl kendin kasıyorsun ?

Ayrıca Warrior kasıyorsan Two Handed derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi älg -- 11 Şubat 2010; 19:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 
    quote:

Bu arada 50 level oldum

Kendi charımı kendim kasarım demişsin de taxi ile nasıl kendin kasıyorsun ?

Ayrıca Warrior kasıyorsan Two Handed derim ben.

kimse kendi kasmiyorki. taxi usuluyle de olsa kaparim sanirim biseyler.

• quote:

Öncelikle bundan 1 sene önce başlamıştım sro ya. 2 ay oynayıp sıkılmıştım. Ve tekrar knight ınline oynamaya başlamıştım. Normalde 8 senedir Knight oynuyorum. Ama 2-3 aylık SRO denememde oldu.

Herneyse gelelim asıl işe. Öncelikle iriste başladım. Sınıftan 1 arkadaşım orada ve yeni server olması yüzünden ( new yazıyor ) . Warrior characterini açtım. İnternette 1 saatlik araştırmama göre , statları paso str ye veriyorum , warior + cleric veriyorum. Wariorun hangi skilleri açağımı bilmiyorum. Ama biraz sp farm dan sonra hepsini açabilirim sanırım Cleric te hangi skillere vereceğimi buldum netten. Bu arada levelim 40 daha hersey geç olmadan cleric yerine başka builde verebilirim yanlış yoldaysam. Ve başka önerilerinize de açığım.

Ayrıyetten g-force fx5200 128 mb ekran kartı ve ddr400 512 mb ram kullanıyorum. Taxiyle kasılıyorum hep ( bugün 130m aldım ). Şehirlerde ve kalabalık yerlerde donuyor ama taxideyken fazla donma yaşamıyorum. Daha iyi performans alabilmem için ekran kartı olarak ne önerirsiniz? ( bütçe 100 TL altında - 2.el alırım büyük ihtimal. Ekran kartı anladığınız üzere agp) Ve kendime mutlaka 1 gb ram alıcam ( malum ddr400 max 1 gb alabilirim. ) Sizden isteğim fiyat / performans açısından bi ekran kartı önerisi

Herşey için teşekkürler.

ekran kartın kalsın rem'ı yukselt intel 3,06 ile ombortdan 3 char acıyorum ama remım 2 gb

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.