Şimdi Ara

Sro'ya yeni başlıyorum karakter için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar SRO ya yeni başlıyorum önceden hiç oynamışlığım ve herhangi bir bilgim yok bir çaylak olarak hangi karakteri seçmeliyim kasması kolay ve pvpde iyi olan yani benim kullanabileceğim türden bir karakter söyleyip hangi skilleri açmam gerektiğini söylerseniz çok işime yarar şimdiden teşekkürler...

• Bence direk bow ac suan senin icin en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeş peki karakterin özelliklerini ve skill dağılımınıda açıklayabilir misin ??
  • Bence de Çinli bir karakter seç ve bow yap. Pacheon, cold, fire ve lightning skill'leri yükselt. Buraya tıkla, iyi bir bow yapılandırma rehberi. Bu rehber eski sisteme ait, artık cold skill'lerini de açabilirsin. Resimdeki kırmızı kutu içerisindeki skill serilerini açabilirsin (en üstteki seri hariç).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 22 Temmuz 2013; 15:34:21 >

• Çok saol kardeşim
  • hocam ben de yeni başlayacağım. Sen hangi serverı seçtin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 24 Temmuz 2013; 22:09:59 >
  • beyler hiç başlamayın cabuk sıkılcaksınız
  • Fiyatlar uygun yeni char alıp öyle oynayabilirsin oyunu 0dan kasmak çok zor
  • yav indirme linkini bi pm atın :D
  • teberzin kullanıcısına yanıt
    Buradan indirin ve kurun. Ardından buraya tıklayın ve "Yüklemeler" bölümüne girin. "Update Patch For v1.400 and v1.402" yazan bağlantıya tıklayın ve indirin. İndirdiğiniz bu dosyayı da kurun.
  • Kardeş Sana Tüm Karakterleri Açık Bi Şekilde Anlatıcam.

Oyunda 2 tane Medeniyet var.

1.Avrupa
    2.Çin

Avrupa Karakterleri : Warior , 2 Axe , Harb , Cleric , Warlock , Crosbow , Dagger , Wizard , Sword & Shield. [NOT] [12 Saniyede Bir Pot Yenelimesi]

Warior : Uzun Kılıç HP ci Yakın dövüşçü.

2 Axe : 2 Balta HP ci Warior İle Birlikte Kullanıla bilir Yakın dövüşçü.

Harb : MANA ci Adı Üstünde Harb Uzak Vuruşçu.

Cleric : Manaci Büyülü Sopa Genellikle Savunma Yetenekleri [Buff] Uzak Vuruşçu .

Warlock : HP ci Büyülü Sopa Genellikle Zehir Yetenekleri Uzak Vuruşçu.

Crosbow [Tatar Yay] : HP ci Uzak Vuruşçu Dagger İle Kullanıla Bilir.

Dagger [Çift Bıçak] : HP ci Yakın Dövüşçü Crosbow ile Kullanıla Bilir.

Wizard [Staff] : MANA cı Uzak Vuruşçu Damage Hasarı En Fazla MANA cı.

Sword & Shield [Kılıç Kalkan] : HP ci 2 Axe ve Warior ile Birlikte Kullanıla Bilir Yakın Dövüşçü.

_______________________________________________________________________________

Çin Karakterleri : Bow , Blade , Sword , Spear , Glavie [NOT] [1 Saniye de Bir Pot Yenilemesi]

Bow [Yay] : HP ci Uzak Vuruşçu Skil Bozan Art arda atışları vardır.

Blade [Kılıç Kalkan] : HP ci Yakın Dövüşçü Silah Yeteğine Verir Skilleri Arasında Yere Serme ve Yerdekine Batırma hareketleri vardır..

Sword [Kılıç Kalkan,Nuker] : MANA ci Uzakçı Silah yeteneğine değil Genellikle Element Skiline verir Blade ile Skilleri Aynıdır Ama Sword Büyü Kullanır.

Spear [Mızrak , Nuker] : MANA ci Uzak Dövüşçü Silah Yeteneğine değil Genellikle Element Skiline verir Glavie ile Skilleri Aynıdır Ama Spear Büyü Kullanır.

Glavie [Uzun Kılıç] : HP ci Yakın Dövüşçü Silah Yeteneğine Verir Skilleri Arasında Mızrak Fırlatma v.b hareketler vardır.

________________________________________________________________________________

Oyun İçinde İtemlerin Sabit Bir Leveli Yoktur Metin2 Gibi Değildir.

İtemlerde Kız Erkek Yani [Female , Male ] Ayrımı vardır. [Aksesuar ve Silahlar] Hariç.

Oyunda Jangan , Dowhang , Hotan , Samerkant , Constantinop , Alexandra ve Yeni Gelen Bagdat Şehirleri Vardır [Alexandra 95 + dır] Bagdat Hakkında Bilgim Yok.

Oyunda İtemlerde Ekstra Özellik Olarak Sos , Sun , Moon , Nova Özellikleri Vardır.

________________________________________________________________________________

Benim Tavsiyem Avrupa : Pvp lik Warior.

Benim Tavsiyem Çin : Pvp lik Glavie , Blade.

Oyundaki Özel Para Silk Yani [ İpek ] Normal Para İse Gold Yani [ Altın ].

Silahlara + Basılabiliyor.

Silahların Özellikleri Geliştirilebiliyor Oyundaki Tabletler Sayesinde.
    _________________________________________________________________________________

Artık Emeğe Saygı Vakti Geldi Beyler.

• teşekkürler
  • Full int blader arkadaş. iyi kasar iyi dmg verir kalkanı vardır yatmaz.
  • fakat yüklemeler diye bir bölüm yok .s
  • tamam halletim yüklemelridfe buldum indirdim fakt akami die bişi var installer yazıyor bastım indirdim kurdum kapata tıkladım silkroada giiroyorum yinede update falan diyor evet diyince siteye giriyor hayır diyince çıkıyor yani naypamadım patchi .s
    İşte oyunun yaması o. Onu da indirip yüklemen lazım.
  • tamam indirdim ordan patchi akamini die bişi geldi kurdum onuda yüklendi sonra çıktım ondan oyuna giriyorum yinede olmuyor
    Akamai NetSession'ı indirdin ve kurdun. Bunun oyunla bir alakası yok. O yamayı indirmen için gerekli olan bir program sadece. Akamai'yi kurduysan, şimdi yamayı indir.

• Setup indirdim direk kurdum patch falan istemedi benden
  • "Full client download" demişsindir sen. Alternatif sitelerden daha hızlı iniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.