Şimdi Ara

srobotla ılgılı sron var sısdede varmı arklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bot umun butun ayarlarını yapıom ama kasma yerıne elle goturuom ama genede sc cekıo butun hazırlıkları tamamlıo hotanda skıl acıp beklıo ben cozemedım
    lutfen yardım

• Hemen sana Yardımcı Olim

srobotla ılgılı sron var sısdede varmı arklar

Öncelikle Charını Nerde Kasıcaksan O BÖlgeye Git Sonra ''HOME'' tuşuna bas yani bot ayarlarına gel Sonra üstten ''LOOP'' Seç Orda Alltta ''Current Aera'' yazar. [REsimdeki kırmızı ile çevrili yer] Kasmak itediğin yere gittikten sonra ''current aera'' ya bas. Daha Sonra Botunu Çalııştır. Bukadar

Hadi Kolay GElsin Bi Up da Verirsen Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpRiTe17 -- 16 Mart 2009; 10:37:56 >

• olmuor kardes defalarca yapdım hemen sc cekıo hotana gıdıo sasırdım ben bu ıse hotanı kasmayerı sanıo
  • Hocam botu götür kasmak istediğin yere, oraya ayarla.

Tekrar şehre dönüyorsa mutlaka ayarladığın oranda hp,mp azdır yada invertory doludur.
    Sen bırak kasmak istediğin yere atack tıkla gerisini bota bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezirTR_

olmuor kardes defalarca yapdım hemen sc cekıo hotana gıdıo sasırdım ben bu ıse hotanı kasmayerı sanıo

Kaç Hp/Mp/Arrow kaldığında dönmesi gereken ayarlarınıda kontrol et.
  • hepsı ayarlı ama gene aynı deısen hıc bısıyok bende 1 seneden fazla kullanıom basıma ılkdefa bole bısı geldı
    yenı versıonun beklıyek yarından sonra cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezirTR_

hepsı ayarlı ama gene aynı deısen hıc bısıyok bende 1 seneden fazla kullanıom basıma ılkdefa bole bısı geldı
    yenı versıonun beklıyek yarından sonra cıkar

En son çıkan versionu kullanabilirsin.
    Ayarlarında bir problem vardır. Çünkü bügün baktım arkadaşta, onda bir sorun yoktu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KNIGHT ONLINE Bilgi pls
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.