arkadaslar evimden tasındıım için şu an sro oynayamıyorum bnm gibi bole sro hasreti çeken yada daha önce bu hasreti yasamış olan arkadaslar warsaa anlatabilir...
1 gün uzek kaldım guildde neler olmuş çok merak ettim yani
1 hafta uzak kaldım tatile gittik haftaya pazartesinden itibaren 2 hafta kalıcam
runtime eror yüzünden 5aydır giremiyorum çözümüde üst kopnudan yapamadım windowsum orginal değil napıcam
BEN KÖYDEYİM WE KASAMIYOMMMMMMMMMMM
yaklasık 3 hafta uzak kalcam
ben 1.5 hafta uzak kalicam ve iyiki kalicam kafa dinlerim biraz
1 hafta uzak kaldım char bosalmıs
Bir ay girmedim guild dağılmış beni master yapmışlar kimse kalmamış ama sonra guildi sahibi istedi geri verdim.
Bende windows u orjinal yapma programı var.İstersen pm at konuşalım yollarım sana msn den.
quote:
Orjinalden alıntı: tatianass
runtime eror yüzünden 5aydır giremiyorum çözümüde üst kopnudan yapamadım windowsum orginal değil napıcam
quote:
Orjinalden alıntı: l@stsoldi3r
Bende windows u orjinal yapma programı var.İstersen pm at konuşalım yollarım sana msn den.
quote:
Orjinalden alıntı: tatianass
Benim Konuma Gir, Seni Programla Kaldırcak Garanti Keylooger. Blog Sayfamdan Bakabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme