kurduktan sonra izlediğim ilk filmde farkı hissettim annem odaya hiç gelmezdi sesten dolayı bu sefer noluyo diye bakmaya geldi
muzik ve film için ben truesurrond ayarını kullanıyorum en iyisi o gibi geldi bana
Bende Cızırtı Yapıyor Nedendir Anlamadım
kullandım ama pek sevemedim ben bunu
Bende yükledim çok başarılı bir program fakat bir sorunum var;
5.1 Creative Live ses kartım var ama nedense program 5.1 olmadığını söylüyor programın ayarlarından 5.1 seçtiğim zaman kartınız 2 kanal destekledi için bu ayarı kullanamazsınız gibi birşeyler yazıyor ekranda....
Sorunu nasıl halledebilirim bir fikri olan arkadaş varmı acaba.
Teşekkür Ederim
quote:
Orjinalden alıntı: viceroyboy
kullandım ama pek sevemedim ben bunu
ilk başta sorun yoktu hatta çok memnun kalmıştım. ama sonradan nedendir bilmem hiç bir ayarı ile oynamama rağmen ses cızırtı yapmaya başladı. bu sorun neden olmuş olabilir. tamam program güzel ama böyle cızırtı ile çekilmezki bu böyle
Programı 5+1 sistemi olan bilgisayarda denedim cızırtı verdi 1-2 ayardan sonra düzeldi.Anladım ki her cihazın harcı değil bu program benim rx90 da iyi ses verdi gerilim filmi seyrederken biraz daha tırstırdı ama 15 günlük deneme sürümü olunca kısa sürdü bi ilaç bulamadım
sağolasın
quote:
Orjinalden alıntı: kArpUz3
Programı 5+1 sistemi olan bilgisayarda denedim cızırtı verdi 1-2 ayardan sonra düzeldi.Anladım ki her cihazın harcı değil bu program benim rx90 da iyi ses verdi gerilim filmi seyrederken biraz daha tırstırdı ama 15 günlük deneme sürümü olunca kısa sürdü bi ilaç bulamadım
sorununa yardım edebilirim. en yeni sürümü elimde mevcut
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme