Şimdi Ara

SRS Audio Müzik anlayışınız bu programdan sonra değişecek..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SRS Audio SandBox Program kendini windowsa bi ses kartı sürücüsü gibi tanıtıyor, yani ikitane ses kartınız olmuş oluyo. İstediğinizi seçip onunla dinleyebilirsiniz. Kurulum kullanım çok basit, yanlız ayarlama işlemi biraz karışık olabilir. yani..

Orjinal ses kartınızın çıkış frekansı kaç bitlikse programınkide aynı olmalı. Ses kartınız 5.1 se bunuda öyle ayarlamalısınız. Bu ayarlarıda Windows kayıttan yüsüyme aygıtlarından ayarlıyosunuz.
    Özellikle kulakluk kullanıyosanız harika bi ses duyacaksınız (Benim favıri ses düzeyim 5.1 Surround - Circle Surround II )

Pişman olmayacaksınız

Program 15 günlük kısıtlamalıdır. (Artık satın alırsınız bi şekilde )

ss :

link :

downloads.srs-store.com/SRS_Audio_Sandbox.exe

• İlk Teşekkür Benden Olsun kardeşim . Eyw;)
  • Teşekkürler. Bir ara verilmişti bu program deneme amaçlı kurduğumda bilmemne.dll eksik hatası vermişti dll yi bulup yüklemiştim gene olmamıştı kaldırmıştım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klaas

İlk Teşekkür Benden Olsun kardeşim . Eyw;)
    quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Nedemek

quote:

Orjinalden alıntı: erkan7307

Teşekkürler. Bir ara verilmişti bu program deneme amaçlı kurduğumda bilmemne.dll eksik hatası vermişti dll yi bulup yüklemiştim gene olmamıştı kaldırmıştım bende.

Keşke çalıştırabilseymiştin neler kaçırdığını bi bilsen

• quote:

Orijinalden alıntı: Creed_06

quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Nedemek

quote:

Teşekkürler. Bir ara verilmişti bu program deneme amaçlı kurduğumda bilmemne.dll eksik hatası vermişti dll yi bulup yüklemiştim gene olmamıştı kaldırmıştım bende.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Creed_06

quote:

WinDVD 7-8'in SRS sesinden iyi mi?

Soruyorum, çünkü bir de programı satın almak için uğraşması var

• quote:

Orijinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

Bilemiyorum açıkça WinDVD i sadece DVD izlerken kullanıyorum. Müziği Winamp tan başkasında dinlemiyorum özellikle winampa albüm art eklendikten sonra, tamamen vazgeçilmezim oldu.Zaten oyun ve film lerde programı kapatıyorum. (Brogram sanal bi 5.1 yaratıyor müziklerde. Buyüzden orjinal kayıtlı 5.1 bi filminiz yada oyununuz varsa sesteki dağılımıda etkileniyor.)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

Bilemiyorum açıkça WinDVD i sadece DVD izlerken kullanıyorum. Müziği Winamp tan başkasında dinlemiyorum özellikle winampa albüm art eklendikten sonra, tamamen vazgeçilmezim oldu.Zaten oyun ve film lerde programı kapatıyorum. (Brogram sanal bi 5.1 yaratıyor müziklerde. Buyüzden orjinal kayıtlı 5.1 bi filminiz yada oyununuz varsa sesteki dağılımıda etkileniyor.)

Alıntıları Göster
    bende 2.1 varken kullanıyodum ve sesi gerçekten farkediyodu ama 5.1 alıp kurunca basları patlak verdi niyeyse bende kaldırmak zorunda kaldım. yoksa harbiden iyi program ne de olsa dolby studiosun tek rakibi bir de SRS Labsin sadece windows media player için olan circle surround II diye bi eklentisi var ama media player çoğu zaman eklentileri devre dışı bıraktığı için bişi anlamıyosunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superminator -- 5 Kasım 2007; 22:13:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: superminator

bende 2.1 varken kullanıyodum ve sesi gerçekten farkediyodu ama 5.1 alıp kurunca basları patlak verdi niyeyse bende kaldırmak zorunda kaldım. yoksa harbiden iyi program ne de olsa dolby studiosun tek rakibi bir de SRS Labsin sadece windows media player için olan circle surround II diye bi eklentisi var ama media player çoğu zaman eklentileri devre dışı bıraktığı için bişi anlamıyosunuz

Alıntıları Göster
    teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: superminator

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: superminator

Evet bende X-Fi var şuanda dediğin gibi bass ları patlatıyo ama bası kıstığım zaman home theatre da problem düzeliyo fakat kulaklık kullananlarda öncelikli tavsiyem övünmek gibi olmasın markası kötü ama kalitesi markasının 5 katı iyi bi theatre var harika ses alıyorum ama bilgisayar başındayken akşamları kulaklık takıyorum zalman ın 5.1 kulaklığı var ve mühtiş bi ses alıyorum.
    Müzik kulağım gerçekten çok iyi oldugu kadar cok hassas kötü bi ses duyduğumda beni o müzikten tamamen nefret ettirebilecek kadar düşünün artık sırf bu yüzden gidip X-Fi aldım. (masaüstü basit hoparloru olanlar için bişey ifade etmiyecek bi program)

• teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

teşekkürler
    deniyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

deniyelim

Alıntıları Göster
    süper program bende vardı format attıgım için gitti adını unuttugum için bulamadım teşşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross_Hamit

süper program bende vardı format attıgım için gitti adını unuttugum için bulamadım teşşekkürler

Alıntıları Göster
    deneyelim bakalım...

işe yarıyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 11 Kasım 2007; 16:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519

deneyelim bakalım...

işe yarıyor gerçekten

Alıntıları Göster
    fark edilir bir değişim var sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

fark edilir bir değişim var sağol

Alıntıları Göster
    teşekkürler... yorumlara bakılırsa işe yarıyor... bi de biz deneyelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: monsieurje

teşekkürler... yorumlara bakılırsa işe yarıyor... bi de biz deneyelim...

Alıntıları Göster
    güzel bir şeye benziyro sistemi zorlamaz değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kişi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kişi

Gözlemlerimde audiodg.dll srs etkin değiken %3,5,7 lerde geziniyor. Srs i etkin kıldığımda %5,7,11 e çıkıyo yani sadece %3 lük bi artış. Buda müzik dinlerken okadarda yüksek bi oran değildir sanırım yada benim için olmaz. En azından bu kalite için değer.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kişi

Gözlemlerimde audiodg.dll srs etkin değiken %3,5,7 lerde geziniyor. Srs i etkin kıldığımda %5,7,11 e çıkıyo yani sadece %3 lük bi artış. Buda müzik dinlerken okadarda yüksek bi oran değildir sanırım yada benim için olmaz. En azından bu kalite için değer.

Alıntıları Göster
    yaf indirdim ama müziklerimi bozuyo hep cızırtı yapıyo program bozuk yaf

• quote:

Orijinalden alıntı: Cross_Hamit

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

Bukadar insan indirmiş kullanıyor problemi yok sakın senin bilgisayar bozuk olmasın at o bilgisayarı.
    Sen kullanma bu programı bilgisayarını değiştirsende kullanma olurmu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cross_Hamit

Bukadar insan indirmiş kullanıyor problemi yok sakın senin bilgisayar bozuk olmasın at o bilgisayarı.
    Sen kullanma bu programı bilgisayarını değiştirsende kullanma olurmu.

Alıntıları Göster
    Tam Ayarları Yazabilecek Biri Varmı.?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.