|
Bildirim
Biz hala Winamp kullanıyoruz, çok seviyorum keratayı. Yalnız bu kadar popüler bir marka ve uygulamayı satsa bile milyar dolarlar kazanacakken satmayıp, geliştirmeyip bekletmesi biraz enteresan olmuş. Şimdi tüm platformlara çıksa da bir çok rakibi var artık. Ama sadık tüketicisi sağlam bir Winampa hayır demez.
|
MSN ve Myspace de geri gelirse kafam rahatlar :D
|
Beş yılda bir geri dönüyor mübarek.
|
Geri mi dönüyor? Hiç gitmedi ki geri dönsün. Bütün düğüncüler bilgisayarlarında Winamp kullanıyor. Bilgisayarım olsa ben de kullanırdım. Spotfy nedir ya bırakın. Hi-Fi yayını yok. Apple Music her türlü tokatlar Spotfy'ı.
|
Bu saatten sonra streaming platformu olmadıkça eski rağbeti göreceğini sanmıyorum.
|
Güzel olan Winamp değil o günlerdi.
Winampın yüz çeşidini geri getirseniz aynı mutluluğu vermez. Ne ülkede ne de dünyada o eski hava yok. |
Hem pc de hem mobilde Aimp den selamlar.
|
Dinledigim muziklerin cogu spotify denen zimbirti da maalesef yok. Keske daha fazla gelistirebilse kendini |
Öyle bir uygulamaydı ki hem müzik dinliyordunuz hem bir iki dll dosyası ile radyo gibi yayın yapabiliyordunuz bir eklenti ile oyunlar arası discord gibi konuşa biliyordunuz dosyalarına trojan bulaştırıp millete yedire biliyordunuz daha neler neler |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Kasım 2021; 14:8:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Kasım 2021; 14:13:43 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
nasıl geri dönüyor ben hala kullanıyorum :D |
|
|
Dinledigim muziklerin cogu spotify denen zimbirti da maalesef yok. Keske daha fazla gelistirebilse kendini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|