Şimdi Ara

Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı

2000'li yılların başlarında milyonlarca insan tarafından kullanılan efsanevi müzik çalar Winamp geri dönmeye hazırlanıyor. Geliştirici şirket medya oynatıcısının web sitesini güncelledi. Ayrıca Winamp yeni bir logoya kavuştu. Web sayfası aracılığı ile beta programına kayıt olan herkes çok yakında uygulamanın yeni sürümünü test etme imkanına sahip olacak.

Winamp'ın geliştirme süreci 2007'de 5.5 sürümü yayınlandıktan sonra durdu. 2018'in Ekim ayında Winamp 5.8'in internete sızdırılmasının ardından müzik çaların geliştiricileri sızan sürümü Winamp.com'da yayınlamaya karar verdiler. Winamp'ın sahibi Radionomy medya oynatıcısıyla ilgili büyük planlarının olduğunu söylese de o zamandan bu yana uygulamanın tek bir versiyonunu bile yayınlamadı.

Kısa Winamp tarihi

Winamp'ın ilk sürümü 1997'de Nullsoft ekibi tarafından piyasaya sürüldü. Özellikle de Winamp 2.x sürümleri kullanıcılar arasında büyük popülarite kazandı. 1999 yılında AOL, Nullsoft'u 80 milyon dolara satın aldı. 2013 sonunda ise Winamp projesini kapattı. 2014 yılında Radionomy projeyi AOL'den satın aldı. Şirket 2019'da Winamp 6'yı yayınlamak istedi ancak bu planlar hayata geçirilmedi.

Kaynak:
    audiovalley.typeform.com
    WINAMP BETA TESTER
    https://audiovalley.typeform.com/betatester

• Biz hala Winamp kullanıyoruz, çok seviyorum keratayı. Yalnız bu kadar popüler bir marka ve uygulamayı satsa bile milyar dolarlar kazanacakken satmayıp, geliştirmeyip bekletmesi biraz enteresan olmuş. Şimdi tüm platformlara çıksa da bir çok rakibi var artık. Ama sadık tüketicisi sağlam bir Winampa hayır demez.
  • Spotify geçti artık herkes kullanan çok olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem pc de hem mobilde Aimp den selamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beş yılda bir geri dönüyor mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 19 Kasım 2021; 14:8:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 98'de kullanır, farklı skinler yüklerdik.

• Biz hala Winamp kullanıyoruz, çok seviyorum keratayı. Yalnız bu kadar popüler bir marka ve uygulamayı satsa bile milyar dolarlar kazanacakken satmayıp, geliştirmeyip bekletmesi biraz enteresan olmuş. Şimdi tüm platformlara çıksa da bir çok rakibi var artık. Ama sadık tüketicisi sağlam bir Winampa hayır demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 19 Kasım 2021; 14:13:43 >
  • Geri mi dönüyor? Hiç gitmedi ki geri dönsün. Bütün düğüncüler bilgisayarlarında Winamp kullanıyor. Bilgisayarım olsa ben de kullanırdım. Spotfy nedir ya bırakın. Hi-Fi yayını yok. Apple Music her türlü tokatlar Spotfy'ı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra streaming platformu olmadıkça eski rağbeti göreceğini sanmıyorum.

• MSN ve Myspace de geri gelirse kafam rahatlar :D

• Aimp çok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beleşse neden indirmeyim. :))

• Eskiden mp3 leri indirmek suretiyle müzik dinlerdik. Artık netten dinliyoruz. Alışkanlığımız değişti yani. Buna göre bir şeyler yapsa neden olmasın. Ama eskisi gibi musicplayer işi bitti artık.

• nasıl geri dönüyor ben hala kullanıyorum :D

• Valla bende hala kullanıyorum, ama modern bir arayüze hayır demem. Tabii önce bi bakmak lazım.

• winamp it really whips the llama's

• Hey gidi winamp. İnternet kafelerin vazgeçilmezi. Mp3 çalarların şahı.

• Bir nesil için çok şey ifade ediyor anlatılmaz yaşayanlar bilir.

• Gelse ne olacak, mp3 dinleyen kaldı mı artık :?

• brnk kullanıcısına yanıt

Dinledigim muziklerin cogu spotify denen zimbirti da maalesef yok. Keske daha fazla gelistirebilse kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçek güzellikte bir ses duymak isterseniz SPİDER PLAYER'kullanın farkı görün...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.