Oyun dünyasi da android'e kaydi dostum.benim veletler var 3 tane yiğen.hepsinin elinde tablet var.oyunlarini hep tabletten oynuyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı (4. sayfa)
-
-
Bunlardan bir kaçını da uygulama diye buraya yazmışlar
-
Küçükler için geçerli tabi bu.
-
visulasyon farklı bir dünya çok güzel efekt veriyor
-
Tmm da sen ne kadar buyuksun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meeeeeee
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Winamp logosu bana huzur veriyor.
-
32 yaşımdayım. Ben küçükten bahsederken 5-15 yaş arasından bahsettim. Onlar tabii ki mobil oynayacaklar. Pc de Forza, Fifa, Cod oynayacak halleri yok
-
Reis sen sabah aksam pc başinda altinda lazımlığı olan,7/24 oyun oynayan biri deilsen boşver gitsin ;)
artik pcde indirilmis muzik acan azdir diye dusunuyorum
Ya uzatmayalım tamam belli ki sen Pc veya konsol oyuncusu değilsin ve devir android devri Pc mi kaldı diyorsun tamam...
-
winampmı kaldı ya gelse ne gelmese ne, spotify veyahut soundcloud çok daha iyi iş görüyor, anca nostalji manyakları coşar böyle şeylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiqBrav3 -- 21 Kasım 2021; 18:09:20 >
-
Konu açmak için boş bir haber..Öncesinden haberin olmadı mı temcit pilavını önümüze sürersin.
Ben hala Winamp kullaniyorum
Aimp metro tasarımına geçti geçeli beni kaybetti. Eski tasarımı da ölçeklendirmesi çalışmıyor..
Winamp gelse ne olacak? Cafeler ve AVM'ler hariç local diskten müzik oynatan kaldı mı?
Müzik tutkunu olan ben bile bazen 500gb'lık müzik arşivimi silip kurtulmak istiyorum ama elim varmıyor.
-
Bir daha o yolları aynı hevesle yürürmüyüz be winampçığım…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi olm birisiide msni geri getirsinde azcık kendimize gelelim…
Winamp = virüs
Nedense kafamda hep böyle yer edindi.
O sisteme çöken virüslere kapıyı hep Winamp araladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X