Şimdi Ara

Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allahımmmm lütfennn inşallah offf msn geri gelse felaket olmaz mıydıı ?

Ama facebook instagram gibi uygulamalara acayip rakio olması gerekir. Bide şuan discord gibi bilgisayar üzerinden konuştuğumuz uygulama var o sofradaki baş kurt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winamptan hiç vazgeçmedim.

Mp3 arşivlemekten de hiç vazgeçmeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özlemişiz bu tasarımı. Geri dönecekse bu tasarıma yakın bir tasarım olmalı.

• Uzun sure once foobar'a gectim cok mutluyum. Yani foobar kicks lama's as*.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia ne kadar başarılı olduysa winamp da o kadar olacak görürsünüz. Eski eskide kaldı koca şirketler bunu nasıl anlayamıyor gerçekten..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube Premium tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok zor. Spotify bizi kolaya çok alıştırdı. Winamp için mp3 arşivlemeye geri dönebileceğimi sanmıyorum.

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Aynen hocam en iyisi o zaten. Ben de onu kullaniyorum iphone da kaydedilmiyor ama sarkilar keşke kaydedilebilse telefona

• aimp alternatifi ipi göğüsledi gidiyor vallaha bir kez alışan bir daha vazgeçemez benden söylemesi... bir de black onix teması var ki winamp filan gözünüz görmez bir daha ne çirkin şey dersiniz :)

• Benim anladığım bir streaming servisi olacağı, ki umarım olur.

• Öyle bir uygulamaydı ki hem müzik dinliyordunuz hem bir iki dll dosyası ile radyo gibi yayın yapabiliyordunuz bir eklenti ile oyunlar arası discord gibi konuşa biliyordunuz dosyalarına trojan bulaştırıp millete yedire biliyordunuz daha neler neler Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı 

• Ben hala kullanıyorum. Bi yere gittiği yok ki 😄 geri gelsin:)

• Winamp ve aimp tarzi programlar yüklemediğim yıllar oldu.windows media player yetiyo bize de android için yapsınlar artik pc dönemi bitti bence.bende tablet yok ama pc'yi haftada bir açıp iş bakmak için kullansam da telefondan bile bakilabilir.ben sadece buyuk ekranda bakmak için kullaniyom yoksa pc'ler de çöp oldu bence.pc'ler iş için ve üni öğrencileri için kullanilir oldu.artik moda tablet ve telefon yani devir android devri artik.

• Gelse ne olacak ki? Artık kimse bilgisayara şarkı vs. indirmiyor. Spotify entegrasyonu falan olursa anca o zaman işe yarar mesela Spotify'da çalan şarkılara equalizer mix falan yapabilse o zaman bir işe yarar belki.

• Aimp varken gerek kalmadı gelmesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 20 Kasım 2021; 10:22:4 >
  • Biz eski old' lar için güzel haber.

Hala arşiv+ Winamp kullanıyorum. Winamp 2.75 Efsanevi müzik çalar Winamp geri dönüyor: Beta test kaydı açıldı  Tabiki sınırlı olabiliyor. Arşivciliğimi tekrar depreştirir. Akabinde dönemin yazılımları iyiydi. Aimp ve Jetaudio kullanırdık. Hey gibi be. Gözlerim yaşardı.

• Güzel olan Winamp değil o günlerdi.
    Winampın yüz çeşidini geri getirseniz aynı mutluluğu vermez.
    Ne ülkede ne de dünyada o eski hava yok.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Hocam bence hala winampın rakibi yok.

• selmand kullanıcısına yanıt

Rakibi var da seveni çok :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.