Hiç 1 Item Bp Dd 25 Kadar Etmez Dıe Dusnuyorum Ama +8 Ss Var İşin İçinde Olabılır
artık bu ddlerın eskısı akdar degerı kalmadı.sımdı tum saglam bp ler 70+
dolayısıyla ınt werıp 102 ınt takılolar.eskıden in ile takas edılen bır ıtemdı bu
evet millet 80 olmuş ve istemeselerde intler 102 in üstünde oluo. ama sonuçta dd 25 rare item çok değerli. çünkü drop u yok. sayılı adet var her serverda
çok saçma bi yorum olmuş bence hal aynı değerince dd hatta daha pahalı istemeselerde 102 int oluyoda ne demek siz bp ler str yi fulledikten sonra int mi veriyo sanıyosunuz,hp diye bişi var neden 26 hp den vazgeçsinler???
Eh idare eder...
TRojka lafı elimden aldın yazdın ya .... hangi 75+ bp 102 int yapıo ki ... zaten hp leri düşük adamların ..niye int e versinler ki ... bence dd25 hiçbirzmn değerini kaybetmez ...
quote:
Orjinalden alıntı: MuMuu
TRojka lafı elimden aldın yazdın ya .... hangi 75+ bp 102 int yapıo ki ... zaten hp leri düşük adamların ..niye int e versinler ki ... bence dd25 hiçbirzmn değerini kaybetmez ...
aynen int yapan oluyor ama ben olsam yapmam
tepe tepe kullan kardeş hayırlı olsun
fd den once bu itemler hangi yaratıktan dusuyordu ???
inş dupe değildir.
ben olsam $imdi senin yerinde sırf ss+8 icin bi bp priest kasardim :D
quote:
Orjinalden alıntı: gijakpis
o dd varken kasmadıysa şimdi hiç kasmaz..
İyi Takas Cypherda
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: gijakpis
o dd varken kasmadıysa şimdi hiç kasmaz..
yanii...
manyak süper kardasın
quote:
Orjinalden alıntı: King__Cypher
Beyler ben DarkCaptain.sayın numan arkadasım benı uzaklastırdıgı ıcın bu uyelıkten mesaj atıyorum
bp 25 dd(64 ınt) werdım
ss+8 + 15gb +2 lycaon pendant aldım
sızce takas nasıl?karlı mıyım zararlı mı?bıde +8 ss e +8 shard + ıtem alabılır mıyım?(server=cypher)
o kdr değerli kardeşim emin ol bp için o itemden daha değerli bir item yok bu kdr büyük konuşuorum
quote:
Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_
Bp dd 25 o kadar değerli mi ya ?
süper ötesi manyak felen bi kar
quote:
Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_
Bp dd 25 o kadar değerli mi ya ?
Harbiden o kadar değerli mi ? Ayrıca bu piyasada o kadar para ?? Bütün serveri satın alırım..! Dün +8 raptor pazardaydı ama sanırım bug..
ii tks olmus bence
quote:
Orjinalden alıntı: TRojka
quote:
Orjinalden alıntı: desing by
quote:
Orjinalden alıntı: King__Cypher
quote:
Orjinalden alıntı: SuperParasite
Hiç 1 Item Bp Dd 25 Kadar Etmez Dıe Dusnuyorum Ama +8 Ss Var İşin İçinde Olabılır
artık bu ddlerın eskısı akdar degerı kalmadı.sımdı tum saglam bp ler 70+
dolayısıyla ınt werıp 102 ınt takılolar.eskıden in ile takas edılen bır ıtemdı bu
evet millet 80 olmuş ve istemeselerde intler 102 in üstünde oluo. ama sonuçta dd 25 rare item çok değerli. çünkü drop u yok. sayılı adet var her serverda
çok saçma bi yorum olmuş bence hal aynı değerince dd hatta daha pahalı istemeselerde 102 int oluyoda ne demek siz bp ler str yi fulledikten sonra int mi veriyo sanıyosunuz,hp diye bişi var neden 26 hp den vazgeçsinler???
evet sen ne zannediyodun ?
str fulledikten sonra hele +72 isen +8 fabric set giymen gülünç olur, str basılı +8 fp giyersin
ss+8 de çok değerli bir item için özelliklede warriorlar için en basitinden hb ob tank olursun onu geç und alırken takarsın