pff yazık harbı yazık dd 25 64 ınt e shard + 21gb and rol veriyorlar gecen arkadas verimişti neler almıstı sen 1 tane shard alırımıyım dıyorsun yazık olmus prıestın en degerlı ıtemı ben baska bılmıroum :)
Bence iyi bir takas dd yi alan kişi diger takılarını da tamamlamalı sadece kafaya dd takmakla olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: murtazaa
pff yazık harbı yazık dd 25 64 ınt e shard + 21gb and rol veriyorlar gecen arkadas verimişti neler almıstı sen 1 tane shard alırımıyım dıyorsun yazık olmus prıestın en degerlı ıtemı ben baska bılmıroum :)
BEN DEYİNCEDE MİLLET GÜLER
quote:
Orjinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::
NEPTAIN SEN YAFFFFFF IRON NECK WERİOLAR ONA:(
ŞİMDİDE GÜL HADE
kötu takas rare item artık yok ama ss çokcs alırdın be onla:S
+8 ss gibi bir item eline geçmişse ki charınında lwl ı düşük tereddütsüz ardream int priest yapardım (Yatırabilen babayiğidin olcağnı sanmıyom) Hatta tower a bug yap inferno town yapsın mageler
ss manyağı bulursan belki dual +8 shard bile koparabilirsin (zor ama ) senin yerinde olsam 71 str yapar giyerdim onu
her bp için dd25 64int rüya gibi bir itemdir her intp için ise +8ss/+8dol/+?cs rüya gibi itemlerdir bence sen kardasın
SS+8,Bp(dd) Kafa kafaya derim,doğru +8 SS kolay bulunmuyor. Ama Bp(dd)'de kolay bulunmuyor. Drob'u kalkmış olabilir ama eski server'larda yeteri kadar var zaten..
walla onu takan bp str yi fuller geri hpye verir yıkılmaz olur ss+8 bence yeterince iyideğil yazık etmişsin iteme
GuzeL takas
Güzel iTem +8 Dual sHard yada dual rol + dual r.e + elf belt falan weren Olur
YA BENIM ANLAMADIĞIM BENDE DE VAR DD 25 AMA HİÇ Bİ ŞEYE YARAMIYOR. NE KADAR DAYANABİLCEKSİN ? STR OLSAN ADAM GELİP CRITICLE LA TEK ATAR. LVL DÜŞÜK BİRİ İLE BELKİ KARŞILARŞIRSAN HEMEN ÖLMEMEMN İÇİN TOWN YAPABİLMEN İÇİN GEREKE BİLİR ONUN DIŞINDA 2-3 TANE ASSIN ARASIDNDA KALDIYSAN DD MD HİKAYE.
Kanımca 80Lvl bir Priest +8İİ ve +8 Shell set kullanabilecek düzeye geliyor. Böyle bir priest düşünmek bile istemiyorum canavar olur walla :D
quote:
Orjinalden alıntı: musti_987
no ss no guven
biraz okumayı dene ss yok sanki
Hayırlı Olsun Kardeş Doya Doya Kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme