Şimdi Ara

ss alacagım ama hangisini karar veremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ailemin yanında calsııyorum ve kendileri kradi cekemedigi icin yan tarafa benim adıma dükkan actılar ve ve buradan kradi cekecegiz esnaf ve sanatkarlar odasından 13 milyar gibi bunun icinden kendime 700 tl gibisini ayıracagım ve telefon almayı düsünüyorum 2. el temiz bu konuda ne önerirsiniz sesi önemli benim icin tabikidde seyhatlerde yazları flan resim cekecegim icin kamarada önemli ama o kadar degil ses cok önemli benim icin dokunmatik olacak sizce ne almalıyım daha önce c905 kullandım sesini duyamıyordum bile bi bilgi verirmsiniz ya

• x10 mini pro yu bir incele derim.
  • x10 larda ses az diyolar forumda bilmiyorum ama tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qroantik

arkadaslar ailemin yanında calsııyorum ve kendileri kradi cekemedigi icin yan tarafa benim adıma dükkan actılar ve ve buradan kradi cekecegiz esnaf ve sanatkarlar odasından 13 milyar gibi bunun icinden kendime 700 tl gibisini ayıracagım ve telefon almayı düsünüyorum 2. el temiz bu konuda ne önerirsiniz sesi önemli benim icin tabikidde seyhatlerde yazları flan resim cekecegim icin kamarada önemli ama o kadar degil ses cok önemli benim icin dokunmatik olacak sizce ne almalıyım daha önce c905 kullandım sesini duyamıyordum bile bi bilgi verirmsiniz ya

Sen 600 ytl 1. el sıfır Sony Ericsson x10 mini al aradığın herşey fazlası var,kafan rahat et...kalan 100 ytl de ihtiyacı olan birine ver...kolay gelsin.

• x10 mini nin ses çıkşı x10 dan daha iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.