Şimdi Ara

(SS) İnferno Town (Edana ardream) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayalllerimde nt yok ama inferno town wardıı siz yapmışınız eminim çok eğlenmişinizdir mage her zaman zewkli bir çar. brawo tebrik ederim ama azda kıskandım
  • @_Ladymag3_

Git ex kas sen ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

hayalllerimde nt yok ama inferno town wardıı siz yapmışınız eminim çok eğlenmişinizdir mage her zaman zewkli bir çar. brawo tebrik ederim ama azda kıskandım

Deeğerli yorumun için teşekkür ederim..Nt herkes yapabilir inferno town ayrıcalıktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ladymag3_

quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

hayalllerimde nt yok ama inferno town wardıı siz yapmışınız eminim çok eğlenmişinizdir mage her zaman zewkli bir çar. brawo tebrik ederim ama azda kıskandım

Deeğerli yorumun için teşekkür ederim..Nt herkes yapabilir inferno town ayrıcalıktır

300 vura vura sen git aoe worm kes.

• E.A ...Zamanında exp kasdım..SS koyabilirim..Sadece 59 lwl bir mageye sahip olduğumu düşünüyorsun...ZzZzZzZ
  • quote:

E.A ...Zamanında exp kasdım..SS koyabilirim..Sadece 59 lwl bir mageye sahip olduğumu düşünüyorsun...ZzZzZzZ

Düşünüyorsan o zaman açtığın topicte yaptığım eleştirye saygı duy.
    300 vura vura dedim sen daha iyisini yapailiorsan dedin
    seni eleştirmez isem hep aynı kalırsın. eleştirye açık olun biraz.
    ...

hemende 'ZzZzZ' özentiler sizi.
  • Ya neden abartıyorsunuz anlamadım.Sanki inferno town yaptık,katliam yaptık dolu adam öldürdük falan mı demiş.Ne güzel girip birer tane atmışlar işte.
  • güzel olmuş
  • Kimseden özenmem..Biraz mantıklı yorum yap hele şu '' gülücüğe sinir oluyorum..Ardreamda başka nasıl town basılır..Nt yapcak halimiz yok..Sende biraz resme saygı duy gayet güzel
  • quote:

Kimseden özenmem..Biraz mantıklı yorum yap hele şu '' gülücüğe sinir oluyorum..Ardreamda başka nasıl town basılır..Nt yapcak halimiz yok..Sende biraz resme saygı duy gayet güzel

Demin levelimin senden yüksek demenden gözlernin bozuk olduğunu sanmıştım '' ifadesini hiç kullanmadığım halde dile getirmenle bu olayı kesinleştirdim.
    Daha 59 bile olmamışsın , hava atıyorsun ,
    Resim bence hiç güzel değil. sende yorumuma saygı duy.

• metinsbf..Sen resmin anlamını anlamadın farkındaysan orda warior yok ve içeri mageyle giriyoruz..Önemli olan infernosu değil..Towna kadar gidebilmekte gayet güzel bişey
  • O dünkü resim orda lwl düşmüş resiM...59 lwlkdende koyabilirim.....
  • @darkswordman .

Birisi lafıyla insanlara verdğin değerleri cok iyi orta koyuyorsun.
    Sen git yazmayı öğren sonra yazıma yorum yap (ANDREAM miş ) Topiğine yazanların yarısı kör anlaşılan
  • quote:

metinsbf..Sen resmin anlamını anlamadın farkındaysan orda warior yok ve içeri mageyle giriyoruz..Önemli olan infernosu değil..Towna kadar gidebilmekte gayet güzel bişey

Ben sana abartıyorsunu demedim.Beni yanlış anladın.Bu konuda üstteki yazılarıma bakarsan görebilirsin.
    300-300 vurup adam mı öldüreceksiniz falan vs diyenler için dedim.
  • bana kalırsa önemli olan lwl diil yapabildiklerin ve yapmak istediklerindir . arkadaşımız bi hayalini gerçekleştirmiş ve mutlu. bunu bizle paylaşmak istemiş buna muhalefet olmak çok saçma. tebrik ederek paylaşçağına değişik polimiklere girmenin anlamıda yok
  • '' Buda onunla aynı anlamı yani insanı gıcık sinir etme anlamı katıyor..metinsbf Tamam o zaman teşekkür ederim ben yanlış anladım
  • tabi görüntü ve eylence açısından güzel ama bi b.k yapamamışsınızbende 59 %80 çar vardı arkın paso içeri girer-yatar-çıkardık
  • TeKnOmW..ÇOOOOK teşekkür ederim burdaki mesajı alabildin.....Benim demek istediğim şeyde zaten İnferno town yaptık çok fena np kastık değil..Girmek isiyodum tanksız ve girdim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: E.A

quote:

Nt nin kralını yaptık diyor..PFF...Biz ardreamdan bahsediyoruz.....Sen inferno town yapabildiysen sen koy...

'Sen yapabildiysen sen koy resmini ' dedin. Kusura bakma level kasmaktan aciz kalıp ardreame giremedim.
    Kısmet değil

Lwl kasmaktan bahsediyorsun ve lwlin 64..Sence +9 wizard +1 dual m.e e.p +9 paper set ve ruby ring +1 lerle dolaşan magenin yan charı kaç lwl olabilir?

saydığın bu itemler sende var yani ? en son sana 1100-1300 gibi dmg lar vurdum die hatırlıyorum.kısaca gayet rahat kesmişdim seni....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kajmeran_ -- 5 Haziran 2007; 13:15:58 >

• walla helal ne diyim ben int priest le girdim zor çıktım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.