Şimdi Ara

(SS) İnferno Town (Edana ardream) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoş oLmuş hayırLı oLsun , Cz de sürekLi NT partye sw ci oLmama rağmen her zaman o maqeLerden birini kuLLanmak istemişimdir , en yakın zamanda ardream asası açıp sizin gibi İ.T yapacam
  • Rof un resmi elimde mevcut koyabilirim?
  • güzel başarılarınız devamını dilerim
  • Yaw şimdi rof rof diorsun . ytl ile almadan yada birinden ÇALMADAN
    58-59 level bir mage rofu nasıl sahip olabilir . Neyi satıp alabilir. Felenkormu keseck
  • bence önemli olan oraya giripte yatmamak ki % ye bakarsak sanırım yatmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ladymag3_

'' Buda onunla aynı anlamı yani insanı gıcık sinir etme anlamı katıyor..metinsbf Tamam o zaman teşekkür ederim ben yanlış anladım

Ben her zaman bunu kullanıyorum.Sanki böyle daha sinsi,daha kıs kıs güler gibi bir hava veriyor.Değerli diye bir çizgi film vardı.Ondaki köpeğin gülüşü gibi.Fazla abarttım galiba

• kanka alta baktım ama bir tane bile sizin prty den adam alan yoq acaba neden
  • quote:

Orjinalden alıntı: kankam031

kanka alta baktım ama bir tane bile sizin prty den adam alan yoq acaba neden

300 vura vura wormu zor kesen partiden ne bekleyecn

not : 1 saat oldu konuyu şikayet ettim , yanlıs yerde die mudahile yok
  • Felankoru mage ile kescek halimiz yok...Asas ile kesdim
  • quote:

Felankoru mage ile kescek halimiz yok...Asas ile kesdim

Felenkor kesebileck asasın var ve bu mage ile oynuorsun.
  • ya edana tek bi adam tanırım sağlam oda sccrafece.öle bi mage daha görmedim.dedex den daha az vuruyom adama.ne warsa anlamadım...
  • Yanlış yerde konu..Ama senin şikayet etmek istemenin nedeni kıskanmam bir gün içerinde yeterince oldun ama hala laf atakla uğraşıyorsun?
  • quote:

Yanlış yerde konu..Ama senin şikayet etmek istemenin nedeni kıskanmam bir gün içerinde yeterince oldun ama hala laf atakla uğraşıyorsun?

Kıskanmakmı ? Benden daha düşük lelev benden daha caiz benden daha becerksiz bi charı neden kıskanayaım.
    Kimse birşey yazmamıstı daha şikayet ettim. Ben duyarlı bi üyeyim . Siz ne anlarsınız neyse devam et sen .
    Git rüyandaki asasla felankor kes sonra 300 vur vur magenle kimse ölmesein exe yat.
  • Kajmeran +9 crimsonlu sc4rface ile vs yaptım kendisine sor yada tekrar vs yapabilrim..Vsde aldım..Daha sonraki vslerde buf sc bastı
  • E.A asas benim asasım değildi arkın asasıydı..Ladyarch3r la kestim
  • senin durumun farklı sen mage sin.vs de fazla bi farkınız olmaz ne kadar item farkı olsada hem mage vs mage de paper olmak daa avantajlı.sadece 9 crimson yok o adamda daha başka şeylerde var.yoksa 1210 atakla kolay kolay spike adama 270 küsür vurmaz.1 kerede deil hep bu civarlar vuruo benim spike adama.iron set +1 fln dual rom fln baya bişiler vardır bu adamda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kajmeran_

senin durumun farklı sen mage sin.vs de fazla bi farkınız olmaz ne kadar item farkı olsada hem mage vs mage de paper olmak daa avantajlı.sadece 9 crimson yok o adamda daha başka şeylerde var.yoksa 1210 atakla kolay kolay spike adama 270 küsür vurmaz.1 kerede deil hep bu civarlar vuruo benim spike adama.iron set +1 fln dual rom fln baya bişiler vardır bu adamda....

Haklısın..Ama vsde beni alamıyor onu belirtmek istedim..Ama defansı felan çok güzel..Avantajları benden daha fazla..
  • resim güzel ama ben resimde hiç bi anlam göremedim townun önünde bekliosunuzz

bende tek başıma cz human towna giriorum ( healsiz )
    ama tam inn hostese gelicem yatıorum

lwl 70 ve exe kalkıorum
    ama ben hiç resim çekmedimm
  • http://www.youtube.com/watch?v=XcqWpik5MbM burda video clanla yaptıgımız
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

resim güzel ama ben resimde hiç bi anlam göremedim townun önünde bekliosunuzz

bende tek başıma cz human towna giriorum ( healsiz )
    ama tam inn hostese gelicem yatıorum

lwl 70 ve exe kalkıorum
    ama ben hiç resim çekmedimm

Biz ardreamdan bahsediyoruz canım o itemleri 59luk chara koy bir tarafından diğer tarafından çıkabiliyonmu healsız bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.