Şimdi Ara

(SS KOYDUM)hafta içi kumbaraya 5 tl atarak ps4 almayı hedefliyorum.(PARAYI TOPLADIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nasıl yapıcaz ? biraz anlatırmısınz ?
  • aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Video yukleyceksin reklamlardan kazancaksin tabi bunu anlatmakla olmaz arastirmak gerek biraz google reklamlari var o reklamlari youtube yukledigin videolarda gosterksin reklamlari adsense hesabi acip basvuru yapman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam Ödemeler, nasıl alacaz Youtube'dan onu anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ytpara senin icin guzel bi kaynak olabilir odemeler bankaya geliyor
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Hocam yt para nedir ?

• +++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNTIWIRUS -- 12 Nisan 2015; 0:23:53 >
  • Sana biraz motivasyon olsun kardeşim :) bunun içinde 280 lira var arta kalan bir liralari atarak biriktirdim 5 ay sürdü ilk başta hanım aman ne ugrasiyon demişti gelecek ay doğacak kızımız için bez parası olarak ayırdım bide 1 ltrlik PO antifriz tenekesinede kağıt para biriktiriyorum senin hesap haftada 5-10-20 ne kadar olursa artık niyetim onuda ağzına kadar doldurup umreye gitmek en son saydığımda 800 kusur lira vardı
    (SS KOYDUM)hafta içi kumbaraya 5 tl atarak ps4 almayı hedefliyorum.(PARAYI TOPLADIM)

• Ülkede herşey pahalılaştı dolar 2.72 euro 2.95 bizim tlnin hiç bi değeri yok çok şanssız yerde doğduk böyle şansın ben..
  • yeni doğan bezleri bayağı pahalı kızım ilk doğduğunda servet harcamıştım o bezlere oyuna sıfır levelle başlarsın katlanarak gider..

http://www.prima.com.tr/star-urun/prima-premium-care-bebek-bezi
  • Nasıl gidiyor biriktirme isi ? Konsolu aldığında haber ver. Dijital oyun hediye edeceğim sana kararlılığın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Nisan 2015; 20:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muidejaneiro

Bende ps4 e maasimin hepsini yatirdim tekte aldim ama 1 ay boyunca gun boyu bos ve ac mide ile gecirdim eve yurudum sigara otlandim. Yani o bi ay surviver mod unda yasadim hayati :)

Aç gezdim diyorsun ama parayi sigaraya yatiriyorsun kardeşim yazık değilmi o para

• Kardeşim Allah yardımcın olsun bende ps4ü martta tanıttıklarında daha cihazı görmeden para biriktirmeye başlamıştım anca çıktıktan sonraki ocakta alabildim . Zor iş Allah yardımcın olsun

• ++
  • Bence ps4 slimi bekle ben 4 gün önce aldım cihazı hiç sorun yok ama az bi fan sesi var ağır oyunlarda
  • azmini taktir ediyorumda ps4 pahalı bir platform cihazı aldıktan sonra psn üyelik ve oyunlar içinde aynı şekilde birikim yapman gerekecek işin zor allah kolaylık versin...
    Konsol almakla olmuyor bu işler oyunlarını nasıl alacaksın?

• Diğitalden alacam forumda ikinci el satan insanlar var birde bu primary secondary olayı olduğu için secondary hesaplar daha ucuz oluyor bende diğital oyun almayı düşünüyorum

• Kardeşim bence parayı biriktirmeye devam et ama sonra hedefine ulaşınca acele edip hemen alma neden alma diyorum? 2 sebepten dolayı
    1- çok uygun fiyatlara bundlelar olabiliyor
    2- bir ailene sor, maddi bir ihtiyacınız var mı eğer varsa bu biriktirdiğim parayla size yardımcı olabilirim diye belirt sonuçta bu aralar ülkemiz de çoğu ailenin, bireyin maddi desteğe ihtiyacı var ne yazık ki

• Bende bırıktırmeyı dusunuyom valla artık paraları saçtığımız yeter
  • RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    Ya aslında açık lafın kısacası inşallah o duruma getiremem çünkü bu aralar işler kesat babam isyan ediyo o Yüzden böyle devam ederse ps4 almaktan vazgeçmek zorundayım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.