Şimdi Ara

(SS KOYDUM)hafta içi kumbaraya 5 tl atarak ps4 almayı hedefliyorum.(PARAYI TOPLADIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 al bence sonuçta PS4 alıp oyunların çoğuna para veremeyeceğin kesin ps3 alıp uzun bir süre seni götürür hem o ara büyürsen de devamını ailen alabilir sana.
  • Bende okulda yemek yemezdim. Parayı topladım topladım topladım ama Ps4 çıkış gününe kadar toparlayamadım. Üstüne de telefonum sattım ancak öyle alabildim. Geçen sene sömestr tatilinde almıştım. 0 pişmanlık
  • Hedefinden vazgeçmezsen,çok rahat alırsın biriktirerek...
    Sana sadece PS4 kazandırmaz bu biriktirme.Tutumlu olmayı,doğru zamanda para harcamayı da öğrenmiş olursun.İnşallah istediğin PS4'e kavuşursun Allah kolaylık versin kardeşim
  • Beyler bende günlük elime geçen parayı biriktiriyorum sizce odama televizyon alabilir miyim ?
  • Arkadaşlar vatanda ps4 1250tl iyi gibi geldi bunumu alıyım yoksa vitamı alıyım ps now vitada nasıl acaba ev müsait deilde
  • 5.5:25
    1500/25:60(hafta)
    1 yıl yolunuz var hocam yolunuz açık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

PS3 al bence sonuçta PS4 alıp oyunların çoğuna para veremeyeceğin kesin ps3 alıp uzun bir süre seni götürür hem o ara büyürsen de devamını ailen alabilir sana.

Zaten 18 yasindaymis daha nereye buyuyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 4 Nisan 2015; 16:24:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

PS3 al bence sonuçta PS4 alıp oyunların çoğuna para veremeyeceğin kesin ps3 alıp uzun bir süre seni götürür hem o ara büyürsen de devamını ailen alabilir sana.

Zaten 18 yasindaymis daha nereye buyuyecek

Yaşı küçük sandım ozaman yazın çalış al dedim 1 ay calissa markette yeter.

• Sen alınca şöyle dostum digital oyun veriyim sana

• rusty19 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi oyunları verirsiniz şimdiden heyecanlandım :D
  • Kardesim yanlis anlama maddi durumum kotu demissin bir yerde sonra burda ps4 alacagim demissin yinede alabilirsin ama parani oyuna falan harcama derim ailene destek olursun o parayla ya da ilerde bir egitim ihtiyacin olur ona harcarsin sinavdir odur budur ... Okumazsan ilerde cok pisman olursun . Okursanda pismanlik yasayabilirsin ama cok calisirsan azmedersen asla pismanlik duymayacagina eminim. Sikma canini para hayattaki en degersiz ve en cabuk kazanilan ve harcanan seydir. Hayatta daha onemli ve harcamasi pahali olan seyler var saglik huzur mutluluk zaman gibi bunlari dunyalari versen geri alamazsan asla unutma iyi geceler

• ps3 600 den sat 600 de sen biriktir al

• Yani bukadar istediğin bişey madem 5 tl uğraşacağına girsen bir işe 2 ay çalışsan hem ps4 ü alırsın hem de oyun alırsın 5 tl biriktirene kadar hevesin kaçar.
  • Kasma kendini yazin 1 ay calis oyle al ben oyle almistim

• Tabii buna bayramlarda ve özel günlerde verilen ekstraları da katarsan daha kısa zamanda alırsın. Hatta günlük 10 lira harçlık veren bir baba, 500-600 TL biriktirdiğinde sana sağlam bir destekte çıkabilir. Kolay gelsin...
  • Babanla konuş boyle boyle de sana verdiği parayı yarıya bölsun direk alsın taksitle yada nakit sende ps4 un parası cıkana kadar yarım haftalık al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz için teşekürler ama okul içinde olabilir ama burdaki hedef ps4 için para toplamak şu anda biraz ekonomik sıkıntı içindeyiz malesef ama sağa sola boş abur cubura para harcıcağıma ps4 için para toplarım daha iyi olur diye düşünmüştüm.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam attığınız videodan hiçbir şey anlamadım :D
  • Hocam bende yaklaşık 5-6 aydır her harcligimi kenara koyarak, çoğu şeyden kendimi soyutlayarak bi miktar para biriktirdim. Ancak hala yeterli miktarda değil ve bu yüzden Xbox ımı satmaya karar verdim. Bu şekilde anca ps4 alabilirim. Ama isin asıl tarafı para biriktirmek gerçekten çok zor bi aliskanlik, ama gercekten paranın ne kadar zor kazanıldığını anlıyorsun en sonunda.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.