Şimdi Ara

Ss’li A10* MARKETİNDE YAŞANILAN OLAY [öne çıkartalım] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
15.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz sakin olun. Fiyatlar habire oynuyor etiketlemeye can mı dayanır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tavan fiyat diye birsey yok memleket serbest piyasa kim kimi tuzagina dusurebilirse seklinde akiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Thanos

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel yorum.
  • Benim a101 de başıma geldi.. Hindi füme salam almıştım(markası iyi bir marka).. Etikette 6,5 tş gibi fiyat yazıyordu... Kasaya gittim 8.50 yazdı...Fiyata zam gelmiş değiştirmemişler falan...Şimdi ki fiyatı 14 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 13 Eylül 2018; 17:46:48 >
  • Eleman yok etiket yenilemeye yetişemiyoruz muhabbeti boş biraz. İndirimli fiyattan yazıp müşteriyi ürkütmeden fiyatların çokta artmadığını, makul olduğunu, alabileceğini ima ediyorlar. Kasada da hangi taraf uyanık olursa kazanıyor.

• Rahmetli Kemal Sunal'ın filmleri misaline döndü memleket.

Hatırlarsınız belediye başkanı olup esnafı dolaşıyordu rahmetli. Manav pahalı olan tarafı Kemal Sunal gelince değiştiriyor, ucuz olan etiket tarafını görüyorduk filmde.. Kemal Sunal yontulmamış kazık diyordu. Memleket o kıvama geldi. Artık etiketi değil, kasadan geçeni ödüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Eleman yok etiket yenilemeye yetişemiyoruz muhabbeti boş biraz. İndirimli fiyattan yazıp müşteriyi ürkütmeden fiyatların çokta artmadığını, makul olduğunu, alabileceğini ima ediyorlar. Kasada da hangi taraf uyanık olursa kazanıyor.
    Kasadan değiştirmeye yetişiyorlar da etikette mi sıkıntı oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

bim vardı. ayrıca ecevit döneminde çoğu markette raflarda fiyatlar dolar mark v.b bazlıydı. mevcut hükümet yasakladı.

Alıntıları Göster
    İyi de adam Bim demiyor, A101 vardı diyor(!)

BİM, 1995'de kurulmuş bir market....Evet vardı ama her ilde yoktu.Misal biz de yoktu.2000'li yıllardan sonra büyümeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 14 Eylül 2018; 18:50:19 >
  • Ss’li A10* MARKETİNDE YAŞANILAN OLAY [öne çıkartalım]

• Ss’li A10* MARKETİNDE YAŞANILAN OLAY [öne çıkartalım]

• Biraz daha dikkatli olup kasada istedigi fiyata dikkat etmek gerekli bence sadece iade alıyolarsalar bence çokda büyütülecek bişe yok iaede etmek hakkın ama adam istemdeki 38 tl lik malı 44 de veremez yani etiketin kalması tabikide magzanın suçu
  • YardımSeverr kullanıcısına yanıt
    Hata tabi ki marketin.

Sen istediğini dersin tabi müşterisi,kaybedeceğin ne var ki?Ama personel, markete sizin hatanız kardeşim banane derse şutlarlar hemen,kastım buydu

• Benimde başıma 2-3 kere geldi bu tür olay. Birinde, hesaplaya hesaplaya aldım. 50-55 TL tutacakken 85 TL tuttu. Yanımda birileri var diye aldım. Geçen gün, reyondaki fiyatlara bakarak aldım yine, 20 TL lik kahve kasada 29 TL oldu. Bende bıraktım orda. 9 TL için değil ama insana enayi muamelesi yapılması zorumuza gidiyor.
  • Elin jonisi filmlerden izler bu olayları biz her şeyi yaşıyoruz full aksiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

öncelikle haklısınız.lakin bu tip ucuz marketler, reyon personeli çalıştırmıyor.çalışanlar reyona mı baksın, kasaya mı, depoya mı belli değil.bizim buradaki bimde çoğu ürünlerin fiyatı yazmıyor bile.
    Alakası yok hocam eskidende az personel çalıştırıyorlardı fakat o etiketler günlük düzeltiliyordu. Şimdi millet galyana gelmesin diye ellemiyorlar.
  • Sürekli güncellenen fiyatlara işyeri çalışanları yetişemediğinden (yukarıda arkadaş yazmış, kasaya mı baksın, depoya mı, etiket mi bassın.) çoğu kurumsal perakende firması az personel çok iş modunda kölelik yaptırıyor bu insanlara. Bunun sorumlusu çalışan garipler değil. Azıcık derin düşünün. Bunlar daha hiç bir şey. Daha neler göreceğiz. O ürünün fiyatını tamamen yetişemedikleri için atladıklarını veya unuttuklarını düşünüyorum. Ve yine evet bir ihmal vakası, orada yazan fiyattan alma hakkınız var. Ama yarın gidin bakın güncel fiyatı göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 13 Eylül 2018; 20:37:21 >
  • Elin jonisi filmlerden izler bu olayları biz her şeyi yaşıyoruz full aksiyon

• aklinizda bulunsun yeni taktik para ustu verirken 5 kurus kalmadi taktigi.. migros a101 bim carrefour hepsi yapiyor bunu. ayliga vurdugunuzda guzel kar ederler

• Geçen küçük bi markette babamında başına gelmişti böyle bir şey. Babam 1-2 bağırınca satışı durdurdum demiş kestirip atmış şerefsizler. Hafta sonu şikayette edemedi, köpürüp durdu adam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün benzer bir olay yaşadım. Tadelle çikolata 2.25’ten 1.75’e inmiş görünüyordu; ancak kasada 2.50 geçti birkaç şey daha almıştım içime kurt düşmüştü fiyatını sordum 2.50 dediler ve hemen iade istedim. Etiketi koparmıyorlar çikolata, sakız gibi ürünler indirimli görünüyor kasaya gelince sepete atıyoruz 3-5 hesaplamayınca haşırt.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.