Şimdi Ara

[SS'Lİ] GERGEDAN BÖCEĞİ BULDUM NEREYE SATAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
29.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KEDJUU

La hani nesilleri tukeniyordu her yerden cikiyor

Aynen
  • hocam şöyle söyleyeyim bu böcek koruma altında olan bir böcek bireysel satışğ yasak sadece kurumsal şirketler arasında resmi bir şekilde ücretleri verilerek ticareti yapılan bir böcek. Sizin bunu elden çıkarmanız çok zor çıkarsanız bile üstü kapalı yapmaya çalışın daha önce bunun ticaretini yaptığı gerekçesiyle bir kaç kişi hakkında işlem başlatıldığını biliyorum. Ya bunu bulunduğunuz ildeki üniversiteye teslim edın bılımsel arastırma yapsınlar. Tada dogaya salın yasasın ama dogaya salıcasanız orman gıbı bır yere bırakın evlerın oldugu yerde bırakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Böceğin bilmeden neslini tüketiyorsunuz. Bu böceği satmak yasak, bırakın doğaya hayatını yaşasın !

Birader satığın kişielr o böceği yiyomu sanıyosun genelde sattığın kişiler kurumlar oluyo onlada alıyo güvenli doğaya salıyor.
  • 5 tl veririm kargo senden
  • delinin biri kuyuya taş attı iyiki, çok paraya satılıyor muhabbetide sazan.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarFace97

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Sahibindende satışa çıkar. 20000den millet almazsa gel bana ben alırım. Şimdi 90000 dolar söylentisi var. Millet kapış kapış alır. Bakarlarki öyle birşey yok. Sende çoktan parayı kırmış olursun.

Siz kaç verirsiniz hocam?

Ben böceğe para vermem. Yollarsan kargo benden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden.coma ilan ver az kullanılmış gergedan bocepş diye fiyata 1k yaz pazarlık payı var de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglar1707

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Böceğin bilmeden neslini tüketiyorsunuz. Bu böceği satmak yasak, bırakın doğaya hayatını yaşasın !

Birader satığın kişielr o böceği yiyomu sanıyosun genelde sattığın kişiler kurumlar oluyo onlada alıyo güvenli doğaya salıyor.

Hocam canli böcek koleksiyonu yapan bile var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.