Şimdi Ara

(SS'li Karşılaştırma) Büyük Hesaplaşma; BENQ W1070 - EPSON TW5300 - OPTOMA HD26 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurtdısından getirttigim projeksiyon boyası satmaktayım özel boyadır ve gün isigi ve karanlık için 2 ayrı boya çeşidi bulunmaktadır.uygulamadan sonra gözlerinize inanamıyacaksınız

yarım litre fiyatıdır

youtube link:https://www.youtube.com/watch?v=gvbFuDeM-mg
  • Epson TW5300 karşılaştırma videolarına baktım da, karşılaştırmalarda bariz rakibine göre renksiz ve keskin değil. Bunu bütün videolarda görebiliyorsunuz, W1070, W1070+ ve HD26 için durum böyle. Gerçekten bu kadar fark var mı? Neden bu renk ve keskinlik bunkadar belirgin? Tam TW5300 almaya karar vermiştim kafam karıştı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson hiç düşünmeyin derim, eğer uygun fiyatlı W1070 bulabiiyorsanız alın W1707+ dağlar kadar farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike.xxlarge

Merhaba arkadaşlar

her ne kadar optoma ya aklım kayıyor olsa da Epson da aklımın bir köşesinde durmuyor değil.

Daha önce hiç Projeksiyon kullanmadım (Hele ki 3D proj. Tecrübem olmadı)

optoma ya beni çeken vesa portunun olması ki 144 hz 3D performansının çok ayrı bir dünya olduğu yazılıp duruyor.
    4- 5 mt mesafeden görüntü alıp eco mod ile lamba ömrünü uzatmayı planlıyorum. o yüzden optoma da 3200 lum beni yine cezbediyor.
    bununla birlikte

epson da usb medya oynatma özelliği olması lazım

USB : USB Medya Oynatma (Type A), Micro USB (Type B)

katalogda yukarıdaki gibi bir ifade var Tw5300 ve 5350 modelde gördüm.
    tabi kullananlara sormak lazım ve şayet böyle bir sey varsa bu demektir ki Hdd yi direk bağlayabilirim.
    daha da önemlisi kontrast. genel olarak tek basıma iken tam karanlıkta izleyeceğim ama misafir olunca yada hanımla beraber çay ile birlikte film izlemek istersem arka planda bir ufak aydınlatma olabilir
    bu durumda 35000-1 kontrast oranı fark yaratır diye düşünüyorum.

bildiğim kadarıyla vesa 3d portunun amacı RF 3d teknolojisine sahip gözlükleri kullanmamızı sağlayan bir ek parça.ama epson tw5300 de dahil bütün epsonlarda RF 3d gözlük bir standart yani hüçbir ek port takmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

quote:

Merhaba arkadaşlar

her ne kadar optoma ya aklım kayıyor olsa da Epson da aklımın bir köşesinde durmuyor değil.

optoma ya beni çeken vesa portunun olması ki 144 hz 3D performansının çok ayrı bir dünya olduğu yazılıp duruyor.
    4- 5 mt mesafeden görüntü alıp eco mod ile lamba ömrünü uzatmayı planlıyorum. o yüzden optoma da 3200 lum beni yine cezbediyor.
    bununla birlikte

tabi kullananlara sormak lazım ve şayet böyle bir sey varsa bu demektir ki Hdd yi direk bağlayabilirim.
    daha da önemlisi kontrast. genel olarak tek basıma iken tam karanlıkta izleyeceğim ama misafir olunca yada hanımla beraber çay ile birlikte film izlemek istersem arka planda bir ufak aydınlatma olabilir

bildiğim kadarıyla vesa 3d portunun amacı RF 3d teknolojisine sahip gözlükleri kullanmamızı sağlayan bir ek parça.ama epson tw5300 de dahil bütün epsonlarda RF 3d gözlük bir standart yani hüçbir ek port takmaya gerek yok

dostum merhaba.
    Katalog bilgilerine dayanarak yorumluyorum yanlısım varsa düzeltin arkadaslar.

Benq DLP lens kullanıyor. halıyle gozlükleri DLP uyumlu ve 120 Hz. , avantajı gözluklerın ucuz olması.

Bunun yanında
    Epson 3LCD lens kullanıyor. bu sebeple 3D gözlükleri RF gözlük ve 144 hz . dolayısıyla daha başarılı 3D performansı sağlıyor ama gözlükleri pahalı

gelelim Optomaya

lens olarak DLP lens var dolayısıyla 120 hzlık DLP uyumlu ucuz gozlukle 3D deneyımı yasayabılırız. ancak vesa portu sayesınde 144 hzlık RF gözlukte kullanabılır cinema deneyımı yasabılırız.

sanırım boyle bır durum sozkonusu
    hatam varsa affola

• Yandex disk kullanıcı adı elbennas şifre santana21 youtube 124mb dosyayı 23mb dusurmus buradan 720p ile çektigim görüntüye bilgisayardan bakarsanız sevinirim casio xj 130 1800coontrast 1024e 768 ve 2000lumen işikli led projeksiyon.ekran mdf üzerine boya mükemmel görüntü sonunda basardım

• Kendim bizza gidip deneyimlemek istiyorum fakat BenQ 1070 ile + modeli ve Optoma hd 26 modellerini karşılaştırma imkanım yok galiba.

Çünkü demo olarak 1070 pek sunulmuyor. Optoma HD 26 var..

Başka modellere de hiç bakmadım iyice aklım karışmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 5300 e bir bak ben arkadaşıma kuracağım sistem için çok araştırdım şu an bence orta segment cihazlarda Epson 5300 bir tık öne çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

quote:

Merhaba arkadaşlar

bununla birlikte

dostum merhaba.
    Katalog bilgilerine dayanarak yorumluyorum yanlısım varsa düzeltin arkadaslar.

Benq DLP lens kullanıyor. halıyle gozlükleri DLP uyumlu ve 120 Hz. , avantajı gözluklerın ucuz olması.

Bunun yanında
    Epson 3LCD lens kullanıyor. bu sebeple 3D gözlükleri RF gözlük ve 144 hz . dolayısıyla daha başarılı 3D performansı sağlıyor ama gözlükleri pahalı

gelelim Optomaya

lens olarak DLP lens var dolayısıyla 120 hzlık DLP uyumlu ucuz gozlukle 3D deneyımı yasayabılırız. ancak vesa portu sayesınde 144 hzlık RF gözlukte kullanabılır cinema deneyımı yasabılırız.

sanırım boyle bır durum sozkonusu
    hatam varsa affola

evet sanırım haklısınız ve güzlükler pahalı ama bu bir zevk ve keyif meselesi sonuçta..150 tl ye dlp gözlük yerine 300 tl rf gözlük almak ve daha kaliteli 3d izlemeye değer diye düşünüyorm

• Mike.xxlarge M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim samsung 4100 gözlükler uyumlu çok güzel 3d görüntü veriyor internette 50 liraya bile var @Mike.xxlarge

• Arkadaşlar boyutdijitalden epson5300 aldım iki aydır kullanıyorum artı chromecast kullanıyorum intetnetten fullhd flimleri üç boyutlu dahil çok güzel seyrediyorum ayrıca chromecast ın aldığı son güncelleme ile telimi ekrana direk yansıtıyorum aynı miracast mantığıyla 3d gözlüklerim samsung 4100fiatı ucuz ve poblemsiz çalışıyor prj de tek sıkıntı ekran boyutunu istediğiniz ölçüde almanız prj nin yerini iyi tespit etmeniz geri kalan her özelliği çok güzel renkler muhteşem görüntü çok net ve çok akıcı tavsiye ederim selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbegg

Kardeşim samsung 4100 gözlükler uyumlu çok güzel 3d görüntü veriyor internette 50 liraya bile var @Mike.xxlarge

Verdiğin bilgi için Teşekkur ederim diyeceğim ama sana ulasabılecegınden süpheliyim dostum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.