Şimdi Ara

(Ss'li) Manuş Baba'ya benziyorsun diye tutturdular! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
15.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Kizlari nerden buldunuz

Buralar dolu senin haberin yok :)

/>
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Zor değilde olmuyor kimseyle sosyelleşemedim adam akıllı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Zor değilde olmuyor kimseyle sosyelleşemedim adam akıllı

Toplanzi, Couchsurfing, Facebook Foodrail, Couchrail gibi platformlar ile tanışabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu manuş babayı sevenleri, dinleyenleri anlamıyorum bir türlü ama bunlar da geçici, göreceğiz bakalım...
  • Manuş baba kim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

yaşıyorsun bu hayatı yaşa bakalım

Grubumuz açık, hafta sonu boşsan katılabilirsin :) 30 lira neye gitmiyor ki? Çalışıyorsan akşamları bile etkinlikler yapabiliriz...

Ankara'dan mı kalkıyor otobüs?

Ankara'dan çıktık, arabalar vardı zaten, 3 araba, 1 racer motor, 1 jeep ve çekme karavan olarak gittik :) İstanbul'dan da gelenler oldu otobüsle ama. İki kız İstanbul'dan geldi.

İnşallah bir gün ben de katılmak isterim.

Bekleriz :)

Farklı ekipler olabiliyoruz :) ama her zaman çok eğlenceli ve kaliteli...

(Ss'li) Manuş Baba'ya benziyorsun diye tutturdular!

hocam ekibi nasıl belirliyorsunuz ? nasıl etkinlik yapacağınızı kimlerin geleceğini yani bunları konuştuğunuz bu ortamı oluşturduğunuz yer neresi. Anladığım kadarıyla etkinliklerde tanışıp kaynaşıyorsunuz.

• Siz Bolu'da mı yaşıyorsunuz ve neden sürekli kamp yapıyorsunuz?

Yanlış anlamayında başka işiniz yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamını bilsen utanırdında neyse kötü niyetle yazmadığına eminim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Siz Bolu'da mı yaşıyorsunuz ve neden sürekli kamp yapıyorsunuz?

Yanlış anlamayında başka işiniz yok mu?

Foruma kampları etkinlikleri yansıtıyorum, bisiklet turlarını, yabancılarla iletişimi, yurt dışı yaşamını, üniversite hayatını, dil geliştirme ve sosyal yaşamın faydalarını...

Kendi özel hayatımın küçük parçalarını, işi gücü burada yazmamın kime ne faydası var ki :

Bunlar hayatın bir parçası size neden hep öyle yapıyormuşum gibi geliyor ki?

Bolu’da yaşamıyorum hayatımda ilk defa gittim bu hafta sonu Yedigöllere mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 25 Ekim 2017; 13:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

yaşıyorsun bu hayatı yaşa bakalım

Grubumuz açık, hafta sonu boşsan katılabilirsin :) 30 lira neye gitmiyor ki? Çalışıyorsan akşamları bile etkinlikler yapabiliriz...

Ankara'dan mı kalkıyor otobüs?

Ankara'dan çıktık, arabalar vardı zaten, 3 araba, 1 racer motor, 1 jeep ve çekme karavan olarak gittik :) İstanbul'dan da gelenler oldu otobüsle ama. İki kız İstanbul'dan geldi.

İnşallah bir gün ben de katılmak isterim.

Bekleriz :)

Farklı ekipler olabiliyoruz :) ama her zaman çok eğlenceli ve kaliteli...

(Ss'li) Manuş Baba'ya benziyorsun diye tutturdular!

hocam ekibi nasıl belirliyorsunuz ? nasıl etkinlik yapacağınızı kimlerin geleceğini yani bunları konuştuğunuz bu ortamı oluşturduğunuz yer neresi. Anladığım kadarıyla etkinliklerde tanışıp kaynaşıyorsunuz.

Ekibi bir gece kafama esti kurdum, çevreme olayı anlatmam zaten hemen kabul etmelerini sağladı... herkes bıkmış tek düzelikten zaten.

Forumda beni takip edenlerin de böyle bir etkileşim içine girmesi için hareketli yaşamı özendirici konular ile temeli oluşturmuştuk birlikte uzun zaman önce.

İstanbul ekibini dün kurdum mesela şimdiden 15 kişi oldu ve haftasonu buluşuyorlar Mecidiyeköy’de, plan yapıp karar verecekler etkinlik konusunda.

Biz Ankara ekibi de 45 kişiyiz ve bu hafta sonu orman yürüyüşü, göl etrafında tur ve piknik yapıyoruz.

Her düzeyde statüde insan var yaş aralığı 22-32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 25 Ekim 2017; 13:31:22 >

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Abi isim neydi acaba müsait olduğumda sizle buluşmak isterim yaş 20

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuş Baba kim yahu?
  • yahu arkadaşlar,şu adama yalvardığınız kadar dışarı çıksanız bu arkadaş gibi bir ortamınız olur. görmüyor musunuz verdiği cevapları,egoist aşağılık kompleksi bir arkadaş bu. halen yok abi isim neydi yok bende geleyim mi diyorsunuz. yazık,üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Abi isim neydi acaba müsait olduğumda sizle buluşmak isterim yaş 20

İsim Mehmet Deniz,

İnstagram ile de ulaşabilirsin istediğin zaman, mehmet.deniz.inst

Ben de buluşmak isterim tabi ki, paylaşacak eminim çok şeyimiz vardır :) yaşın bir önemi yok, nice genç görünenler yaşlılardan olgun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

yahu arkadaşlar,şu adama yalvardığınız kadar dışarı çıksanız bu arkadaş gibi bir ortamınız olur. görmüyor musunuz verdiği cevapları,egoist aşağılık kompleksi bir arkadaş bu. halen yok abi isim neydi yok bende geleyim mi diyorsunuz. yazık,üzüldüm.

Tekrar ediyorum, Aşağılık kompleksi demek kendini ezik görmek demek :) Ego ise tam tersi... Öğren artık şunu yahu.

Bence sen kendi adına üzül... Üzülecek bir durum yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer.er

Manuş Baba kim yahu?

Benzetenlere kadar ben de tanımıyordum ilgili şahsı. Ki hala tanımıyorum, konudan gerçek isminin Mustafa olduğunu öğrendim.

• quote:

Forumda tanışıp az daha evliliğe gidecek onlarca olay yaşadım. Atlattım ama hepsi tecrübeydi.

Tam 38 kişiyle az daha evleniyordum. Atlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nicomedian

quote:

Forumda tanışıp az daha evliliğe gidecek onlarca olay yaşadım. Atlattım ama hepsi tecrübeydi.

Tam 38 kişiyle az daha evleniyordum. Atlattım.

Diğer konularda SS'leri ile paylaştım konuşmaları, buluşmaları vs.

Ciddiyim kızlar çocuklarına baba arıyorlar, o yüzden karşıdakinin vücudu, duruşu, karakteri, özgüvenine bakıyorlar... En iyi geni seçiyorlar, erkekler ise seçiliyor. Doğanın kanunu bu, 28 yaşında insan bunu daha iyi anlıyor...

Artık hiç bir kıza ilgi ile bakmıyorum, bakamıyorum, erkeklerle kızlar benim için aynı konuma geldi artık. Sadece insan olarak bakmaya başladım... Önceleri ise kızlar farklı bir dünya diye düşünürdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

yahu arkadaşlar,şu adama yalvardığınız kadar dışarı çıksanız bu arkadaş gibi bir ortamınız olur. görmüyor musunuz verdiği cevapları,egoist aşağılık kompleksi bir arkadaş bu. halen yok abi isim neydi yok bende geleyim mi diyorsunuz. yazık,üzüldüm.

Yav olum sen ne haset huysuz çirkef bişey çıktın ya. Adama niye çemkiriyosun durduk yere şimdi. Vallahi konuşmalardan ben rahatsız oldum ya.
  • Bir up gelsin, belki gruba katılmak isteyen olur.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.