Şimdi Ara

(Ss'li) Manuş Baba'ya benziyorsun diye tutturdular! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
15.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim,olayın çirkeflikle alakası yok. adam konu dışı'nın halini biliyor,attığı fotoğraflarla ego kasıyor. geçmişte arkadaşları tarafından sevilmemiş bir tip bu belli. neyse,hala bu adama ego kastıracak birisi varsa hayatının sonuna kadar silik kalır,söyleyeyim.

anlamıyorsun herhalde theo,geçmişinde eziklik olduğu için burada bu fotoğraflarla ego kasıyorsun. bende de üzülecek birşey yok ama sende çok üzülecek şey var bence. bu da son yorumum. kompleksin ile hayatta başarılar sana dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

kardeşim,olayın çirkeflikle alakası yok. adam konu dışı'nın halini biliyor,attığı fotoğraflarla ego kasıyor. geçmişte arkadaşları tarafından sevilmemiş bir tip bu belli. neyse,hala bu adama ego kastıracak birisi varsa hayatının sonuna kadar silik kalır,söyleyeyim.

anlamıyorsun herhalde theo,geçmişinde eziklik olduğu için burada bu fotoğraflarla ego kasıyorsun. bende de üzülecek birşey yok ama sende çok üzülecek şey var bence. bu da son yorumum. kompleksin ile hayatta başarılar sana dostum.

Her şeyi geçtim de sen benim geçmişimi, ve çocukluğumu nereden biliyorsun?

Birlikte büyüdük, çocukluk arkadaşım veya komşum falan mıydın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Bir up gelsin, belki gruba katılmak isteyen olur.

Fazlasıyla katılım oldu teşekkürler, 20 üzeri yeni arkadaş var sadece donanımdan... Yarın Ankara ekibi olarak Kızılay'da buluşuyoruz, çay sohbet muhabbet ve Cumartesi yapacağımız Odtü Ormanı-Eymir Gölü orman ve göl parkuru yürüyüş, piknik etkinliğinin detaylarını konuşacağız.

İstanbul Ekibi de 15 kişi olarak Pazar günü Mecidiyeköy'de toplanıyor.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Ne güzel hocam, hele bi şu üniversitemin saçma kayıtları geçsin sizinle iletişime geçeceğim.
  • saclar ok ama tip degil kankk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Anlamını bilsen utanırdında neyse kötü niyetle yazmadığına eminim .

Çoooook derin bir anlamı var ya

Sanskritçe saçma sapan bir hint dili. Manuş da insan demek. Eee ne var utanıcak? adam doğru söylüyor yumuşak, totoş gibi bir şey manuş babaymış te Allah'ım
    tyler durden'e mi özeniyorsunuz farkli şehirlere taştiniz
  • manus baba kim

• quote:

Orijinalden alıntı: beratmeister

saclar ok ama tip degil kankk

George Clooney olmadığımı olamayacağımı zaten biliyorum, tip olmadığını da :) çok önemli olmadığını da biliyorum...

Grupta bir çocuk var hallice çirkin bile ama bir dil var ki önüne geleni mest ediyor :)

• Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Bilginiz yok fikriniz var .Googleye manuş yazmakla ilk cıkanı kopyalamak gerçekden çok zekice.Azcık araştır da bişeyler öğrenirsin.
    Googleden kopyalayıp yapıştırmakda ney la.

Allah akıl fikir ihsan eyleyin.
    sacinin dogal rengi mi hocam

Ya bu forumdaki kıskanc veletlerle ne diye zaman kaybediyorsun ki ? sil konuyu gitsin. Adamlara iyi niyetle 2 kelime ediyorsun görgüsüzce saldırıyorlar.Edep bilmezler saygı bilmezler.Ruhlarıda kendileri gibi fakir adamların.
  • quote:

Bilginiz yok fikriniz var .Googleye manuş yazmakla ilk cıkanı kopyalamak gerçekden çok zekice.Azcık araştır da bişeyler öğrenirsin.
    Googleden kopyalayıp yapıştırmakda ney la.

Allah akıl fikir ihsan eyleyin.

Allah aşkına bu kadar bilmediğimiz ve senin bildiğin o özel şeyi söyle de insanlar da öğrensin boş beleş insan seni

Bir de lafı yiyince yok google dan kopyaladın yok bilmem nereden arattın he gülüm he

Allah keşke o aklı, fikri biraz da senin gibi kendini zeki sanıp aslında bir halt olamamış insanlara verse.

• quote:

sacinin dogal rengi mi hocam

Evet doğal rengi :)

• quote:

Ya bu forumdaki kıskanc veletlerle ne diye zaman kaybediyorsun ki ? sil konuyu gitsin. Adamlara iyi niyetle 2 kelime ediyorsun görgüsüzce saldırıyorlar.Edep bilmezler saygı bilmezler.Ruhlarıda kendileri gibi fakir adamların.

Maalesef ki doğru ama arada çok kaliteli insanlar var onlar için yapıyorum.

Dünden bu yana koca bir ekip olduk, daha tanışmadan dost olduk :) yazan yazana telefon rehberinde yer kalmadı neredeyse :)

İcraat gerekiyordu bunun için de böyle asosyal takıntılı ve huysuz ergenleri görmezden gelmek lazım, kaliteli aktif olmaya hazır potansiyeli yüksek gençler hedefimiz :)

çok güzelmiş hocam ya güle güle kullan (yarın dökülüyomuş :d )
  • quote:

çok güzelmiş hocam ya güle güle kullan (yarın dökülüyomuş :d )

:)

• 4F3 kullanıcısına yanıt
    bize ne diyosun ama haberimiz olup katilabiliyoruz mesela gruba

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

Abi isim neydi acaba müsait olduğumda sizle buluşmak isterim yaş 20

İsim Mehmet Deniz,

İnstagram ile de ulaşabilirsin istediğin zaman, mehmet.deniz.inst

Ben de buluşmak isterim tabi ki, paylaşacak eminim çok şeyimiz vardır :) yaşın bir önemi yok, nice genç görünenler yaşlılardan olgun.

Tamamdır abi :) bu arada yukarıya numaranızı bırakmışsınız kaydetsem sorun olur mu ve adım Yusuf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Abi isim neydi acaba müsait olduğumda sizle buluşmak isterim yaş 20

İsim Mehmet Deniz,

İnstagram ile de ulaşabilirsin istediğin zaman, mehmet.deniz.inst

Ben de buluşmak isterim tabi ki, paylaşacak eminim çok şeyimiz vardır :) yaşın bir önemi yok, nice genç görünenler yaşlılardan olgun.

Tamamdır abi :) bu arada yukarıya numaranızı bırakmışsınız kaydetsem sorun olur mu ve adım Yusuf

Tabi ki, Memnun oldum Yusuf.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.