Şimdi Ara

(Ss'li) Manuş Baba'ya benziyorsun diye tutturdular! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
4
Favori
15.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

quote:

quote:

Meslek sahibi misin? Degilsen yazik vallahi. Bir ise girip calis o zaman. 28 yasina gelip hala elin ekmek tutmamissa uzulurum senin icin. Merak etme calismak sosyal aktivitelerini engellemez. Madem sistemin kolesi olmamak icin sanayide calismak istemiyorsun sevdigin isi yap. Ben de iki universite mezunuyum, is bulamadim. Sizin kamp diye gittiginiz dogadan ben para kazaniyorum. Yasamimi idame ettiriyorum. Aliyorum koyunlarimi otlatiyorum, hem dogayla ic iceyim hem elime Allah'a sukur cok iyi para geciyor, zevk aldigim bir is. Nereye kadar boyle lay lay lom devam ettireceksin hayatini? Bunlari da samimi olarak soyluyorum amacim laf carpmak falan degil.

Mesleğim var zaten çalışıyorum. Yazılım.

Calistigini pek sanmiyorum da neyse.

Az önce paylaştığım albümün içinde var, kimseye bağlı değilim, mesai olayı yok, çalışmıyorsam nereden geliyor değirmenin suyu?

Ne kadar kazaniyorsun aylik? Asgari ucrete yakin mi fazla mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meslek sahibi misin? Degilsen yazik vallahi. Bir ise girip calis o zaman. 28 yasina gelip hala elin ekmek tutmamissa uzulurum senin icin. Merak etme calismak sosyal aktivitelerini engellemez. Madem sistemin kolesi olmamak icin sanayide calismak istemiyorsun sevdigin isi yap. Ben de iki universite mezunuyum, is bulamadim. Sizin kamp diye gittiginiz dogadan ben para kazaniyorum. Yasamimi idame ettiriyorum. Aliyorum koyunlarimi otlatiyorum, hem dogayla ic iceyim hem elime Allah'a sukur cok iyi para geciyor, zevk aldigim bir is. Nereye kadar boyle lay lay lom devam ettireceksin hayatini? Bunlari da samimi olarak soyluyorum amacim laf carpmak falan degil.

Mesleğim var zaten çalışıyorum. Yazılım.

Calistigini pek sanmiyorum da neyse.

Az önce paylaştığım albümün içinde var, kimseye bağlı değilim, mesai olayı yok, çalışmıyorsam nereden geliyor değirmenin suyu?

Ne kadar kazaniyorsun aylik? Asgari ucrete yakin mi fazla mi?

Ne kadar çalışırsam o kadar, bazen 5 bin bazen hiç çalışmamışsam hiç... tamamen benim çabama bağlı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz saçlı genç erkek moda oldu yaw misal adam 20 yaşında saçlara ak düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziraatmüh.25

Beyaz saçlı genç erkek moda oldu yaw misal adam 20 yaşında saçlara ak düşmüş.

Bu iyi bir şey çünkü benimki boya mı yoksa orjinal mı anlaşılmayacak... çünkü herkes derdin ne diye soruyor.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Etklinlikleri daha önceden haber alacağımız bir facebook grubu vs. var mı? Şu hafta şu gün şuraya gidiyoruz tarzı bilgileri içeren.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş,muazzam bir şekilde aşağılık kompleksin var. neden bilmiyorum sanırım küçüklükte fazla dışlandın arkadaşların tarafından. haberin olsun.

Yok bence özgüveni gayet yüksek biriyim.

Kendimi aşağılık hissetmiyorum.

konu dışı gerçekten arkadaşları az olan kişilerle dolu. sosyal hayatta başarısız olan insan çok burada. en beğenilen mesaja bakarsan da anlarsın. sende burada normal bir insanın yapacağı aktiviteleri paylaşarak,caka satmaya çalışıyorsun. hani instagram'a gittiği pahalı bir mekanda, fotoğraf çekilen tipler olur ya. onlar gibisin.

Benim mi arkadaşım az? :) 2010 dan beri üyeyim foruma, Zeki insanların olduğu bir yer olduğu için kullanıyorum. Kaliteli insanlar.

Sistemin kölesi olmamış insanlar, öyle zekiler tek başına başarılı olan insanlar tanıdım ki inanamazsın... Forumda tanışıp az daha evliliğe gidecek onlarca olay yaşadım. Atlattım ama hepsi tecrübeydi.

Sence sorunlu biri olsaydım o kadar insanı bir araya toplayabilir miydim? Bana güvenip gelirler miydi?

birader sana az arkadaşın var demedim. konu dışı'nda takılan arkadaşların bir çoğunun az arkadaşı var dedim. sende burada normal bir insanın yapacağı şeyleri göstererek,o arkadaşlara caka satmaya çalışıyorsun. sormadık ki forumda ne yaptığını yorumundan bile belli geçmişte çok fazla ezildiğin. üzüldüm senin adına. bence bu kompleksi yen.

Amacım zaten az arkadaşı olanlara arkadaşlık etmek yoksa ne mantığı var bunları yapmanın?

Ezilmedim el üstünde tutuldum o yüzden sanayide çalışmıyorum, sistemin kölesi olmadım.

Bence biraz daha düşün :)

bak bak cevaplara bak. olum ben sana ne dedim sen bana ne dedin. şaka mısın birader sen.

ulan

Gerçekten 17 yaşındaysan bir nebze, küçüksen hadi neyse ama büyüksen durum vahim... bu mesaj ne

yaşım 20,senin gibi de aşağılık kompleksim yok. millete her insanın yapacağı olaylarla hava atmıyorum. neyse,millete verdiğin cevaplardan da belli kompleksin. sana başarılar.

• haremlik selamlık seviyeli bir kamp grubuna benziyor, manuş baba da ne abartıldı yahu, bırak o sana benziyor kardeş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş,muazzam bir şekilde aşağılık kompleksin var. neden bilmiyorum sanırım küçüklükte fazla dışlandın arkadaşların tarafından. haberin olsun.

Yok bence özgüveni gayet yüksek biriyim.

Kendimi aşağılık hissetmiyorum.

konu dışı gerçekten arkadaşları az olan kişilerle dolu. sosyal hayatta başarısız olan insan çok burada. en beğenilen mesaja bakarsan da anlarsın. sende burada normal bir insanın yapacağı aktiviteleri paylaşarak,caka satmaya çalışıyorsun. hani instagram'a gittiği pahalı bir mekanda, fotoğraf çekilen tipler olur ya. onlar gibisin.

Benim mi arkadaşım az? :) 2010 dan beri üyeyim foruma, Zeki insanların olduğu bir yer olduğu için kullanıyorum. Kaliteli insanlar.

Sistemin kölesi olmamış insanlar, öyle zekiler tek başına başarılı olan insanlar tanıdım ki inanamazsın... Forumda tanışıp az daha evliliğe gidecek onlarca olay yaşadım. Atlattım ama hepsi tecrübeydi.

Sence sorunlu biri olsaydım o kadar insanı bir araya toplayabilir miydim? Bana güvenip gelirler miydi?

birader sana az arkadaşın var demedim. konu dışı'nda takılan arkadaşların bir çoğunun az arkadaşı var dedim. sende burada normal bir insanın yapacağı şeyleri göstererek,o arkadaşlara caka satmaya çalışıyorsun. sormadık ki forumda ne yaptığını yorumundan bile belli geçmişte çok fazla ezildiğin. üzüldüm senin adına. bence bu kompleksi yen.

Amacım zaten az arkadaşı olanlara arkadaşlık etmek yoksa ne mantığı var bunları yapmanın?

Ezilmedim el üstünde tutuldum o yüzden sanayide çalışmıyorum, sistemin kölesi olmadım.

Bence biraz daha düşün :)

bak bak cevaplara bak. olum ben sana ne dedim sen bana ne dedin. şaka mısın birader sen.

ulan

Gerçekten 17 yaşındaysan bir nebze, küçüksen hadi neyse ama büyüksen durum vahim... bu mesaj ne

yaşım 20,senin gibi de aşağılık kompleksim yok. millete her insanın yapacağı olaylarla hava atmıyorum. neyse,millete verdiğin cevaplardan da belli kompleksin. sana başarılar.

Bu hava atmak değil, hava atmak istesem yeri burası değil... aşağılık kompleksi ne demek önce onu öğren... egolu olmak aşağılık kompleksinin tam tersi bir durum.

Kendi kendine çelişiyorsun daha çok büyümen gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tastarakay

Etklinlikleri daha önceden haber alacağımız bir facebook grubu vs. var mı? Şu hafta şu gün şuraya gidiyoruz tarzı bilgileri içeren.

Facebook değil whatsapp gruplarından haberleşip karar alıyoruz, Toplanzi sitesinden de haber alabilirsiniz önceden ama bizimle irtibata geçmek için whatsapp şart, etkinlik öncesi de sizi tanımamız şart, her etkinlik öncesi mutlaka buluşuluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbula yolunuz düşmez mi ? Bende öğrenciyim hatta öğrenci evimde konaklayabilir hep beraber haftasonu aktivitesi gerçekleştirebiliriz. Böyle yaşamayı bilen insanları seviyorum

ankara hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

İstanbula yolunuz düşmez mi ? Bende öğrenciyim hatta öğrenci evimde konaklayabilir hep beraber haftasonu aktivitesi gerçekleştirebiliriz. Böyle yaşamayı bilen insanları seviyorum

Bugün bir de İstanbul grubu kurduk

Nehir (Bankacı)
    Kübra (Gazeteci)
    Mehmet (Öğretmen)
    Sezgin (Fotoğrafçı)

Ve Süleyman (Subay)

İsterseniz ekleyebilirim ama etkinlik öncesi mutlaka buluşma ve tanışma olmalı şöyle nezih bir kafe restoran tarzı yerde.

• ee bize ne bundan amaç ne ego kasmak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 24 Ekim 2017; 16:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thereisnoway

ankara hocam

Sizi bizim gruba alalım, hafta sonu ODTÜ-Eymir dağ yürüyüşü ve bisiklet etkinliğimiz olacak büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

ee bize ne bundan amaç ne ego kasmak mı

Amaç sosyalleşmek, diğer tüm konular gibi.

• Ortam güzel sevdim. Bende ankaradayım. Şu sıralar yoğun olmasam gelirdim

yuh ben de ankaradayın bende takılabilir m?iyim
  • Bir şeye benzemiyorsun da zaten manuş mu nAMUŞ mu ona benzesen de bir giderin olmayacak.

• quote:

quote:

kardeşim amacı sosyalleşmek olan insan başlığın adını "beni x'e benzettiler ehiehiehi" 9 kızla kamp yaptık yazıp özellikle kızlarla yaptığın whatsapp konuşmalarını vs atarak çekildiği fotoğrafları paylaşarak konu açmaz. tipin manuş baba'ya benzeyebilir ama karakterin dan bilzerian sanki.

bu site sosyal fobik yuvası ve tahmin edebileceğin üzere rahatsız olabilecek insan sayısı çok.

show yapmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 24 Ekim 2017; 17:20:18 >
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim amacı sosyalleşmek olan insan başlığın adını "beni x'e benzettiler ehiehiehi" 9 kızla kamp yaptık yazıp özellikle kızlarla yaptığın whatsapp konuşmalarını vs atarak çekildiği fotoğrafları paylaşarak konu açmaz. tipin manuş baba'ya benzeyebilir ama karakterin dan bilzerian sanki.

bu site sosyal fobik yuvası ve tahmin edebileceğin üzere rahatsız olabilecek insan sayısı çok.

show yapmaya gerek yok.

Konu dışında konuya dikkat çekmenin başka yolunu biliyor musun?

Gruplara onlarca kişi katıldı demek ki taktik işe yarıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.