Şimdi Ara

SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ilk acan siz olacaksiniz. 2 yil garantili.
    Cihazin su an disarda fiyati 1100 den fazladir.
    Ben 799 lira istiyorum. Elden teslim edebilirim. Istenilen yere kargo yapabilirim.
    Hayirli olsun.

http://www.hepsiburada.com/lg-las650m-320w-bluetooth-kablosuz-soundbar-ev-ses-sistemi-p-EVLGLAS650M
     SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrepocu -- 30 Kasım 2015; 9:38:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Buna ilave kolon nasıl alıyoruz? Ne anladım 4.1 den?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Cihaz sifirdir, kutusu acilmamistir.
    Ilk acan siz olacaksiniz. 2 yil garantili.
    Cihazin su an disarda fiyati 1100 den fazladir.
    Ben 799 lira istiyorum. Elden teslim edebilirim. Istenilen yere kargo yapabilirim.
    Hayirli olsun.

http://www.hepsiburada.com/lg-las650m-320w-bluetooth-kablosuz-soundbar-ev-ses-sistemi-p-EVLGLAS650M
     SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur SS'li SATILIK LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar-PS4 İle Takas Olur

Hocam örnek verdigin link değiştir istersen, 50 tl bonus veriyor 250 tl de hediye çeki 869 tl ye geliyor ürün.

• Tesekkurler bilgi icin.
    O da sifir bu da sifir. Bu direk daha ucuz.
    Ayrica hepsiburadanin verdigi cekleri herkes biliyor. Kisim kisim kullanabiliyosun, suresi var ve alt limitli.
    Ben direk ucuza veriyorum, tercih alacaklarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: msadi

Buna ilave kolon nasıl alıyoruz? Ne anladım 4.1 den?

iki tane bundan alıp istediğiniz gibi takla attırabiliyorsunuz. ister aynı anda ister 5.1 ister her birinde ayrı parça çalabiliyorsunuz ve bunların hepsini cep telefonu ile hallediyorsunuz.

http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-NP8340

Pahalı mı evet pahalı, değer mi... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 16 Aralık 2015; 8:58:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.