Şimdi Ara

(Ss'li) Türkler Dünyadaki en Tembel Millet Çıktı (Egzersiz) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
15
Favori
20.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen ne degisik ukalasin? Hazir ohalde var bu attigin basliklarla seni bildigim butun yerlerr sikayet edecegim.

Pkkli.

Geldi yine tipini sevdigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamam peki deki trip -- 2 Şubat 2018; 7:8:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 10 saat olsa öpüp başına koyacağın günlük mesai saati 12-15'lere çıkan, tatili bile olmayan, gecenin gündüzün birbirine çorba olduğu, uykunun haram olduğu işler var. Dizi-film sektörü (set çalışanları) bu konuda çok berbat, uyku yok. Türkiye'de doktorların hâli malum. Nöbet saatlerinin bokunu çıkarıyorlar. Bu ülkede çalışan kesimdeki çok büyük bir kitle yorgunluk ve uykusuzlukla debeleniyor. Vu şartlar altında Türk insanına tembel demek bence de küfür gibi bir şey. Tembel yok mudur vardır ama mevcut şartlar düşünüldüğünde bu genelleme fazla acımasız, fazla şüpheli, fazla kurunun yanında yaşı da yakandır. Spor yapmamak tembellik göstergesi olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Şubat 2018; 7:9:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ru1ns

Bu arkadaşın açtığı her konu da Türk milletini üstü kapalı aşağılamasından ve küçümsemesinden bıktım.

Aşağılama küçümseme yok, acı gerçekler var... Niye kabullenemiyorsunuz? Görmüyor musunuz ülkenin halini? Daha sim kart bile üretemeyecek halde oluşumuzu, gelişmediğimizi, her şeyi ithal ettiğimizi?

Bu kadar mı zor görmek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Günde 10 saat olsa öpüp başına koyacağın günlük mesai saati 12-15'lere çıkan, tatili bile olmayan, gecenin gündüzün birbirine çorba olduğu, uykunun haram olduğu işler var. Dizi-film sektörü (set çalışanları) bu konuda çok berbat, uyku yok. Türkiye'de doktorların hâli malum. Nöbet saatlerinin bokunu çıkarıyorlar. Bu ülkede çalışan kesimdeki çok büyük bir kitle yorgunluk ve uykusuzlukla debeleniyor. Vu şartlar altında Türk insanına tembel demek bence de küfür gibi bir şey. Tembel yok mudur vardır ama mevcut şartlar düşünüldüğünde bu genelleme fazla acımasız, fazla şüpheli, fazla kurunun yanında yaşı da yakandır. Spor yapmamak tembellik göstergesi olamaz.

Ülkenin kaçta kaçı çalışıyor biliyor musun?

(Ss'li) Türkler Dünyadaki en Tembel Millet Çıktı (Egzersiz)

Peki geri kalanlar ne yapıyor? Sadece onlar haftada 30 dakika spor yapmış olsa grafiklerde üst sıralara oynardık...

Spor yapmamak tembellik değil öyle mi? Obez olma durumu nasıl oluyor? Madem herkes çalışıyor neden 3 kişiden 1'i obez diğeri fazla kilolu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

Türkiye’deki çalışma saatlerini de kıyaslar mısın avrupa ülkeleri ile ?

Türkiye'de 13 Milyon çalışan var, ülke nüfusu 80 Milyon... Tüm yük 13 milyonun sırtına binince bu kadar çok çalışmak zorunda kalmaları normal değil mi? Gerisi yatıyor çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Bu adam garip vallahi.Konu açıyor günlerini buradaki insanlara laf anlatmakla geçiriyor.Kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin ayriyeten senin açtığın konularla insanlara nasıl katkıda bulunacağını düşünüyorsun anlamıyorum.Şurada takılan maksimum bin üye konunu görseler ne görmeseler ne ayriyeten çoğu yetişkin.Bu saatten sonra senin tavsiyeni dinleyip hayatlarını değiştireceklerini sanmıyorum.Daha geniş kitlelere seslenmek için açarsın bir youtube kanalı zaten yaş ortalaması da düşük.Küçük kardeşlerimizi iyi etkinliklere yönlendirirsin kendini de burda boşuna yormamış olursun.

Burayı küçümsemeyin, YouTube kitlesinde bu istatistikleri anlayacak maalesef kapasite yok... Ülkenin geleceğini ben buradaki zeki insanlarda görüyorum, çünkü azımsanmayacak kadar zeki insan var...

Onun yanında konular yüz binlerce insana ulaşıyor, misafirleri de dahil etmek lazım...

İnsanlara eksiklerimizi kabul ettirmeye çalışıyorum ki tamamlayalım... Mükemmel olduğumuzu kabul ederek asla kusurlu yanlarımızı göremeyeceğiz böyle giderse çünkü...

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperPunch

Hocam senin actigin ilk konulari begenmezdim ama forumdaki comarlar sana pkk lı pyd lı vatan haini falan demeye başladıysa demek ki doğru yoldasın sonuna kadar devam et

Vatan haininin buraya gelip Spor, Yabancı dil, kitap okuma, kendini geliştirme, sosyalleşme, bisiklete binme, tren kullanma, az televizyon ve as sosyal medya kullanımı hakında konular açması ne kadar mümkün?

Vatan haini hainlik yapar, gelip burada daha iyi olmamız için yapmamız gerekenleri ifade etmez...

Kimileri bunları gerçekten kaldıramıyor, ve bunlar genelde hep aynı kişiler oluyor...

Destek için teşekkürler.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    3 yıl önceki veri, sigortasız işçi gerçeği var. Rakam bana pek gerçekçi gelmedi.

Spor yapmayan insan, sadece spor yapmayan insandır. Tembellik başka şeydir. Spor yapmayıp da kişi başka işlerle, başka hobilerle uğraşıyor olabilir. Tembelliğinden dolayı spor yapmayan insan zaten muhtemelen tembelliğinden dolayı hemen hemen hiçbir şey yapmıyordur. Spor tembellik kıstası olamaz. Göbek, basen, obezite tabi iyi sonuçlar değil ama bunlara sahip olmayanlar da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Şubat 2018; 7:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Haftalık 30 saat çalışıp 3000 tl asgari ücret alıyor insanlar tabi. Spora fitnessa yogaya vakit ayıracaklar değil mi ? Ne kadar düşüncesiz toy bir çocuksun arkadaş.

İstanbul'da akşam iş çıkışı metrobüse, vapura, otobüse bin de insanların suratına haline bak biraz. Tembellikle suçladığın insanlar köpek gibi vergi yükü çekiyor senin gibi pamuk gibi oturup bomboş konu açmıyorlar forum köşelerinde.

Türkiye'nin kaçta kaçı 30 saat çalışıyor?

80 Milyon kişinin sadece 13 Milyonu çalışıyor...

Burada 13 Milyonu değil 80 Milyonu konuşuyoruz...

Geriye kalan haftada 30 dakika spor yapmış olsa bu halde olmazdık....

13 Milyon çalışırken geriye kalanlar yatıyor, 13 Milyon diğerlerini besliyor....

• quote:

3 yıl önceki veri, sigortasız işçi gerçeği var. Rakam bana pek gerçekçi gelmedi.

Spor yapmayan insan, sadece spor yapmayan insandır. Tembellik başka şeydir. Spor yapmayıp da kişi başka işlerle, başka hobilerle uğraşıyor olabilir. Tembelliğinden dolayı spor yapmayan insan zaten muhtemelen tembelliğinden dolayı hemen hemen hiçbir şey yapmıyordur. Spor tembellik kıstası olamaz. Göbek, basen, obezite tabi iyi sonuçlar değil ama bunlara sahip olmayanlar da var.

Üç aşağı beş yukarı rakam yine aynıdır...

Hatta daha kötü bile olabilir çünkü işsizlik oranları arttı...

Spor burada bir kalem sadece, bunun yanında sosyal medya ve dizilere ayrılan sürelerde de dünyanın üst sıralarındayız...

Burada çalışanları değil ortalamayı alıyor araştırmalar... O çalışanlar da olmasa zaten o minik ortalama da olmazdı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Spor burada bir kalem sadece, bunun yanında sosyal medya ve dizilere ayrılan sürelerde de dünyanın üst sıralarındayız...

Burada çalışanları değil ortalamayı alıyor araştırmalar... O çalışanlar da olmasa zaten o minik ortalama da olmazdı...

Ek iş yapanları, sigortasız çalışanları unutmamak gerekir. Kayıtdışı ekonomi de söz konusu. Ama evet işsizlik de var o dediğin doğru.

Sosyal medya ve dizi konusunda söylediklerine katılıyorum. En azından süresi azaltılabilir.

Yalnız ortalama hep çalışanları ezmiş oluyor bu durumda. Onlara yüklenilemez. Ben hep çalışanın gözünden bakıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ek iş yapanları, sigortasız çalışanları unutmamak gerekir. Kayıtdışı ekonomi de söz konusu. Ama evet işsizlik de var o dediğin doğru.

Sosyal medya ve dizi konusunda söylediklerine katılıyorum. En azından süresi azaltılabilir.

Yalnız ortalama hep çalışanları ezmiş oluyor bu durumda. Onlara yüklenilemez. Ben hep çalışanın gözünden bakıyorum.

Ama bu duruma öyle bakılmamalı bence...

Ülkede kitap okuma oranları düşük diye kitap okuyanlar veya rahatsızlığından dolayı okuyamayanlar gücenmemeli bu durumdan, bu ortalamanın çıkması okumayanların çokluğundan dolayıdır, asıl suçlu onlardır...

İşçi kategorisinde de bu durum böyle, tembel olup hiçbir şey yapmayanlar ortalamayı düşürüyor, çalışmaktan spor yapamayanlar değil... Buna öyle bakmak gerek.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Ortada sert ve herkesi kapsayan bir genelleme olunca birtakım cevap hakları doğuyor. Alınmayla ilgisi yok.

• quote:

Ortada sert ve herkesi kapsayan bir genelleme olunca birtakım cevap hakları doğuyor. Alınmayla ilgisi yok.

Maalesef ki herkesi kaplıyor, çünkü ülke olarak değerlendiriliyor, aynı gemide olduğumuz için bunu kabul etmekten başka çaremiz yok...

Bunu kabul etmek çözüm için bir başlangıç, hastaya hasta olduğunu kabul ettirmeden tedavi nasıl uygulanabilir ki? Hasta olduğunu kabul etmeyen hastaneye bile gitmez ki...

Buyurun bir de buraya bakın, şimdi kitap okuyanlar buna cevap verme hakına mı sahip sizce? Hayır biz okuyoruz mu demeliler? Veya okuyamayanlar bizim gözlerimiz göremiyor buna katılmıyoruz mu demeliler?

• 1-2 istisna dışında refah ve hayat kalitesi arttıkça egzersiz oranları da artıyor. Türkiye bu konularda oldukça geri olduğu için egzersiz konusunda da beklentiye girmek makul değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

1-2 istisna dışında refah ve hayat kalitesi arttıkça egzersiz oranları da artıyor. Türkiye bu konularda oldukça geri olduğu için egzersiz konusunda da beklentiye girmek makul değil gibi.

Refah ve hayat kalitesi düşünce neden televizyon, dizi, sosyal medya, kullanım oranları artıyor? Bizden daha fakir ülkelerde çok çok daha az bu oranlar...

Merak ediyorum bir terslik yok mu bu işte?

• quote:

quote:

1-2 istisna dışında refah ve hayat kalitesi arttıkça egzersiz oranları da artıyor. Türkiye bu konularda oldukça geri olduğu için egzersiz konusunda da beklentiye girmek makul değil gibi.

Refah ve hayat kalitesi düşünce neden televizyon, dizi, sosyal medya, kullanım oranları artıyor? Bizden daha fakir ülkelerde çok çok daha az bu oranlar...

İnsanlar zevk alıyor, zevk almak için sana mı sorsunlar? Saçma sapan istatistik yapanlara mı sorsunlar? Sosyal medya rahatlatıyor, stress attırıyor, iletişime olanak sağlıyor, bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 2 Şubat 2018; 8:28:31 >

• Teo sen de o kadar tembelsin ki 2015 deki haberi daha yeni konu açıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

quote:

İnsanlar zevk alıyor, zevk almak için sana mı sorsunlar? Saçma sapan istatistik yapanlara mı sorsunlar? Sosyal medya rahatlatıyor, stress attırıyor, iletişime olanak sağlıyor, bu kadar basit.

Peki neden diğerleri spor yapıyor? İnsan niye kendine eziyet veriyor spor bu kadar kötüyse?

Onlar spor yapıyorsa bizim çalışmayanlar bile neden spor yapmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: NEYMAR-JR

Teo sen de o kadar tembelsin ki 2015 deki haberi daha yeni konu açıyorsun

Onları sonradan ekledim, 2015 ten bu yana çok mu değişti sanıyorsun aksine daha kötüye gitti...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.