dvbviewer ve ayni zamanda progdvb de war, bunlardan fotograf alabiliyomuyuz, ben yapamadim bilen war mi?
Walla bi dönem ProgDvb 'den istediğim kareyi dondurup, fotoğraf çekebiliyordum...Şuradan ama: ProgDVB sol üste File..ordan da make snapshot 'u tıklıyordum, hemen record dosyasına atıyordu..Ama şimdi öyle bi şey olmuyo..Ne oldu ben de annamış değilim..Sanırım ProgDvb vers. ile alakası war...SAYGILAR
Önce başlangıç ve bitiş frekanslarını girmeniz ve DVBViewer Programına uyduyu taratmanız gerekiyor ancak ondan sonra resim almanız mümkün olabilecektir.
ögrendin nasil yapildigini, söyle oluyor:
settings>audio and video>directshow> daha sonra "video render" yazan bölümü "progdvb video render" olarak degistiriyoruz... snapshot yapiyoruz, resimler record da...
quote:
Orjinalden alıntı: r7bertpires
ögrendin nasil yapildigini, söyle oluyor:
settings>audio and video>directshow> daha sonra "video render" yazan bölümü "progdvb video render" olarak degistiriyoruz... snapshot yapiyoruz, resimler record da...
Sevgili @r7bertpires, dediğin gibi de yapmıştım daha önce ve şimdi yine denedim.Fakat yine record'a bişey atmadı.Neden acaba?!!!!!!!!!!
neden oldugunu bilemicem ama senin dedigin gibi versiyondan olabilir gibi geldi bana, eskisini silip 4.55 i yükle istersen...
quote:
Orjinalden alıntı: r7bertpires
neden oldugunu bilemicem ama senin dedigin gibi versiyondan olabilir gibi geldi bana, eskisini silip 4.55 i yükle istersen...
Sevgili r7bertpires! Zaten ProgDVB4.55vers. yüklü bende...?!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme