Şimdi Ara

SS2 PAKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar...dün ss2 2.6d aldım...ama içinden bir tane pil çıktı..Ayrıca kumanda çıktı ama alıcısı yok...sizde de aynı sorun mevcut mu?

• Nasıl yok yaws ?? COM Port için bi alıcı çıkmadımı??

Bendekinin rengi mor heralde hepsi aynıdır..
    Kumanda varsa onunda olmaması lazım dikkatli bak kardeş olmazsa satılan bi yer vardır heralde
  • Kumandayı veren alıcısınıda verir ama şunu söyleyeyim bana göre kumanda beş para etmez!
  • Eminim iyice bakmışsındır ama kutunun içindeki yükselti oluşturan kartonu çıkar belki altına bir yere sıkışmıştır. Tabi alıcıyı bulsan da işine yararmı bilmiyorum. Ben progdvb de kumanda kullanmayı başaramadım. Bilgisayar kumandayı görüyor. Ekranın sağ alt tarafında kumanda ikonu çıkıyor kumanda düğmelerine basınca ikon griden yeşile dönüyor ama progdvb de bir hareket yok.
    Gerçi pek de uğraşamadım çünkü bilgisayardan genelde dwn yapıyorum. Herhalde ayarlarını yapamadım. forumda bir yerlerde anlatılmıştı onu da okudum ama gene olmadı. Anlatan olursa sevinirim.
  • http://r.apidshare.de/files/14566595/UzaktanKumanda_PROGDVB.zip.html (r ile a arasaındaki . yı çıkartın)

Bu dosyada resimli anlatımı var progdvb için kumanda kurulumunun elki işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMXex -- 3 Mart 2006; 11:39:26 >
  • @MMXeX dostum nie 5 para etmez???

Ben kullanıyorm çokta işimi görüyor harika gerçekten her yerden sinyalleri aslabilmesi çok güzel bi özellik kumandayı ters düz yan tut her şekilde çalışıyor benim eski Inca öle deildi mesela gerçi o analogtu ama karşıda oturur tlfn la fln konuşurken kumandadan direk kayıt tuşuna basamıyordum
  • MMXex dosya için teşekkür ederim aldım yarın deniyce sanırım bununla başarırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    Tivibu cam modül hk
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @SERTAC_FB kumandayı bulamadınmı hala ???
  • buldum dostlar.....sağolun...bi sorum daha olacak sizlere..bu progdvb içinde ki skynet prosunda filtre yok mu?ne bileyim sadece avilerin ineceği veya jpeglerin ineceği???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.