Arkadaşlar SS2 Tv kartı ve prog dvb programını kullanıyorum. türksat 1 c uydusundan tarama yaptığımda bir kaç türk kanalını bulamıyor, bulduğu kanallarda bir süre sonra tek tek EOS PROMO diye bir kanala dönüşüyor. Bulamadığı kanalları manuel olarak ekleyebilirmiyim. Birde kumanda Dvb prograında çalışmasına rağmen prog dvb de çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
kardes bole yardım ısterken herseyı yaz tek canakmı cıft canakmı dısec varmı smdı sana nasıl yardımcı olalım prog dvb nın en son versıyonunu ındır onun ıcınde hazır kanal lıstesı var kanal tararsan onlar gıder kanal tarama ve canagının tam ayarlı oldugundan emın ol eger cıf canagın varsa prog dvd ust menude dısec ayarı var onu 1.0 2.0 getır tek canaksa noneyı tıklıcan yukarıda ayrlar menusunde ıngılızce settıng dır. ayrıca drıver ını tanıttınmı unutma bır daha yardım ıstersen herseyı yaz yoksa kımse bıse yazmaz.
sadece bir kac tane kanali bulamiyorsa manuel olarak sadece o tp'leri tarama yapin. ayrica eas promo olarak kanallar degişiyorsa kanallari klasor halinde olusturmayin. bu bazen banada oluyor progdvb'de genelde kanal a ve çay tv diye cikiyor. ama nedense bu olay sadece turksatta sorun oluyor diger uydularda hic böyle karişiklik yok.
kanalları farklı klasörlere taşımak veya data yazılıma frekans girmek söylediğin problemler yaratıyo olabilir.