< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seven_7343 -- 6 Aralık 2018; 15:55:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SSANG YONG ACTYON SPORTS KLÜBÜ (25. sayfa)
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar 2011 actyon sportum var. Konu biraz uzun ama yardımcı olursanız sevinirim. Aracımda ısıtma bujileri arızası vardı değiştirelim dedik usta 2 ve 4. gözdeki bujileri içinde kırdı. Daha sonra tornacı bir üst kapak sökülmeden çıkardı tabi içindeki dişleri yedirmiş diş açtı yay gibi birşey yaptı taktık. Aracımda sadece 2 göz enjektör söküldü müdahale edilmeden enjektör tekrar yerine takıldı. araç hava yapmıştı sonra çalıştırdık havası alınarak. Şimdi tık ses olmayan aracımda sarsıntılı çalışma oluştu ustaya da birşey diyemiyorum yapılan iş belli. Arac vuruntulu çalışıyor motor sallanıyor kulak vs durumu değil baına böyle bir durum gelen var mı neyi yanlış yaptık ve bu işlemden sonra ne oldu araca yardımcı olursanız memnun olurum 4 buji değiştirmek için gittim kafayı yedim
-
Merhaba,bu kadar temiz net bilgi verdiğinizde göre yetkili servis çalışanı olabilir misiniz?Yani çevremde 8 10 ssang yong sahibi deyince ve parça ücret ve değişim maliyetlerini,teknik detay ve yurtdışı bağlantılara nokta atışı hakim olduğunuz için böyle bir çıkarımda bulundum.Tam bir tane 2009 actyon sports alacakken vazgeçtim maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X