Şimdi Ara

SsangYong Musso Grand (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
18.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 6 aydır 4x4 platinum aracımı kullanıyorum. Konfor ve performans olarak gerçekten binek aracı aratmıyor, hatta ailecek yaz tatiline giderken özellikle bu araçla çıktık eşyalarımızı rahat rahat koyarız da yayla gibi gideriz diye iyi ki de öyle yapmışız. Aracın yakıt tüketimini 100 km de 10 lt altına düşürmek neredeyse imkansız ama bu kadar heybetli bir araç için normal diye düşünüyorum. Aracın uzunluğu nedeniyle park problemi olabiliyor, bir tık daha küçük olsaydı keşke dedirtiyor. Lastikleri değiştirip araziye de giriyorum, bugüne kadar mahçup etmedi, ağır balçık denecek çamurda kayıp kanala düştüğüm yerde low a alıp geri geri sorunsuz çıktım. Arka kabini cam kabin ile kapattım ancak keşke bayide yaptırsaydım diyorum çünkü kapak kısmına bir türlü ayar yapamadı dışarıda yaptırdığım firma, o kabin kapağının tek elle açılıp kapanabilen işlevsel durumu cam kabin nedeniyle mahvoldu. Bunun dışında araçtan genel olarak memnunum fiyat performans olarak piyasada emsali yüzde 50 daha pahalı. MTV oranı çok yüksek, bu konu çok can sıkıyor.

• Kullanıcılar bir güncelleme yapar mı, memnun musunuz, almayı düşünenlere uyarılarınız olur mu?

• MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    Ben şantiyelerde birinde varken bir kaç gün kullandım.

Araç çok konforlu binek araç gibi hissettiriyor.

Yakıt benzer segmentlerle aynı.

Arkada hiç oturmadim ama oturanlar kötü demedi.

Genel olarak dolu oluyor araçlar. Koltuk ısıtma vb.

Hilux da kullanıyorum zaman zaman ancak arada çok fazla konfor farkı var. Toyota baya kamyonet gibi hissettiriyor.

Araziye cikmadigim için bir yorumda bulunamiyorum.
  • merhabalar yeni musso grand aldım , bu araç için hgs sınıfı 1 mi 2 mi olcak ?hgs kullananlar hangi sınıf hgs etiketi aldılar?

• Güncel kullanıcılar ne düşünüyor acaba? Bu aracı almaya niyetliyim gibi de. Arkası artık yaylı değil makaslıymış herhalde.

• Siteleri açılmadığı için bakamadım ama yakın zamanda kasa değiştirmeyle alakalı bir haber hatırlamıyorum.

• kasa değiştirecek. o yuzden bu yıl 0km lerde cok indirim yaptılar. ben de musso grand aldım 2 ay olmustur. çok memnunum. 2021 2022 lerde amortisor var. 2023 ustu modellerde diferansiyel kilidi de varmış. bnım araca taktırmak için yetkılı servis 55bin fiyat verdi diferansiyel kilidi için.

• Test ettim gayet güzel araç
  • Arkadaşlar merhaba, çorlu bayide 2023 4x4 1800 e verdi fakat çok absürt rakam olduğu için bende sarı siteden 2021 platinium plus 4x2 buldum.

Evet 2023 makyajlanmış ekran falan farklı konumlandırılmış ama özellik açısından pek fark varmı internette bulamadım.

Edition 2023 4x4 ve platinium plus 2021 4x2 modellerini kıyaslayacağım detay lazım.

Bu arada eşim kullanacak 2 de çocuk var. ben sadece offroad a giderken motoru arkaya atıp gideceğim.
  • 4x2 alacaksanız yenı kasa alma şansınız varsa yenı kasa alın. diferansiyel kilidi varmış. ben 2021 aracım için sordum diferansiyel kilidi 55 bin istediler. kilitli diferansiyel bozuk yolda patinaja düştüğünde aracın çıkmasına gayet yardımcı. 4x4 alacaksanız farketmez onda zaten bi teker tutunmazsa diğer başka bir teker tutunur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.