Şimdi Ara

Ssangyong XLV hakkında. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

dacia duster'e rakip olmuş mooose test 'de

Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Çoluğumu çocuğumu asla böyle güvensiz bir arabaya bindirmem. Güvenlik diyince aklına sadece xc90 geliyor beyefendinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

O linki atan benim. Polisim ve ileri sürüş teknikleri eğitmeniyim.

Alıntıları Göster
    yani? polis ve ileri sürüş tekniği eğitmeni olunca ne oluyor?
    o zaman arkadaşın yazdığına yanıt verin, grand cherokee ve hilux da mı almayalım?
    ne alacağımızı yazın da bundan sonra ona binelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. anlamadığım nokta araç hakkında bilgi almak için konu açıyoruz ama sadece eleştiri geliyor.
    ilk kukayı bile geçemeyecek adamlar moose testi izledin mi diye link veriyorlar.
    araç baya sınırlı sayıda satıldı, umarım size de kısmet olur.

Alıntıları Göster
    yıllar önce auto show dergisinde ml320 ve ml 55 amg kuka testinde nasıl tekerlerini yerden kestiğinin resmi vardı. bu akıllılara göre mercedes ml de almamak lazım. karşınıza çıkan insan evladı değilsi vurun gitsin ssangyong sizi gayet iyi korur yüksek dayanımlı çelikten yapılma bir araç. ayrıca ben test sürüşünde biraz zorlamıştım arkası gayet stabildi. evet ssangyong hakkında genel bir bilgisizlik var size da daha önce başka arkadaşlara verdiğim tavsiyeyi vereceğim ssangyong türkiye forumuna üye olun. oradaki arkadaşlar hem daha nezih hem çok daha yardımperver. ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi bulabilirsiniz.

• quote:

https://www.youtube.com/watch?v=B6xF0Di9Qa4&feature=youtu.be

Ucuz etin yahnisi. Hayatımda izlediğim en kötü geyik testi performansı..

Alıntıları Göster
    Konuya bak.

Teste bak teste. Bunu izleyen bu markanin kapisindan gecmesin. Arac resmen takla atuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

yani? polis ve ileri sürüş tekniği eğitmeni olunca ne oluyor?
    o zaman arkadaşın yazdığına yanıt verin, grand cherokee ve hilux da mı almayalım?
    ne alacağımızı yazın da bundan sonra ona binelim.

Alıntıları Göster
    İlk kukayı geçemeyecek adamlar vs demişsiniz ya ondan dedim. Ne yaparsanız yapın beni hiç ilgilendirmiyor. Ayrıca çöp konu

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    bu markayla ne yaşadın bilmiyorum ama çocukluğuna inmek lazım anlamak için, gerçi çok geriye gitmemize de gerek yok.
  • quote:

İlk kukayı geçemeyecek adamlar vs demişsiniz ya ondan dedim. Ne yaparsanız yapın beni hiç ilgilendirmiyor. Ayrıca çöp konu

Alıntıları Göster
    sizi ilgilendirmiyorsa işiniz ne burada?
  • quote:

bu markayla ne yaşadın bilmiyorum ama çocukluğuna inmek lazım anlamak için, gerçi çok geriye gitmemize de gerek yok.
    Sen niye laf yedigin zaman agzindan kopukler sacarak saga sola saldiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Sen niye laf yedigin zaman agzindan kopukler sacarak saga sola saldiriyorsun.

Alıntıları Göster
    karşımdaki havlıyorsa ne yapmamı bekliyorsun? insan ol insan gibi davransınlar.
  • Niye sürekli bir gerginlik var anlamadım, herkes kesesine göre alıyor, 110 a daha iyisi vardı da alınmadı mı acaba, güle güle kullanın, hayırlı olsun ben ilk çıktığında bayide incelemiştim, bagajı ve içi ferah, ssangyong kalite olarak diğer korelilerden ayrı bence, araçla ilgili gerekli bilgi ve ilgiyi facebook SsangYongClubTr de daha rahat bulursunuz.
  • quote:

karşımdaki havlıyorsa ne yapmamı bekliyorsun? insan ol insan gibi davransınlar.

Alıntıları Göster
    Karsindakiler anladigin dili konusmaya calisiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Karsindakiler anladigin dili konusmaya calisiyor.

Alıntıları Göster
    konuya gelen sensin, öyle yoruma böyle cevap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ostrah

Niye sürekli bir gerginlik var anlamadım, herkes kesesine göre alıyor, 110 a daha iyisi vardı da alınmadı mı acaba, güle güle kullanın, hayırlı olsun ben ilk çıktığında bayide incelemiştim, bagajı ve içi ferah, ssangyong kalite olarak diğer korelilerden ayrı bence, araçla ilgili gerekli bilgi ve ilgiyi facebook SsangYongClubTr de daha rahat bulursunuz.
    teşekkür ederim.
    insanları anlamak çok zor. ben ne sormuşum adamlar ne cevap veriyorlar bana.
    tavsiyenize uyacağım.
  • quote:

O linki atan benim. Polisim ve ileri sürüş teknikleri eğitmeniyim.

Alıntıları Göster

Polissiniz bir de ileri sürüş tekniği uzmanıymışsınız ancak malesef moose test videosundaki anlatıcının dilini bilmediğinizden aracı güvensiz olarak nitelendirmişsiniz. Ben size tercüme yapayım ki bilgi sahibi olun ileri teknik sürüş uzmanı olarak araç hakkında. Videoda ilk kullandığımız araçta ESP çalışmadığı yani arızalı olduğu için yolda kayma eğilimi gösterdi bu nedenle aynı testi farklı bir araçla test etmek durumunda kaldık ve ikinci aracımızda test sonucumuz başarılı bir şekilde yapıldı diyor. Zaten ikinci teste araç gayet başarılı bir performans segilemiş. Şimdi işin doğrusunu öğrendiniz umarım, aracı almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla araçları araştırabilirler, gayet güvenli bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerkenez -- 5 Ağustos 2021; 13:46:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.